enjoi butterfly

New member
תודה רבה לך....../images/Emo105.gif

פעם ראשונה שאני רואה שלמישהו נמאס מיחופש אבל סבבה מה שעושה לך טוב... אצלי מה כבר יכול להיות אני מאושר עד אין סוף... שיהיה לכולכם יום ניפלא והמשך שבוע טוב... מקווה שנהנתם בפסח...

Aussie Girl

New member
פעם גם אני הייתי ככה

שמחתי לחזור. אבל תאמיני לי שכשתיהיהי בי"א ויקחו לך חצי (או יותר) מהחופש ללימודים ומיד אחרי זה יתחילו הבגרויות את מזה לא תרצי שהדבר הזה בשם חופש יגמר!!! מסקנה: תהני מהרגע! וגם לך צהריים טובים!

נינושש

New member
צהריים טוביםםםם!!

אני עכשיו קמתי.. יאמה איזה כיף לישון.. חוזרים לבצפר.. כן גם אני היתגעגתייי... כמובן שלא לימודים.. רק לאנשים..! שיט ישר מבחן.. בלעעעעעעעעעעעע ו.. זהו.. יום נעים.!

וונקי

New member
בית ספר

אני כבר סיימתי ללמוד אבל יש מחר מגן במתמטיקה אני מאלחת לכולם שבוע נהדר וחזרה לבית מהנה וכיפיית

צהריים../images/Emo42.gifטובים.

יופי לכל מי ששמח לחזור לבצפר. אני לא רוצה אבל מה לעשות...עוד מעט מבחנים,מגנים ובגרויות...בלעט. תהרגו אותי ומהר... קיצר,תיהנו מהיום האחרון...לאב יו אול, דרוש. קמתי עכשיו מהמחשב...אמא רוצה ויש לי כבר כאבי ראש...

נינושש

New member
דרוש..

שאלה לי עלייך.... מזה בלעט? את לא מפסיקה להשתמש במילה הזאת חחיחיחי וגם בכיתה שלי עשו לי חור בראש עם המילה הזאת.. אז מה הפרוש...

sh53

New member
../images/Emo32.gifמס' 2 - איזה חמץ הספקתם לאכול?

הרשימה אצלי ארוכה מרוב שהתגעגעתי לחמץ ובקושי סבלתי את המצות: אתמול פיתות עם חומוס היום: בבוקר קוראסונים ובצהריים-ערב ארוחה בבורגראנץ.

אמממממ

האמת שכל פסח אכלתי חמץ.. זתומרת עד שהוא ניגמר כי אמא בחו"ל ואני לבד בבית וכבר שבוע אין אוכל בבית כי אין לי כח ללכת לקנות...

../images/Emo32.gif יש מחר בצפר ואני עדיין ערה...

יש פה מישהו???? anyone?!?!?! משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!

טוב.. אני מניחה שלא....

גם לא הלכתי בסוף לבצפר... קמתי רק עכשיו... ועוד שמתי שעון מעורר... לא נורא... תמיד יש את מחר...

חחח...מיקו מיקו מיקו..מה יהיה איתך?

מבריזנית שכמותך...מה יהיה איתך מה??...כיתה י' גברת,עוד שנייה בגרות ואת ככה???...אני יודעת שאני האחרונה להטיף לאנשים אבל גם אני חייבת לקחת ת'צמי בידיים. בלעט. ממצב ככה??...אצלי משעמם כרגילללללל...בעעעעעע...כל יום סיפור חדש איתי..... בעעעעעע...איזה יום משעמם..בארבע אני יוצאת מהבית{להתאוורר קצת...}...וואה,איזה חום היה{ויש..}היום...אפשר למוווותתת! אין לי כוח...יאללה בייייי

למעלה