kawaii15

New member
ישר זהיתי ^^

הלכתי לסרט כחובבת ערפדים , וגם כי מה לעשות , אחד השחקנים הראשיים פשוט חתיך ^^ אני פשוט זכרתי אותו מהארי פוטר - עוד בימים שהוא היה החבר הזה של מי שהארי אוהב

לא קראתי את הספר

אבל הדמות שלה באמת חמודה אני גם ממש אוהבת את קריסטין סטיוארט היא שחקנית ממש טובה והיא גם מהממת
לא שיש קשר חח

קרניjack

New member
אם את קוראת ממליצה לקרוא באנגלית

כי התירגום העברי נשמע כמו פאנפיק והוא מביך- ובעצם הספר הראשון גם באנגלית נשמע כמו פאנפיק - אז אם כבר את המקור...חוץ מזה שזה אפילו יותר זול מהוצאה העברית, אז למה לא

תכלס פאנפיק...

לא יודעת בקשר לספר, אבל הסרט מרגיש כמו פאנפיק מצולם
כל הסרט הייתי נורא משועשעת מכך. פשוט עלילה דבילית ולא מתוחכמת בגרוש, אבל נורא כייפית. כמו פאנפיק מוצלח :]

קרניjack

New member
אני לא יודעת כמה קראת

אני באמצע BD (ולכן אם יש ספויילרים כי קראת כבר הכל בבקשה אל תכתבי
) אבל עד כה היא שיא הטימטום, אחת הדמויות הכי מעצבנות שקראתי ונאהבת ע"י אנשים שהיא בכלל לא מגיעה לקצה הליכלוך שמתחת לציפורניים שלהם...פשוט דמות מפגרת.

בדנתמ

New member
חחח

אני מבין שאתן לא מסתדרות, הא?
אותי זה יכול ממש לעצבן לקרוא ספר או לראות סרט שבו הדמות הראשית נוהגת בטמטום. כי אם אני אמור להזדהות עם דמות כלשהי, היא לא יכולה לבוא ולעשות דברים שכל כך שקוף שהם מטומטמים, אפילו אם לוקחים בחשבון רק את נקודת המבט הצרה של אותה דמות... זה עושה לי תחושות לא נעימות כאלה מבפנים
משום מה עושים את זה המון פעמים בסרטי דרמה, כדי ליצור משבר בין שתי דמויות, אבל לפעמים עושים את זה בצורה שאני חושב לעצמי "ואלה, אם הדמויות כאלה מטומטמות זה מגיע להן..."

קרניjack

New member
תקרא את הסאגה ותבין

נראה לי הספר האחרון זה שיא הטימטום...וזה לא "אישי" הרבה לא אוהבים אותה. אין אפילו מה לאהוב, הדמות סה"כ היא בחורה דיי שיטחית, מפונקת, בכיינית, אגואיסטית, תלותית והכי הרבה חופרת. הוג אותי שבספר חוץ מהרגליים העקומות שלה היא לא מציינת שום דבר אחר שהיא לא אוהבת בעצמה, כמוב שהיא חופרת על זה שהיא לא טובה מספיק לעומת אדורארד, אבל זה לא נחשב. מישהו צריך לחנך את סטפאני מאייר ליצו דמוית קצת יותר עבות מעובי של סוליה. אני חושבת שהסידרה שהכי לא אהבתי בשנה האחרונה הייתה גיבורים- כל כך אהבתי והתלהבתי מהעונה הראשונה- העונה השנייה הייתה עם רגל אחת בקבר- ואחריי 2-3 פרקים של השלישית הפסקתי לראות. אני לא יכולה לסבול את קלייר (אם אתה מכיר) המעודדת, שהייתה חמודה בעונה הראשונה אבל אחריי זה כל סצנה שלה זה בכי, מרירות ואובר דרמה שופעת עם גבות מכווצות.

Berethor

New member
לי נראה שהבעיה פה זה לא בלה, זה אדוארד

וחוסר פרגון, כמה טיפוסי וצפוי. אני לא יכול לתעלם מזה שיש פה פשוט קנאה בבלה ושנאה עליה בגלל אדוארד, זה שקוף. מישהו חייב לומר לך את זה. כרגע אני יחפור פה קצת שישנאו גם אותי.
ועכשיו אני יעבור לנתוח אישיות של בלה(למרות שרק ראיתי תסרט), כי ברור לי שיש פה פשוט הוצאת דיבה וזלזול רב. קודם כל, אני מניח שבלה חופרת בספר, בגלל שהספר בסגנון "יומני היקר", ככה שזה לא רלוונטי לאישיות שלה בכלל, "היא" חופרת בספר, לא לחברים שלה או לאדוארד, זה אפילו מעלה. היא שטחית ? מה זה בשבילך שטחית, או אפילו יותר מעניין לדעת מה צריך לעשות כדי לא לחשב לכאלה. היא מפונקת ? לא עושה רושם של אחת כזאת, היא חווה חיים דיי קשיים ומסתפקת במועט, חוץ מזה אין שום דבר רע בלהיות מפונקת ובעלת סטנדרטים גבוהים, זה אפילו תכונה אריסטוקרטית במקרים מסויימים. בכיינית ? מתיי היא בוכה, לא יצא לי לראות, אפילו לא יצא לי לראות אותה מתלוננת או מרחמת על עצמה, לא בגלל כאב, לא בגלל חיים ולא בגלל אדוארד, להפך היא דיי חזקה יחסית לבחורה רגילה. אגואיסטית ? אחלה תכונה, במיוחד בעולם המכוער הזה עם האנשים הפרזיטים והנצלנים, שתחשוב קודם על עצמה ואחרי זה על אלה שחשובים לה, חכמה. תלותית במי ? דיי נראה לי שהיא לא צריכה אף אחד, אוליי חוץ מההורים שלה ואודוארד, וגם זה לא הפריע לה להפגין נוחכות ואפילו התעלמה מהם ועזבה לא מעט פעמיים, היא לא רוצה לחפש אף אחד או לתקשר, להציק, לחפש ולהעיק, מה בדיוק תלותי בא ?. וזה שאם היא חושבת שהיא לא טובה מספיק, עושה קריטיקה לעצמה, ומבינה מה היתרונות וחסרונות שבא, רואים כמה שהיא לא נרקסיסטית, מצד שני זה לא גורם לה לשנאה עצמית(כמו אצל אדוארד), ולאשליה שכל הרקוב סביבה הוא טוב. מזל שהחברה מפורום דמדומים לא כאן, הייתה מתחילה מלחמה אמיתית, אגב אני באמת נייטרלי.

למעלה