תות15

New member
למה להדביק בולים או חיבוקים..

אם אפשר להדביק איזו כאפה..

sh53

New member
מה אהבת?

מה זה הצגה בחינם פה? שימי בקופה (נמצא בטאג' ליין) 70 ש"ח.

נינושש

New member
גם אני אהבתי..

ןלא רוצה לשים 70 שקל.. בלעע בא לי בחינםםם שימי במקומי.. תודה

טוב ,

שושי , החליטה להיות מצחיקה (נאחל לה בהצלחה- כולנו אוהבים אותך שושי אוווווווווו .... ) לכן היא פתחה במופע סטאנד אפ בפורום , אולי כך תוכל לקטוף מעט "פרסום אינטרנטי" על גבי דפי הפורום שלנו . אני ממליצה בחום לפנות לפורום השכן " טיפול פסיכולוגי לסובלים מדליפות סטאנד אפ בלתי נשלטות " למען ביטחון כולנו . אגב , אני מאוכזבת , החבר שלי לא הביא לי דובי...... איזה כיף לשושי

תות15

New member
סטאנד אפ...

במקרה של שושי זה יותר סטאנד- דאון... שושי, עוד בדיחה אחת כזאת ואת נשלחת לדכא ילדים סומלים מסכנים שאין להם אוכל וכל היום רואים ברני..

sh53

New member
תות עם הבדיחות שלך - אני באמת בדאון

אולי אחסום אותך? זה יעשה לי היייי
מתנדב??? נו תגיד כןןןןןןן אווווו יסססססססס

sh53

New member
אני צריכה פרסום?

לא מספיק לי שאני כחולה בפורום מכף רגל ועד ראש? בקשר לפסיכולוג - התרגלתי לעובדה שאני דרדסית כחולה והשלמתי עם המצב, מה גם שגם הוא שם באותו מצב - כך שהוא לא יוכל לעזור לי.

או שאולי ... יש לך ראש כחול ???

תראי , ההשלמה היא הצעד הראשון בטיפול בבעיתיך הקשה . תפני לפרויד להמשך הטיפול

תות15

New member
את אולי כחולה..

אבל תהיי בטוחה שההודעות שאת משאירה נשארות בצבע שחור...

sh53

New member
כן ובטח ההודעות שלך באדום תותי

אצלי הן בצבע כחול - תות נא להדליק אור בחדר כדי לראות את הצבעים של המסך ולא לשבת בחושך.

וונקי

New member
חח מנסה להבין

מה הולך פה פורום ולא מבניה או שזה אולי רק ראש אטום שלי שלא מבין שום דבר שושי פתחה פה מופע הימור חינם או משהו? וקרן רוצה דובי מי חבר שלה? משהו אולי יכול להסביר לי מה קורה פה לפני שאני משגעת?

sh53

New member
מה הולך פה?

החבר'ה כבר רצים פה, הפסיקו לזחול או ללכת כבר ממזמן.

נינושש

New member
חחחחחחחחח

שושי נראה לי שבמקום לצחוק אחד על השני צוחקים עלייך.. חחח אחלה שירשור.... ובקשר לדודבי מזל טוב... לא יכל לקנות אחד יותר גדול??חסכן..!

sh53

New member
יאלה גם את נינוש

החבר שלי קנה לי גריזלי קטן, סתם קנאית שכמותך. חבר שלך קנה לך פעם דובי קטן? (הדובי שלי קטן היום, אבל מחר הוא יהיה גדול וענק).

למעלה