TheWingedPig

New member
../images/Emo32.gif

יבש פה:( חוץ מהמהומה הקטנה, שם פתאום אנשים התעוררוD: טוב, כמה תמונות כדי לעורר אתכם...

TheWingedPig

New member
וטבעת לאותה החברה

אתן לה את הסט היום, כשנלך לראות הארי פוטר בערב:) יאי, אני סוףסוף אראה את הסרט. אני רק מקווה שהאולם לא יהיה מפוצץ בילדים קטנים, אחרת לא היה שווה את ההמתנה עד היום :/ סופ"ש נעים לכולם!

sha chan XD

New member
זה סרט נחמד D:

ז"א הם כמובן קיצצו המון המון פרטים אבל לא יצאתי מאוכזבת בכלל [: וכשראיתי אותו האולם היה כמעט ריק O: לונה כ"כ לונה XD; והשרשראות יפות *_*

TheWingedPig

New member
תודה רבה

כן, שמעתי שהיו כמה פספוסים גדולים מבחינת העברת הסיפור לסרט.. נו, ניחא, נראה כברP: האמת, אני הייתי מעדיפה לקרא את השביעי, לחלק הזה אני ממתינה יותר זמן מאשר לסרט.

shanchan

New member
מעניין מאיפה שמעת ../images/Emo3.gif

איך אפשר להגיד שזה סרט נחמד? קקה של סרט. |:

roni727

New member
הציפורניים שלך יפות ../images/Emo99.gif

וגם השרשראות והצמידים את ממש מוכשרת O:

rotemi22

New member
וואי,

זאת ששיחקה את לונה, עשתה אותה כ"כ יפה. D:
וגם זאת ששיחקה את אמברידג'.

sha chan XD

New member
זה סרט נחמד D:, זה סרט נחמד D:

ז"א הם כמובן קיצצו המון המון פרטים אבל לא יצאתי מאוכזבת בכלל [: וכשראיתי אותו האולם היה כמעט ריק O: לונה כ"כ לונה XD; והשרשראות יפות *_*, ז"א הם כמובן קיצצו המון המון פרטים אבל לא יצאתי מאוכזבת בכלל [: וכשראיתי אותו האולם היה כמעט ריק O: לונה כ"כ לונה XD; והשרשראות יפות *_*

o0Invisible0o

New member
..

אני התאכזבתי מהסוף של הסרט..רובו היה די טוב, חייבת לציין שהפתיע אותי..אבל סצינות הסיום, של הקרבות וכמובן השיחה של הארי עם דמבלדור, הכל..עלוב כ"כ.:X בלהבלה. נו מילא.

TheWingedPig

New member
חח, כן

הבנתי שלא הרבה מתלהבים מהסרט הספציפי הזה.. טוב, אגיד לך מה אני חושבת אחרי הסרט היום:)

sha chan XD

New member
וול~

השיחה של הארי ודמבלדור היתה כ"כ.. סתמית :\ זה קטע כ"כ חשוב וכל המלחמה שם בסוף היתה דיי רדודה XD אבל מה אפשר היה לצפות, רוב הסרט קיבל ציון עובר כלשהו - שזה גם משהו XD הייתי רוצה לקרוא את הספר באנגלית >< רק שאני, לא כמוכן, בסך הכל בת 13 וכמה חודשים
ובעלת בעיה מסויימת לקרוא ספר כזה באנגלית ולהבין כמו שהייתי רוצה להבין~

למעלה