• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

SaberTooth

New member
בקההההה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|סוגד|

כן, העונה האחרונה ששודרה בארץ היא העונה השלישית (המעולה, לפי דעתי). בקנדה ובארצות הברית העונה הרביעית כעת בעיצומה, תהיה עונה חמישית בטוח (היא נמצאת עכשיו בתהליכי כתיבה) ויש דיונים ודיבורים על עונה שישית. אנדרומדה
הסיבה היחידה שאין עדיין פורום אנדרומדה בתפוז היא משום שתפוז לא מאשרים לי.

python 4

New member
הסר את טלפיך מבקלה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

לא סתם החלפתי את שם המשפחה שלי לולנטיין - ליאור ולנטיין. למה תפוז לא מאשרים לך? תגיד שיש עוד מעריצים של הסדרה. תזרוק להם את השם שלי, בטוח יאשרו לך! אני רוצה פורום שבו נוכל לעלות תיאוריות בנושא "טרנס - בעד או נגד".

python 4

New member
הו, בקה אישתי היפה בנשים

אתה יכול לקבל את רוֹמִי אם תרצה. בקה היא שלי. אם אני אכתוב בפורום משוב למה אין פורום על בקה הם יענו לי "איננו דנים בפתיחת פורומים חדשים על גבי וכו' וכו'". אתה כבר מנהל של פורום בתפוז - אתה יכול לפנות אליהם ולהגיד שיש הרבה מעריצים של אנדרו'. שלח להם תמונה של בקה. הם לא יגידו לא!

SaberTooth

New member
עם רומי זה יהיה קצת קינקי...

היא אנדרואידית. אני לא בטוח שיש לה בכלל אברי מין.

python 4

New member
בטח שיש לה

הארפר אמר פעם שהוא יצר אותה מדוייקת אנטומית. לא? הממ.. אם רומי לא עושה לך את זה אז תמיד יש את רב בם.

The Snow fox

New member
תום, אתה אומר לנו לא לפתוח../images/Emo63.gif

שירשורי פלצת אופיים, ואם אנחנו פותחים, אז אתה מוחק, אבל אתה לא מקפיד על זה!!! זאת התנהגות מגעילה!!! מתי סוקלים את תום?

SaberTooth

New member
אתה כנראה לא מבין את ההבדל...

שבין שרשור אוף שחבר פורום פתח כי "אוי... משעמם לי... אז בוא נציף את הפורום באופ מיותר..." לבין שרשור אוף, שהוא בעצם שרשור שמורכב מכמה שרשורים שחוברו להם יחדיו, שפתח המנהל על מנת לאגד את כל שרשורי האוף שרצים פה.

SaberTooth

New member
אני אענה לך בכן, למרות שזה בעצם לא.

ואין לי כוח להיכנס לזה עכשיו...

פגסוס3

New member
ויכוח עקרוני....

אני מקיים ויכוח עקרוני שאני מנהל עם הכבשה, מהדיר הנמצא ממול חלון אורוותי.... כמה ספרים יצאו בכלל בעיברית וכמה באנגלית ושאלת השאלות כמה מהם הגיעו לארצנו הקטנטונת.... פגסוס מעניין מה היה קורה עם הסלע היה מכה את משה.....

midnight dragon

New member
בעיברית יצאו../images/Emo15.gif

רשומות (3) אגדות (3) רשומות ריסטלין (2) דשל"ק (1) כבשן הנשמה (2 כרכים של ספר אחד נקראים שני ספרים, נכון?) אממ... טעיתי
עוד משהו
ביחד לפי החישוב שלי זה 10 ספרים

midnight dragon

New member
אה לא שיט התבלבלתי..../images/Emo15.gif

יואו אני מעופפת היום.. התכוונתי למלחמת הנשמות.. וגם שכחתי את שישית המפגשים שזה 6 ספרים.. אז עכשיו זה 16 ביחד..

SaberTooth

New member
לא רק...

יצאו גם ששת ספרי שישית המפגשים בתרגום הישן של מיצב, אולם אותם קשה להשיג היום. מעבר לכך, יצאו יותר מ-130 ספרים באנגלית.

פגסוס3

New member
130???

מה 130?, לי יש....(רגע סופר).... 3 רומחים 3 אגדות 4 מפגשים (תאוות נדודים והשבועה והמידה נאבדו...) 6 מעשיות 6 גיבורים 6 פתיחות, אקדמות (מוסיקליות ה א' במקומה).... 3 אלפים 3 גמדים זה יוצא...... 34!!!!, אני גאון (ביבי מאחוריך...) 96= 130-34 המממ........ אני רוצה שמות!!!!, את כל השמות......... יש למישהו/י הם רשימה? פגסוס

PYRE

New member
ושחכת את

אחד אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ...........

python 4

New member
הבה נעשה בהם סימנים

וזה יהיה בסדר אלפה-ביתי אנגלי: 5 עידן בני התמותה (כן, יש סדרה של הרומח על שם עידן) 2 אנטולוגיות the best of tales 3 ברברים 3 מדריכי ברטרם (נחשבים לספרי קריאה?) 5 גשרי הזמן 6 מלחמת הכאוס 3 רשומות 4 קלאסיקות 5 צמתים 3 מינה (כרגע ידוע על 1 אבל למי אכפת) 3 מגיני קסמים 3 דאמון 3 אנטולוגיות של דרקונים 3 דרקונים של עידן חדש 3 אומות הגמדים 3 אומות האלפים 3 ארגות' 6 גיבורים 3 קיר הקרח 1 ספר של וייס על kang וחבורתו 3 המלך הכהן 3 אגדות 3 לינשה 6 היסטוריות אבודות 2 אגדות אבודות 6 מפגשים 3 מלחמת המינטוארים 6 פרלודים 2 רשומות רייסט 2 הדור השני 6 סיפורים קצרים 3 סיפורים קצרים מהעידן החמישי 3 סיפורים קצרים ממלחמת הנשמות 6 רעים 3 מלחמת נשמות 7 לוחמים 1 ספר מוזר על קנדר סה"כ - 135 או קל"ה, ורש"י אומר - לא קל"ה היא לא קל"ה דרכנו.

למעלה