מי זה?
T TheWingedPig New member 4/8/07 #42 אההה...נכון! לא ראיתי עדיין דוקטור הו, אבל שמעתי על זה. ראיתי את דיוויד טננט בסרט אחר. אני מתה על המבטא שלוP:
אההה...נכון! לא ראיתי עדיין דוקטור הו, אבל שמעתי על זה. ראיתי את דיוויד טננט בסרט אחר. אני מתה על המבטא שלוP:
T think shon New member 4/8/07 #38 חח יו, לרגע נזכרתי בחופש הגדול שעבר שכולם היו בטוחים שב22.8 יגיע סוף העולם. גאד,איך שהזמן עובר מהר.
T think shon New member 5/8/07 #57 מה מדוע? על זה שנזכרתי,על זה שחשבו שסוף העולם הגיע,או על זה שהזמן עובר מהר?
פ פוזה ברווזה New member 6/8/07 #60 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמדוע חשבו שסוף העולם יגיע?
T think shon New member 7/8/07 #68 אה, כיי אמרו שכתוב בקוראן או בתנ"ך שב 22/8/2006 הנביא מוחמד אוו איזשהו נביא מוסלמי אחר יעבור עם סוס או עם חמור מעל לארץ ישראל והארץ תכחד. זה ממה שזכור לי.[וממה שאח שלי סיפר אז.]
אה, כיי אמרו שכתוב בקוראן או בתנ"ך שב 22/8/2006 הנביא מוחמד אוו איזשהו נביא מוסלמי אחר יעבור עם סוס או עם חמור מעל לארץ ישראל והארץ תכחד. זה ממה שזכור לי.[וממה שאח שלי סיפר אז.]
T TheWingedPig New member 4/8/07 #44 יו, איזה מיצי חמוד! אפילו שאני לא בן אדם של חתולים.... הברנש הזה שייך לך? XD
D Dancing Apple New member 4/8/07 #46 ../images/Emo105.gifביי אנשים :] ^0^~ להתראות בעוד 3שבועות אני אהיה לי בארצות הברית, הממ. כע, וואל, להית' :] יאי עוד שעה *-*
../images/Emo105.gifביי אנשים :] ^0^~ להתראות בעוד 3שבועות אני אהיה לי בארצות הברית, הממ. כע, וואל, להית' :] יאי עוד שעה *-*
C cecilia L New member 5/8/07 #51 הידד!../images/Emo6.gif אני עובדת לגור עם חבר שלי. ז"א, לשבוע הקרוב כי ההורים שלו נוסעים לחופשה. ומחר אני אמורה לקבל משכורת, וגם זה סבבה. :]
הידד!../images/Emo6.gif אני עובדת לגור עם חבר שלי. ז"א, לשבוע הקרוב כי ההורים שלו נוסעים לחופשה. ומחר אני אמורה לקבל משכורת, וגם זה סבבה. :]
ק קלמנטינה מצויה New member 5/8/07 #56 אני רוצה שותפה לאתר. ../images/Emo10.gif [היו לי שתיים, ושתיהן ברחו לי... ] אגב,אם אתן מהן רואה את ההודעה, אפשר עדיין לארגן את זה.
אני רוצה שותפה לאתר. ../images/Emo10.gif [היו לי שתיים, ושתיהן ברחו לי... ] אגב,אם אתן מהן רואה את ההודעה, אפשר עדיין לארגן את זה.
ז זוהרה המכשפופה New member 6/8/07 #58 אוף;; דיברתי איתו עכשיו. הוא מאוכזב ממני. שנינו בכינו. גיליתי משהו רע. עצוב לי.