As היחידה

New member
../images/Emo42.gifצהריים טובים לכולם|שמש../images/Emo23.gif

ש-ל-ו-ם ל-כ-ם-ם-ם-ם-ם-ם-ם... מה קורה???.
מחר ביה"ס~!!!! סוף סוף.. כמה שהתגעגעתי.. כן, גם אני לא מאמינה על עצמי...
אני מאושרת, בלי קשר ללימודים... לימודים זה
יש לי טונה שיעורים בבית... המשך יום מהנה לכולם.

sh53

New member
פינת הדאחקות על החבר'ה ../images/Emo9.gif

כמו פינת הבדיחות או פינת הצחוק, רק שפה כל אחד מכם יספר משהו על החברים שלו ונספר על זה אח"כ דאחקות (המטרה של ההודעה היא לגיבוש הפורום וגם לצחוק - רק מזכירה לא לפגוע, אפשר לצחוק, אבל עדיין לא להעליב). לדוגמא: החבר שלי בא אליי וראינו אצלנו סרטים במחשב. אתם יכולים לשרשר הודעות בצחוק כמו:
לא ידענו שאת יותר גרועה מהעדה הכי קמצנית, אז בואי נראה כמה חסכת: 2 כרטיסים לקולנוע (64 = 32X2)
פופקורן 15 ש"ח
שתיה 15 ש"ח (בטח שניכם לא שותים).
אולי איזה חטיף קטן לנשנוש - ניתן לזה 10 ש"ח. בקצב הזה בסוף בנק ישראל יפשוט את הרגל, איזו "בונקרית" את. טוב אז אני מתחילה והפעם באמת
חבר שלי קנה לי מתנה - דובי חמודי

וונקי

New member
בוקר טוב עולם

אז מה עשתם בסופ"ש הזה? אני הייתי עם חבר שלי אתמול כול היום הוא יגע עלי בערך ועזב ב1 בלילה אני הזמנתי אותו לבוא לאוכל אצלנו ארוחת ערב והיה כייף לא נרומלי כבר המון זמן לא נהנתי כול כול
אז בקייצור אחרי הרבה זמן אני יכולה להגיד שטוב לי וזה למרות שמחר יש לי מגן באנגלית ואין לי כוח אליו אבל חפיף עם מצב רוח כזה אני יעבור אותו. מאלחת לכם סוף שבוע נהדר ונפלא ושבוע נהדר וקסום

TheBlueFairy

New member
העננים המרקדים, ואותי?/TheBlueFairy

מאז ראייתך בראשונה הירח לא היה בהיר כל כך ציוץ הציפורים לא היה ערב לאוזני כיום. אל תגלה לי את הסוד אל תגלה לאיש אפילו לא לליבך כי קוסם לעולם לא מגלה את סודותיו, ואתה קוסם כביר שלי שבית אותי בקסמיך. ועכשיו קוסם שלי ענה לי .. . את הגבעות, מנגינת מפל המים העננים המרקדים, אתה אוהב? כן, השבת... ואותי? ©

מנסה בכוח להבין מה שאת רוצה מאיתנו

באמת ניסיתי .. אבל .... מעטפת הבלונד פשוט מנעה מהחומר הכל כך מסובך הזה לחדור לקופסא השחורה שלי ...... באיזה גודל הדובי?

PiterPenit

New member
../images/Emo42.gif צהריים טובים ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

שיהיה לכם שבוע טוב,
וכי מתוק שיש, אוהבת כלל אחד מכם,נועה ..
וסוף שבוע היה כמו כל אחד אחר בבית מול המחשב , רואה ת'אקדמיה לצחוק
ונהנת מכל רגע..

sh53

New member
שיר מאוד יפה וקסום

האם זה על משהו שאת חשה או חשת? האם זה עלייך?

אני לא אהיה שם.

אולי חברה שלי שמתה עליו אבל אני לא. בלעעעעעעעע... לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב,הוא מוכשר מאוט וגם נאה בצורה מסויימת{חתיךך} אבל לודעת....אני לא מתרגשת מדברים כאלו. אם הייתה אבריל לווין בצ'אט לייב או משהו בסדר גודל כמו שלה הייתי מתרגשת,אבל יהודה לוי...אני יכולה לראות אותו ברחוב...בעע.

sh53

New member
מוזמנת להעלות מתוך הבלוג לכאן

את המלל עצמו ולא רק לשים קישור, ואז תקבלי גם תגובות להודעות שלך. אני בטוחה שכתבת בבלוג גם דברים שקשורים לנושא הפורום ויעניין אותנו לקרוא את זה.

נינושש

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

צהריים טובים לכולםם... שיהיה לכם יום טופושש.. אממ אני בסוף לא עשיתי כלום אתמול... בלעע.. סתם חלק מהזמן מל המחשב חלק מול הטלוויזיה.. היה חביב..

morpheus211

New member
הי , בוקר טוב עולם

זו שוב קרן (של תקווה כאילו דהה...) אמממ הייתי ואני עדין עם החבר שלי , אצלו בבית , ודווקא נחמד כאן בייחוד כאשר הוא כל הזמן מנשק .. חחהההה...

וונקי

New member
חחח

להיות עם חבר זה הכי כייף לכן כול כך טוב לי כי אני הייתי אתמול כול היום עם חבר שלי מי בבוקר ועד הלילה והיה מבדר וכייף חוץ מי זה שנמאס לו שאני מנצחת אותו בקליע למטרה כול פעם מי חדש אבל היה אחלה ומחר אני היה איתו בבוקר עד צוהריים בערך מחכה לזה בקוצר רוח

sh53

New member
לילה טוב לכולם

אתמול פעם ראשונה שדרור אכל איתנו ארוחת ערב
איזה קרציה הוא, כשאני אצליהם, הוא אומר לי שאני אורחת ולא נותן לי לפנות כלים מהשולחן, אבל אתמול אמרתי לו - כמו שאני אורחת אצלכם, ככה אתה אורח אצלנו, אז עזוב את הכלים
נראה לכם שהקשיב לי? אויייי גברים גברים - קשה איתם וקשה עוד יותר גם איתם

sh53

New member
כמו בסטנד-אפ-קומדי - ירידות

ירידות אחד על השני ולא אחד לשני
לק לק
קרן מה זה מעטפת הבלונד? האם הכוונה למעטפה עם בול? אפשר לבוא להדביק עלייך כמה בולים? בטח עכשיו הבנים ירצו להדביק לך איזה חיבוקים או דברים אחרים, אוחחחח בנים
(התחלתי במשחק למי שלא הבין).

למעלה