חחחחחחחח אני חושבת שהיא עשתה אותה אובר

פגיעה פה היא בהחלט הגזימה אבל הספרים חמודים מאוד לא דבר שהיתי קוראת לו קלאסי חחח חאבל חמוד רוצם סיפור אהבה סוחף וטראגי תקראו אנה קארנינה

Berethor

New member
ציינתי שראיתי רק תסרט

אבל כמה כבר יכול להיות ההבדל גדול בין בלה בסרט לבלה בספר ?, אני פשוט לא אוהב את זה שאתן יורדות עליה בלי סיבה. היא ממש לא כזאת גרועה כמו שאתן עושות ממנה, ותמיד מוזר לי שרק נשים שונאות אותה. היא ממש לא פתטית, לפחות לא בסרט, רוב בני התמותה סביבה כן...

חחחחחח זה משתנה חלק אוהבים חלק לא אני

כן אוהבת את הדמותשלה אבל יש כאלה שחושבים שהיא מפגרת XD

לא רק נשים שונאות אותה, יש לי הוכחה לזה.../images/Emo3.gif

ויש הבדל, תאמין לי. הייתי נותנת לך דוגמאות, אבל מצד שני אני גם לא רוצה להרוס לך את הסרטים (או הספרים, במידה ותחליט לקרוא) הבאים. בסרט היא יצאה הרבה יותר טוב, למרות ששוב, בספר הראשון היא עוד בסדר. דווקא בספר בני התמותה סביבה הרבה פחות פתטיים מבסרט.

קרניjack

New member
יש הבדל

אנחנו גם מדברות על המכלול של בלה על פי שאר הספרים, ולא רק על פי הספר הראשון...כמובן שבשאר הספרים זה לא שבלה עושה סוויצ' והאופי לה משתנה, אבל הסיואציות שהיא נמצאת בהן מוציאות ממנה, או לא מוצאות כמו שצריך את ההתנהגות שציינתי. ו"תמיד" מוזר לך? מתי זה תמיד? רוב קוראי הספר הן נשים אז סביר להניח שאם תשמע ביקורת זה יהיה מהן...

Silverfox™

New member
כן גם אצלי:\

אבל אני משתמש ביום חמישי שעורכים בו מפגש חיבוקים
כתירוץ להגיע לתל אביב ואז הולכים לראות את הסרט אחרי המפגש ^^

קרניjack

New member
../images/Emo23.gifהמלצה חמה ביותר לכל מי שסובל

מאסטמה/בעיות בסינוסים/גודש באף... איך לא חשבו על זה לפני כן, כמה זה נשמע פשוט...אני לא יודעת כמה זה מוּכר בארץ, אבל זה מוכר בחו"ל (אני שמעתי על זה מהתוכנית של אופרה). Rhino Horn זה הכלי שאתם רואים בתמונה , זהו מן מזלף גדול, בקצרה מה שעושים הוא למלא אותו במים חמים ולשים קצת מלח. ממש כמו בתמונה מכניסים אותו לנחיר אחד, והמיים יוצאים מהנחיר השני ומשחררים את כל הלחץ/גודש שיש ומוציאים הכל החוצה. ממש ככה, כמו פעולה של שטיפה בצינור, ככה הרהינו הורן מנקה את האף-כל כך פשוט והגיוני שאני לא חשבתי שזה יעבוד, וזה עובד ובגדול! אני משתמשת בתרופות/טיפות/כדורים כמה שיותר פחות- וזה טבעי וזה עובד, אני מאוד ממליצה! הסבר מלא אתם יכולים לראות באתר הזה: http://www.beyoga.co.il/beyoga/articles/cleansing_and_purification/RhinoHorn.html ואפשר לרכוש אותו גם דרך המרכז הזה ליוגה

בדנתמ

New member
חחח...

האמת שיש לי ספריי מי מלח כזה, והוא טוב אם את רק רוצה לשטוף את האף. אם את ממש מצוננת אז האף הרי יתמלא מיד שוב... במקרה כזה אני לוקח אוטריווין עם מנתול ומוסיף כדור של סינופד שאמור לייבש (הייתי מצונן לפני כמה ימים...) ואז זה עוזר חלקית...

קרניjack

New member
אם הייתי מקבלת שקל על כל אפצ'י..

אצלי הספריי מלח לא עובד, המי מלח במינון הגבוה שאני מכינה בבית גם לא ממש עובדים, גם הסינופד לא משהו...אם זאת הייתה מלחמה בחמאס תאמין לי שהחמאס היו מתייאשים תוך היום הראשון. אצלי אלו בעיות של אסתמה ואלרגיה ומי יודע מה, ואני לא לוקחת את כל הכדורים משככי הכאבים והמקלים... אז נכון, ברור שהגוף מייצר מחדש את הנזלת (ונמנעתי כאן מלכתוב את המילה הזאת
) אבל זה עוזר להוציא את מה שהיה תקוע שם, ממש כמו שטיפה של צינור .

ייסאן

New member
,zהר מהאוטריויין.

זה ממכר. 10 שנים של שימוש רצוף בטיפות גורמות לך לקום לפעמים בבוקר כאילו הסנפת כמות ענקית של קוק אתמול בלילה. מפחיד, גורם לדימום והפרקות של הרקמות והכי גרוע- אי אפשר להפסיק, מנסיון. רד מזה מהר, עד שבוע גג אחרת אכלת אותה.

בדנתמ

New member
חחח

אני יודע שזה ממכר. לכן אני לא משתמש בזה באופן קבוע. כתוב גם בחוברת המצורפת שאסור לקחת את זה יותר משלושה ימים רצוף בלי להוועץ ברופא. ובלי קשר אני קם בד"כ בבקרים כאילו הסנפתי כמויות אדירות של קוק אתמול בלילה
באוטריווין אני משתמש רק כשאאני לחלוטין לא מצליח להעביר אוויר דרך הנחיר (יצא חרוז
) חבל אבל שאין ספריי שיכול לפתוח לאנשים סתימות בשכל... זה היה יכול להיות שימושי מאוד

בדנתמ

New member
../images/Emo207.gif בבקשה אל תשכחו את גלעד!

אני חושב שמדובר בנושא חשוב לכל אזרח ישראלי בעל מצפון (ולא משנה כמה דם הוא שתה
) בימים אלה, עם כל הבלאגן בעזה וזה, כל עניין גלעד שליט ממש נדחק לשוליים. ראיתי היום חדשות. בכמה ערוצים. דיברו שם על הסכם הפסקת אש שהולך ומתגבש ומנו את עיקריו. לא הזכירו את גלעד ולו במילה אחת
לדעתי, נוצרה ברצועה מציאות כיום, שמאפשרת בקלות יחסית, לכלול את גלעד בכל הסכם הפסקת אש. לדעתי זה יהיה אסון מבחינה אנושית בסיסית, אם נגיע להסכם בלי לכלול בו את גלעד. אני מדגיש שוב, שאני מדבר מנקודת מבט אנושית וממלכתית, ולא פוליטית בכלל. לדעתי חשוב שאנחנו, כאזרחים, נראה בימים אלה לקברניטי המדינה, שאנחנו לא מוכנים לגבות הסכם הפסקת אש שלא יכלול את החזרת גלעד לחיק משפחתו לאלתר. כי כבר נשבר מכל הסיפור הזה... כבר שנתיים וחצי שהוא מוחזק שם בתנאים לא תנאים ולא רואה בית... אני התגייסתי טיפה אחריו, וכבר השתחררתי וגם סיימתי עם הפסיכומטרי, והוא עדיין שם. זה נורא. אז החלטתי לעשות מעשה שממש לא מתאים לי, ולפתוח פה בלוג, רק בשביל לכתוב עליו רשומה. הנה לינק: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1403092

קרניjack

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא מבינה איך זה

לא כל כך מובן מאליו שצריך להכניס אותו להסכם הזה. כל הכבוד על הבלוג.

Berethor

New member
גורלו של גלעד נחרץ ברגע שהוא נחטף

לממשלה גם לא ממש אכפת ממנו, בגלל זה לא הכניסו אותו להסכם, אבל הם יעדיפו לעשות אתם הסכמים אחר כך בשביל המוניטין יפה הנפש שלהם בלבד. אם ישחררו את גלעד בפעולה צבאית, מבצע חילוץ חשאי או דרישה מאוייב כחלק מהסכם "הפסקת האש", אז אני בעד. מצד שני אני מתנגד למשא ומתן עם טרוריסטים ותאמין בגישה של ארה"ב בנושא, נגד כל הסכם סחיטה והתקפלות של ישראל, ושחרור של מאות מחבלים תמורת חייל אחד, הדבר הזה רק מראה לאוייב שחטיפה משתלמת(למעשה זה בדיוק הסיבה שגלעד נחטף), ומראה שלישראל אין עמוד שדרה, מה גם מבחינה רציונלית אתה יכול להבין ששחרור מחבלים, יביא להרבה יותר הרוגים וחטופים, צריך פה הקרבה למען טובת הכלל, ושיתחשבנו עם האוייב הערבי אחר כך. גם שלא יאפשרו לחלאות האלה גישה חופשית בשטח ישראל. בקשר לגלעד עצמו, הוא עם רגל אחת בקבר בכל מקרה, לחטף על ידי ערבים או ליפול בשבי שלהם גרוע ממוות, מוסלמים ידועים לאורך כל ההיסטוריה כמומחים באכזריות, תאמין לי שגלעד שליט כמעט כל יום סובל שם עינויים וכבר חתכו לו את כל חלקי הגוף "שלא נחוצים כדי לשרוד", ראיתי כבר תמונות שלו עם אצבעות כרותות, ברור לי שהוא לא מסתיר אותם, ואני משער שזה רק קצה הקרחון של כל הנכיות שהם גרמו לו, אם הוא היה ערפד זה היה משתחזר, בתור בן אדם הוא ישאר עם נכות למשך כל חייו ונראה שמוות זה מתנה. אם זה היה תלוי בי, אני יודע איך לנהל משא ומתן עם ערבים, צריכים לתת להם אולטימטום, וכל יום או שעה שהם לא משחררים את גלעד, מוצאים אחד מהמחבלים שבכלא ישראל להורג. לא יתכן שהחלאות האלה זוכים לכאלה תנאים בכלא ישראלי, בעוד שהתנאים שמקבלים אצלהם זה גיהנום איסלמי. צריך להנמיך צפיות, בנתיים כל מי שחזר מהם זה ארונות קבורה וסוחר סמים אחד. תמורת מאות מחבלים טריים. משא ומתן ישראלי זה בדיחה.

בדנתמ

New member
תראה...

אין תמונות שלו עם או בלי אצבעות כרותות. מה גם שאם הם היו כורתים לו אצבעות, הם כבר היו שולחים לנו אותן בדואר בתור איום. אבל לדעתי משא ומתן לשחרור שבוי דווקא צריך להתנהל, כי לא משאירים איש מאחור. זה אותו הסכם לא כתוב בין האזרח למדינה. אבל יש דרכים לנהל אותו. סתם ככה לגשת לשולחן המשא ומתן זה לא רעיון טוב. אבל לערוך מבצע צבאי שיפעיל עליהם לחץ כבד עד שהם יבקשו הפסקת אש, זה דווקא רעיון מצוין לנקודת פתיחה טובה למשא ומתן כזה, שסופו שיביא לשחרור השבוי במחיר שפוי. אם הם עדיין לא יהיו מוכנים לשחרר אותו, אנחנו צריכים להמשיך את המבצע ולחטוף להם, לא "בכירים בחמאס" אלא את "בכירי החמאס", קרי, איסמעיל הניה ומחמוד א-זהאר. כשהם יהיו בידנו ויוחדקו בבידוד, נראה מה הם יגידו על שחרור שליט... וחשוב שנכניס להסכם גם סעיף שמדבר על שחרור שליט בעודו בחיים, כדי שחס וחלילה לא נקבל אותו בארון. כרגע, אגב, ההערכה היא שהסיכוי שהוא בחיים הוא ממש גבוה, אז כדאי לפעול כל עוד ההערכה נשארת.

למעלה