InbarChanX3

New member
אני קוראת

אני קוראת את הספר עכשיו... ואני בת 12 3< מה רע? יאי הגעתי לפרק שבע D: הספר לא כל כך קשה... ואני יודעת כבר מה קורה בחצי מהספר בגלל ספוילרים.. >< זה לא כיף ... ;;

../images/Emo97.gif../images/Emo45.gif חיכיתי להתקף עצבים שלו

ושהוא יהרוס לדמבי את המשרד לגמרי ;;

חמצמצה

New member
היד שלך!

היא מזכירה לי את היד של אמא שלי, והציפורניים וזה
אהמאהמ, איך יש לך סבלנות להכין את כל הדברים האלה? הייתה תקופה שהכנתי, אבל יום אחד, הכנתי משהו ממש ממש מלא חרוזים, ולרגע זה נפל והכל התפזר. ואז נכנעתי. כעת זה תקוע בקופסת תכשיטים של ברבי עמוק-עמוק-עמוק בארון

TheWingedPig

New member
חיחי, כן, העיקר שלא יגידו שאני

לא מפרסמת פה תמונות שליP: ואני חייבת לומר, עוד לא שמעתי בחיים שלי שהיד שלי מזכירה מישהו אחרXD האמת, לגבי החרוזים, גילית שדווקא כל היצירה הזאת מקנה לי סבלנות. קורה שאני לא מצליחה משהו ונאלצת לפרום, אז במקום לדפוק חזק על השולחן ולפזר הכול על הרצפה, אני נוהמת ככה חזק מתחת לאף, נושמת עמוק וממשיכה בעבודה P: וכמובן עם הזמן תופסים נסיון והדברים הולכים ביתר קלות:) ושלא תחשבי שלא נפלו לי דברים לרצפה. הייתה פעם (דיי לא מזמן) שאחת הקופסאות שלי נפלה, והכול התפזר. לקח לי שעה וחצי לאסוף הכול, ועוד שעה כדי למיין הכול חזרה
. זה לא עצר בעדי:) אם מתישהו יתחשק לך לחזור לזה, אני אוכל לשלוח לך כל מיני תרשימים נחמדים.

M o o M o o

New member
יוו!! יש לך Hand Twin!!!

נו.. מ"חברים" ;; או קיי אני אשתוק.
ואת ממש מוכשרת
, וסבלנית.

חמצמצה

New member
../images/Emo6.gif אני מתה על ג'ואי

אני אוהבת את הפרק עם הנני ממין זכר, שבסוף ג'ואי מעסיק אותו

חמצמצה

New member
פאק../images/Emo2.gif

זה מדהים, מי המוכשר? או אולי כמה מוכשרים? זה לוקח שנים:X

חמצמצה

New member
רק עכשיו סיימתי לראות הכל-הכל

ועל הספינה למטה למטה, הספינת תענוגות הזאת, יש בסיפון בן ובת שעומדים בקצה, כמו ג'ק ורוז

think shon

New member
מתערבת איתכן,

שמי שעשה את זה עכשיו יושב מול המסך ואומר "פאק,משעמם לי." הא,וזה מדהים,למרות שעדיין זה לא סיים לעלות את הכל. [הקובץ ע-צ-ו-םO:]

TheWingedPig

New member
אוקיי, חזרתי מהסרט..להלה

טוב, אז נכון שהמון קטעים נחתכו לגמרי (אבל זה בלתי נמנע), אבל למה להתעסק עם העלילה? :/ מה הקטע הזה שדווקא צ'ו זאת שסיפרה לאומברידג' על ה"צבא של דמבלדור"?..ז"א, סרט עם כזאת השקעה ענקית, היה קשה לטחוב לשם עוד שחקנית לשתי דקות כדי לגלם את מרייטה? איילת, דווקא הסצנות האחרונות של המאבק היו מאוד יפות (מבחינת האפקטים).כל סצנות הקרב נעשו ממש בצורה יפה, אהבתי מאוד. מה הלך שם בסוף עם הארי/וולדמורט? :O זו הייתה ממש חתיכת סילוף רציני.... גראפ יצא נחמד מדי...אבל נחמד שיצרו אותו בתווי פנים של ילד.אממ..משהו כזהP: אוי, כ"כ אהבתי את כל הקטעים עם פילץ'!XD פשוט מעולה!..חיחיחי...הקטע של הקומיק רליף כ"כ תפור עליו...חח השחקנית של אומברידג', אימלדה מה שמה, ממש טובה. ראיתי אותה לפני כמה ימים בעיבוד קולנועי למחזה השייקספירי "מהומה רבה על לא דבר". והיא צעירה שם, ובדמות בעלת אופי כ"כ שונה. וכזה מצחיק, קנת' בראנה משחק שם גם (הלא הוא גילדרוי לוקהארט מהסרט השני), וכן גם אמה תומפסון (סיביל טרלוני). וגם קיאנו ריבס שנראה נפלא שם, אבל זה כבר לא קשורP: אהה, קיאנו..כן,כן, אז איפה הייתי? כל הכבוד לאוונה לינץ', למרות חוסר נסיונה במשחק, היא עושה עבודה טובה בגילום לונה. בלטריקס - הלנה בונהאם קרטר מאוד משכנעת. מתאים לה, מה אומר:) וולדמורט סוףסוף נראה מבחיל ומפחיד. לפחות לדעתי. הוא יותר קריפי כאן מאשר ברביעי. ג'ייסון אייזקס והפיאה....DROOL... לטעמי היה מעט מדי מנוויל, ג'יני וטונקס. בהחלט מעט מדי:) והערה אחרונה לגבי הסרט - קארין, אם את קוראת את זה - קרוקשאנקס מיצי, מה זה דומה לליאו, לא?! D: ממש אחיו התאום והלא מסורקP:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבמהומה רבה על לא מהומה,

ראיתי את זה, אני מאוהבת בזה
מי מהם זו אמברידג'..?

TheWingedPig

New member
נכון סרט משעשע?

ולמרות שקיאנו משחק שם ממש רע (מנסה לעשות מבטא בריטי, חיחי), הוא נראה כזה טוב עם הזקן...מיאו...
אימלדה משחקת שם את מרגרט, חברתה של הירו.

cecilia L

New member
איזה סרט ענק!

קיאנו באמת נראה שם מעולה!
וגם קית' ברהאנה, או איך שלא קוראים לו. למדתי את 'מהומה רבה..' בשיעורי ספרות של 5 יחידות, ובגלל שחוץ מזה סיימנו את כל החומר, המורה החליט שנראה את הסרט גם. זה היה כ"כ כיף. :] איזה סרט מתוק זה.

למעלה