גורלו של גלעד נחרץ ברגע שהוא נחטף
לממשלה גם לא ממש אכפת ממנו, בגלל זה לא הכניסו אותו להסכם, אבל הם יעדיפו לעשות אתם הסכמים אחר כך בשביל המוניטין יפה הנפש שלהם בלבד. אם ישחררו את גלעד בפעולה צבאית, מבצע חילוץ חשאי או דרישה מאוייב כחלק מהסכם "הפסקת האש", אז אני בעד. מצד שני אני מתנגד למשא ומתן עם טרוריסטים ותאמין בגישה של ארה"ב בנושא, נגד כל הסכם סחיטה והתקפלות של ישראל, ושחרור של מאות מחבלים תמורת חייל אחד, הדבר הזה רק מראה לאוייב שחטיפה משתלמת(למעשה זה בדיוק הסיבה שגלעד נחטף), ומראה שלישראל אין עמוד שדרה, מה גם מבחינה רציונלית אתה יכול להבין ששחרור מחבלים, יביא להרבה יותר הרוגים וחטופים, צריך פה הקרבה למען טובת הכלל, ושיתחשבנו עם האוייב הערבי אחר כך. גם שלא יאפשרו לחלאות האלה גישה חופשית בשטח ישראל. בקשר לגלעד עצמו, הוא עם רגל אחת בקבר בכל מקרה, לחטף על ידי ערבים או ליפול בשבי שלהם גרוע ממוות, מוסלמים ידועים לאורך כל ההיסטוריה כמומחים באכזריות, תאמין לי שגלעד שליט כמעט כל יום סובל שם עינויים וכבר חתכו לו את כל חלקי הגוף "שלא נחוצים כדי לשרוד", ראיתי כבר תמונות שלו עם אצבעות כרותות, ברור לי שהוא לא מסתיר אותם, ואני משער שזה רק קצה הקרחון של כל הנכיות שהם גרמו לו, אם הוא היה ערפד זה היה משתחזר, בתור בן אדם הוא ישאר עם נכות למשך כל חייו ונראה שמוות זה מתנה. אם זה היה תלוי בי, אני יודע איך לנהל משא ומתן עם ערבים, צריכים לתת להם אולטימטום, וכל יום או שעה שהם לא משחררים את גלעד, מוצאים אחד מהמחבלים שבכלא ישראל להורג. לא יתכן שהחלאות האלה זוכים לכאלה תנאים בכלא ישראלי, בעוד שהתנאים שמקבלים אצלהם זה גיהנום איסלמי. צריך להנמיך צפיות, בנתיים כל מי שחזר מהם זה ארונות קבורה וסוחר סמים אחד. תמורת מאות מחבלים טריים. משא ומתן ישראלי זה בדיחה.