היום בתפוז ../images/Emo73.gif

פורום פרי רייד ודאון היל יארח הערב ב-20:00 את אמיר כספי, רוכב אופניים מקצועי בסגנון הדאון היל- היחיד בארץ הזוכה למימון מלא ע"י ספונסרים וזכה במקום החמישי בתחרות שנערכה לאחרונה בספרד. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו בפורום
יוני בלוך, הדבר החם הבא ברוק הישראלי יגיע בשבוע הבא לפורום החדש שנפתח עבורו פה בתפוז, ובינתיים אנחנו מאפשרים לכם לזכות בפוסטרים, סינגלים ומראות של יוני ב"שבוע יוני בלוך" מיוחד לקראת ההופעה הבאה שלו בחיפה. אחד מכם אף יזכה בכרטיס זוגי להופעה. אולי זה אתם?
בית חולים "ליס" ליולדות (המרכז הרפואי ת"א) פותח ביום רביעי, 19/5 קורס הכנה ללידה והורות המיועד לזוגות לקויי שמיעה וחרשים. לפרטים והרשמה: 6973113 – 03 או בפקס: 6973828 -03

As היחידה

New member
מה דעתכם?../images/Emo23.gif

חדר ריק. באמצע החדר, ילד, שותק. מסביבו דם, הסכין , הדמעות. נו ילד, תפסיק כבר לבכות! מתהלך במעגלים. הדם שוטף את הכאב. הסכין, מונח על בגדיו, והדמעות. הבילבול לא נותן לו לחיות.

sh53

New member
[ט]

כמו שאמרתי בעבר, זה פורום חברויות ולא פורום תמיכה או האתר של סה"ר וממליצה להעלות את ההודעה שם.

As היחידה

New member
את מכבדת אותי?!?1?

מה קרה איתך?!?! ממתי?! כל הזמן את נטפלת עלי! כל אחד שם לב! אז מתי בדיוק את מכבדת אותי!? יאללה...

sh53

New member
למה לדבר בצורה כזאת? ../images/Emo10.gif

אני עושה את עבודתי כמנהלת בתפוז וממלאת הוראות של תפוז, הרי אני לא מכירה אותך באופן אישי, לא עשית לי משהו באופן אישי, אז למה שיהיה לי משהו אישי נגדך? את מוזמנת לפנות אליי במסרים ולספר לי יותר בפרוט את הדברים.

As היחידה

New member
מסרת להזמנה!~!

וכתבתי עליך בלוג ענק-חשבתי שראית... וזה שאת מנהלת-לא אומר דבר!

דברו על זה בטלוויזיה! ../images/Emo25.gif

YTV ותפוז אנשים יוצאים ברצועת שידור טלוויזיונית חדשנית ומלהיבה אשר במהלכה יופיעו גולשי תפוז שייבחרו ממש כאן! אם אחד מהנושאים הבאים מתאים לכם, ליחצו על הקישור שבסוף ההודעה וספרו לנו קצת על עצמכם. מי רוצה להיות אבא של אביב גפן? בגיל 30 הבין אביב גפן שהדמויות הסמכותיות בחייו פישלו. לתוכנית החדשה של אביב בערוץ YTV ובשיתוף תפוז אנשים דרושים מחליפי מקום לאביו של אביב. האם אביב גפן יבחר אותך בשידור חי? המריבות שלכם, השלום עלינו היא גנבה לך את הבחור? הוא רימה אותך בטופס הלוטו המשותף? האם יש מישהו שבחיים, אבל בחיים לא היית נכנס איתו למיטה? פיראס חורי ידאג שבסוף התוכנית תהיו חברים טובים. מיטת השלום: קשה לכם לצאת מהמיטה??? לתוכנית שלום חדשה בערוץ YTV דרושים זוגות שיישארו במיטה למען השלום. ג'ון לנון ויוקו אונו נשארו במיטה במשך שבוע למען שלום עולמי. אנחנו נשכן אתכם בבית מלון, נדאג לכם לאוכל, לבידור ולאנשים חשובים שיבואו לבקר. אבל כמה זמן תצליחו להישאר? אומרים שכל אחד מכור למשהו לתוכנית חדשה בערוץ YTV דרושים צעירים שלא יכולים בלי......אם אתם מכורים לסקס, אוכל, קניות, חומרים מסוכנים, פרפקציוניזם או כל דבר אחר – ליאור דיין, הגומל המדופלם של YTV כבר יטפל בכם. מתאים לכם? עכשיו, שאתם כבר מכירים אותנו, ליחצו כאן וספרו לנו קצת על עצמכם ואולי תופיעו בטלוויזיה!

אין לי בעיה להיות האבא של אביב גפן.

נראה לי לפחות...חחחחח.. אין לי בעיה גם שישכנו אותי במלון..אבל כמובן שביחד עם תום...מושלם שלי..
בנוגע לכמה זמן...מממ...הלוואי לכל החיים להיות איתו. ברור שאני מכורה...מכורה למחשב. אפחד לא יוציא אותי מהמחשב בלי למשוך לי בשיער בכוח או להרביץ לי ולצעוק עליי....בלעעעעע מכורה!!

sh53

New member
שווה לפנות לתפוז ולנסות את מזלכם

גם אם את בת, בכל זאת לנסות (הרי יש תחפושות ואת עדיין יכולה להתחפש בסדרה לבן), בקיצור לנסות את המזל ולו לשם החוויה שאם יזמינו אותך למבחני-בד. אל תפחדי או תתביישי, לכי על זה ובגדול. אז מי עוד פונה לתפוז בענין? יש לנו אמיצים בפורום?

PiterPenit

New member
חחח דרוש מתוקה :]

אני מתארת לעצמי דרוש האבא של אביב גפן חחחחחח :] גמני מכורה למחשב..

למעלה