קרניjack

New member
זה היה עוד יותר נחמד אם בפורום כאן היה ויכוח

אולי היה מעלה את רמת כתיבת ההודעות כאן
ברור שכל אחת הייתה איזה אדוארד משלה...אבל זאת לא הנקודה. פשוט תקרא את הספרים ותבין...בספר הראשון היא פחות או יותר בסדר (וזה הספר הכי פחות אהוב עליי, אז זה אומר שבלה היא לא היחידה שמעכירה את דעתי
), אבל מהספר השני...

Berethor

New member
את לא יודעת על מה את מדברת, מפחיד שם

לעלות את רמת הכתיבה לא שווה את זה! כי לא ברור באיזה מצב תצאי מהויכוח אתן, אתמול אחרי שראיתי תסרט ביקרתי בפורום דמדומים וראיתי שיש רק נשים שם, אז ראיתי שיש שמה כמה הודעות שיש לי מה להגיב עליהם, אבל הקול הפנימי אמר לי עצור!, ברגע האחרון ניצלה נפשי המיוסרת, הבנתי שאם אני יכתוב ויעלו עליי, הן יעשו בי לינץ ויקריבו אותי על המזבח של אדוארד! את בטוחה שאת רוצה להתווכח עם המעריצות של דמדומים, מיס קרנקולה ברגע זה כל אחד לעצמו!
. אני מתחבא במרתף העינויים עד חלוף זעם.

חחחחחחח כן קראתי כבר את כל הסידרה

ואני אישית חושבת שהדמות של בלה מקסימה טיפה מגושמת ומאוד מתוקה אבל אין מה לעשות כל אחד והטעם שלו זה כמו התפסן בשדה השיפון אני מאוד אהבתי את הספר ואת הולדן ויש מלא שמתעבים אותו

קרניjack

New member
אם את חברה של בנות מסוגה אני ממליצה לך

לבדוק שנית מי הן באמת...
סתם, סתם, אבל מתוקה ומקסימה?
! סטפאני לועגת לעם הנשי עם בלה, מצטערת. וגם לעם הגברי, שנופל בקסם שאין לה. ומילא התפסן, אני לא ממש זוכרת את התוכן רק את העובדה שלךא הבנתי מה רוצים מחיי, אבל טווילייט? בלה צריכה לרכוש תכונות אופי קצת יותר "אנושיות" ולא להיות בבושקה של טימטום.

כפי שאמרתי כל אחד וטעמו לי אישית אין

חברות כמו בלה החברות שלי שונות לגמרה מהדמות שלה אני לא חושבת שאני מכירה מישי שדומה לה אפילו קצת באישיות התפסן טיפה מסובך אבל אישית אהבתי אותו מאוד אבל זה גם סוג כתיבה אני בן אדם אם המון סבלנות לספרים חחח ואני קוראת הרבה מינימום 2 בשבוע הכיתבה של סטפני היא מאוד מסוג הרומנים הרומנטים הישנים כמו ג'ין אייר מנספילד פארק וכאלה ומי שלא אוהב את הסטייל לא יאהב גם את דמדומים רק שהיא הוסיפה טיפה אש לדימדומים ושוב אני חושבת שלכולנו יש טעם שונה בחיבה שלנו לדמויות בספרים כי כל אחד לוקח את הספר בצורה שונה חחח בבושקה של טימטום משעשע לא יודעת אני חושבת שהדמות חמודה אבל בהחלט הדמות האהובה עלי בספר היא אליס והיא היחידה שלדעתי הליהוק שלה גם בסרט התאים ב100 אחוז ואני ממש מדמינת את הדמות ככה טוב תגובה חופרת חזרתי לארוחת בוקר בטיפני יום טוב ^^

לא השוותי לקלאסיקות אבל אמרתי שקו העלילה

בהחלט דומה אף אחד אבל לא יכול להתעלות על גיין אוסטן שהיא הסופרת האהובה עלי דא אני ממליצה בחום על ארוחת בוקר בטיפני טרומן קפוטה סופר מאוד מוכשר

בערך, זה די תלוי.

זה גם ידוע שסטפני "שאלה" עלילות מפורסמות והכניסה אותן לדמדומים (רק עם טוויסטים על טבעיים וסופים שונים). וג'יין אוסטן אכן מדהימה, על זה אין ויכוח.

זה בהחלט תלוי חחח והעלילות שאולות כל כך

גיין אוסטן סופרת מדהימה מנספילד פארק נורתאגר אבי בלי לדבר על גאווה ודעה קדומה

קרניjack

New member
איזה למשל?

ובלי ספויילרים בבקשה...אני סוף סוף באמצע BD
משום מה הוא נמרח לי?

כל הקטע של אדוארד מנסה

בהתחלה לשמור מרחק ממנה כמו בגאווה ודעה קדומה המראה של הדמויות ועוד דברים בסיגנון אני זוכרת שממש שמתי לב לזה שקראתי את הראשון אבל קשה לי להיזכר עכשיו כי קראתי אותו ממזמן

lacrimosa girl

New member
כל ניו מון או אקליפס [לא זוכרת,

שני הספרים האלו התערבבו לי כי קראתי אותם באינטרנט] אז היא משווה בין זה לבין אנקת גבהים, ובצורה ממש בוטה
הדמויות עצמן מנתחות תמערכת יחסים שלהם, זה לא שהיא שמה רפרנסים ונותנת לקורא לחשוב קצת

Berethor

New member
אדוארד לא מייצג ת"עם" הגברי הוא מהמין הערפדי

חוץ מזה נא לדייק, גברים הם לא עם, הם מין, גברים ונשים מאותו עם הם עם.
bloodlines you know. עכשיו עוד משהו, בלה לא צריכה לרכוש תכונות אופי יותר "אנושיות" כי זה בדיוק היופי של האופי שלה, ולקרוא למישהי שחושבת בצורה בוגרת, "בבושקה", מראה שמישהו פה נאחז ב"נעורים" הלא נכונים, שהם בעצם הטמטום האמיתי. בלה נראתה לי מוכנה להיות ערפדה מהרגע הראשון, בלי קשר לאדוארד, היא מכירה בחסרונות ויתרונות של עצמה, היא חושבת על המוות, היא לא כל כך חברותית והיא מקבלת תאמת בצורה בוגרת, זה היופי. אני התרשמתי, לפחות בסרט, שרוב בני הנוער סביבה אינפנטילים וטפשים גמורים, אני חושב שהחוכמה שלה משכה את אדוארד לא פחות מהמראה.

קרניjack

New member
אתה מדבר על פי הסרט או על פי הספר?

אני מדברת על הספר נטו. את הסרט לא ראיתי, ואני בטוחה שבסרט היא דיי נורמאלית והגיונית. אנילא יודעת מה חשבת שהתכוונתי ב"בבושקה"- דיברתי על כך שככל שמגלים במהלך הספרים עוד רבדים של האופי שלה מסתבר שהטימטום, האנוכית והטיפשות עמוקים יותר מהפעם האחרונה שחשבתי את זה...

Berethor

New member
מה הטעם לדבר על הספר אם הנושא פה זה הסרט

נראה לי אני יצטרך לכתוב עוד מתיים פעמיים סרט כדי שזה היה ברור
. אפילו לפי הכתיבה שלי רואים שרק ראיתי תסרט, אם הייתי קורא גם תספר בטח הייתי עושה השוואות וכו. והרושם שעשיתם עליי זה שהסרט הרבה יותר טוב, אז לא נורא. קודם כל טמטום וטיפשות זה אותו התיאור
. אוליי במקום להגיד כמה היא טפשה תנמקו למה, עליי היא עשתה בדיוק תרושם ההפוך. ואנוכיות זאת לא תכונה רעה, זה עדיף על שתהיה פראיירית. חוץ מזה היא לא אנוכית לאלה שבאמת חשובים לה, כמו זה שהיא הולכת למקום שכביכול ההורים שלה כלואים. "brave, not vary clever, but brave". בלה בסדר לדעתי, חהחהחה...

קרניjack

New member
ואם אני אכתוב שלוש מאות פעם אולי זה יהיה ברור

אני ודניאלירן דיברנו על בלה של הספר, אתה זה שהחלטת להגיב על זה כבלה של הסרט... תקרא את הספר ותראה, אין צורך להכביר במילים.

בספר הראשון היא עוד נסבלת...

למרות שהבנתי שרק ראית את הסרט, והיא באמת יצאה שם הרבה יותר טוב. בספרים הבאים היא כבר מטומטמת לחלוטין לטעמי. לא הצלחתי להתחבר לרגע לפתטיות שלה ולעיוורון שלה. החוכמה שלה, אגב, לא משכה את אדוארד. הריח שלה דווקא כן.

למעלה