TheWingedPig

New member
סיימתי את ה-7 של ה"פ. אל דאגה,אין פה ספוילרים

וואו...זה בהחלט אחד הספרים שממש מותיר בי רושם לכמה ימים אחרי סיום הקריאה. והראש שלי עדיין קצת מסוחרר מכל המוני המאורעות שדחוסים הספר הזה. וגם יש בי קצת תחושת דיכדוך, משהו שתמיד ככה נוחת עלי כשאני מסיימת לקרא סדרה. כי אני מבינה שאין יותר :( גם לכן יש תחושה כזאת כשאתן מגיעות לסיום של סדרה או ספר?

rotemi22

New member
אני מתחילה לקרוא אותו בעוד כמה ימים,

אחרי שאסיים לקרוא את "רודף העפיפונים"/חאלד חוסיני (כ"כ מומלץ.
) לא בא לי לקרוא, כי אני לא רוצה שייגמר (אני אכנס לדיכאון עמוק ביותר.) ואני לא יכולה לחכות עד שאקרא- כדי לדעת איך זה מסתיים... שאלה היפוטתית- מה עדיף לדעת- שאין עולם קסמים או שיש אחד כזה ואתה לא שייך אליו?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifנראלי שאין עולם קסמים.

כי אם אני לא שייכת אליו, לפחות אף אחד אחר לא שייך אליו!
סתם, אין לי מושג. שאלה קשה מדי ><

TheWingedPig

New member
הו, שאלה טובה...

אני חושבת שלי אישית היה יותר קשה לקבל את זה שאין באמת קסם בעולם (ואני אציין מראש שאני פנאטית מאוד גדולה של סי-פיי ופנטאזיה). זו הרגשה דיי..אמ..איך אתאר זאת? מגעילה? לדעת שאין שום דבר מעבר לחיים האפורים המכוערים האלה. אני לא אטען שאני באמת מאמינה שיש עולם כזה, אבל רק המחשבה שאולי איפשהו ביקום, או מתישהו בהסטוריה של הכוכב שלנו היה משהו קסום, זו מחשבה שבאמת מחממת את הלב:) לא שזה כ"כ נחמד לדעת שיש מגיה ויש אנשים נועזים ואמיצים שיוצאים להרפתקאות להצלת היקום (או משהו כזה), והדלת לעולם הזה סגורה בפניך. אם כי אני חושבת שזה משהו שעובר על עיקר המבוגרים, כשהם מאבדים את הילד הפנימי שלהם, ואת הדמיון. זה משהו שאני מקווה שיישאר איתי לתמיד. אז הבחירה היא לבין האם אני רוצה להווכח שכל הדמיון שלנו הוא סתם חלק הזוי מהגנום האנושי, או לדעת שיש משהו קסום ומדהים שהוא מחוץ להשגתי....לפחות אם אדע שאני מחוץ למשהו כזה, עדיין תהיה התקווה שיום אחד כן אהיה שייכת לשם. וכמובן, אם משהו כזה באמת יהיה קיים, לפחות תהיה ההוכחה שזה באמת שם, ולא רק בראש:) אוף, עשית אותי שוב מדוכדכת......שונאת, שונאת כשספר טוב נגמר... אם את כ"כ חוששת מהעניין שהכול ייגמר, את תמיד יכולה להמתין כמה שבועות ולהתחיל לקרא את כל הסדרה מחדש:) הזכרת לי את סיום הסרט של "המבוך" (אחד הסופים הכי מוצלחים שראיתי). מכירה את זה?

rotemi22

New member
וואו, איזו תשובה מרתקת. :)

דמיון הוא אחד הדברים הכי יפים שקיימים אצל ילדים, חבל שאצל רוב האנשים המבוגרים זה נעלם, לאחר שהם נחשפים להרבה דברים ונשארים מקובעים בדעותיהם... או אולי זו התמימות שנעלמת למבוגרים ויחד איתה נבלע גם הדמיון. זה עצוב, אבל כשחושבים על זה, כשאתה נחשף לדברים רבים כ"כ: מלחמות, הרג והרס (וברוב המקרים זה כשאתה אדם מבוגר שיודע מה עומד מאחורי כל זה) אין מקום עוד לדברים יפים כמו תמימות ודמיון. וחבל שזה כך. אולי אם העולם הזה היה מקום טוב יותר, היה בו מקום לכל אלו גם אצל אנשים מבוגרים. בכל אופן, אתחיל לקרוא את הארי פוטר 7 היום, כי נשארו לי 30 עמודים לרודף העפיפונים (ושוב אומר שזה ספר מדהים ששווה כל רגע של קריאה.
), אני כבר לא מסוגלת לעמוד במתח.
אבל זה לא נורא, כי אח"כ אקרא אותו שוב, כשהוא ייצא בעברית. D: ואז אתחיל מהתחלה הכל, כמו שאמרת.
ובקשר ל"המבוך"- לא ראיתי, אבל אקח את זה כהמלצה ואצפה פה בהקדם

TheWingedPig

New member
טוב, ביקשת-קיבלתP:

האמת היא שגם ספרי פנטאזיה מלאים באלימות והרס ומלחמות ומוות. כל ספר פנטאזיה טוב, שהוא לא ספר ילדים, יש בו הרבה מהכול. אבל השוני, הוא שהגיבורים שם נלחמים על הדברים שבאמת שווה להלחם עבורם. נגד עריצות ועבדות, ולמען חופש והחיים. יש להם מטרה אצילית. והם מוכנים להקריב הכול למען האנשים שלהם. שלא כמו הפוליטיקאים המסריחים כיום. זה מה שעושה את כל ההבדל. יש ציטוט אחד, מני רבים, שאני אוהבת במיוחד. "כשאתה המנהיג, הכול קורה באשמתך". כן. ו"המבוך" הוא סרט מקסים עם פסקול יפה מאוד, בביצועו של דיוויד בואי, שגם משחק בסרט. לא רוצה להרוס לך, אבל כשתראי את זה, שימי לב לסצנה האחרונה. דברי איתי אחרי הצפיה (אפשר במסר):)

o0Invisible0o

New member
מכירה את ההרגשה..../images/Emo10.gif

אני סיימתי אתמול את האפיפיורית יוהנה. ועם כמה ששמחתי מהסוף, כאילו..לא ממש מהסוף..אבל מהאפילוג ומדבר הסופרת..כי זה כזה..עשה לי טוב על הלב.
עצוב לי ממש שזה נגמר. בכוונה משכתי את קריאת הספר..כי כ"כ נהניתי ממנו..ועכשיו הוא נגמר.
וזהו, חברה אחרת כבר סיפרה לי שהיא חיפשה עוד ספרים של הסופרת, ופשוט לא קיימים כאלה. חבל, כי הכתיבה שלה מעולה.
ואני מחכה להארי פוטר בעברית. אבל נראה לי אני אקרא עכשיו את השישי שוב [לרענן את הזכרון..] ואז איזשהו ספר באנגלית [לחזק את האנגלית.
] ואז כבר יהיה הארי פוטר בעברית, נכון? [נו מה, אני קוראת לאט..]

Nakuro

New member
עזרה? ;;

למישי יש קישור להורדה של פיינטשופ 9? גם דמו יהיה טוב.. פירמטו לי תמחשב ;;

dinora12

New member
זה ממש יפה חנה!!D:

באמת יש לך הרבה סבלנות ^^ אממ מישהיא מהבנות יכולה לעזור לי להבהיר את הפלטה האחרונה בקובץ? אני לא יודעת איך חח

למעלה