• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

פגסוס3

New member
המממ את יכולה לרצות...

בחנויות הספרים יד שנייה ברח' אלנבי הם נמצאים (20-35 ש"ח)... אלה שלי לא עוזבים את הספריה שלי, יש עליהם קמטים המזכירים לי את טעמה של סוסה מיוחדת במינה........ וחוץ מזה קראתי אותם בינות לאריזה של מעבר האורווה בתקופת הנדידה לרחובות.... משמע יש לי סנטימנטים עמוקים כלפיהם..... פגסוס

python 4

New member
חכי לתחילת 2005..

ויהיה לך את השלישי של האלפים בכריכה חדשה ונוצצת. גם אני מחכה לספר הזה..

NJS

New member
רגע

אנחנו סוקלים על דברים כאלה או לא? רואים זה מה שקורה כשלא סוקלים הרבה זמן כבר שוכחים את הכללים...

פגסוס3

New member
סקילה?

אני בעד.... הסקילה כמובן ולא חשוב את מי (אישית הייתי מנדב את עצמי, אבל תפוס לי הגב) ועכשיו אחרי שהמקלדת נקיה, ומה עם הספרים באנגלית? פגסוס

NJS

New member
חברה

רק שתדעו שזה השרשור אוף שליייייי! חייזרים מאירן להכניס לפה

פגסוס3

New member
יש לך תעודת בעלות?

טאבו? משהו לאכול ולשתות לכל האורחים המכובדים שיש כאן? אני את החציר שלי מעדיף עם טיפת לימון.... פגסוס

הומ?../images/Emo12.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

זה לא חייזרים מאיראן נאג'ס. זה סייבר.
(לא מבדילים מה?
) עזבו. אני במצב רוח מוזר מאד עכשיו.

BlackCuty

New member
היי...../images/Emo9.gif

שלום שמי סופי ואני מכורה לספרים של מרגרט וייס וטרייסי היקמן. כמו שכבר הבנתם אני חדשה כאן בפורום ורציתי לקבל קצת צומי לפני שאני אתחיל לדחוף את האף שלי להודעות שלכם....סתם...אני לא עד כדי כך מגעילה, עמוק בפנים אני אפילו נחמדה!

Orbital Shadow

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

והשתלבות מהירה בפורום ^__^

PYRE

New member
ברוך הבא.

וכן אני יודע שאני קמצן במילים. אם אין סיבה טובה אז אני לא משקיע......ככה זה פ"ת....

Wing Chan

New member
ברוכה הבאה

מה קראת? הייתי מציע לך לקרוא ולסיים את הרשומות (אם עוד לא עשית זאת, ז"א) לפני שתבקרי בפורום בקביעות, מכיוון שאנחנו לא תמיד מסמני ספוילרים לרשומות.

למעלה