אם כבר הזכרת את בנו
אז אני אשמח להגיד את דעתי בעניין. לדעתי הוא בנה בסיס מאוד טוב של פורום מבחינת הסדר של התכנים והזמנה של אנשי מקצוע אבל לא אהבתי הרבה דברים שהוא עשה כמו העובדה שהוא כל הזמן מנע משיחות אישיות להתפתח וממש לקח קשה כל הודעה מסכנה שלדעתו לא הייתה במקום! זה היה ממש לא נעים ומעצבן מרוב שהדבר פגע בכיפות לדעתי ובפורום צריך להיות כיף, פורום מקצועי בלבד לא ישרוד. דבר נוסף הוא שאני חייבת לציין, יש דבר כזה שנקרה עובדה סטאטיסטית (אני מוכנה להראות צילום מסך שלהן למי שבאמת רוצה להיווכח) והעובדות קובעות (וגם זיכרוני) שהיו המון תקופות מתות ויבשות בתקופה שבנו וקרן ניהלו. אז אף פעם לא היו כאן שנים רצופות שהפורום היה מלא חיים. ככה זה בכל פורום, לפעמים יש יותר פעילות ולפעמים יותר. דווקא בחודשיים האחרונים היו המון הודעות מהרבה משתמשים לא בהכרח קבועים ואני דווקא ראיתי בזה אור חיובי, אז מוזר לי פתאום לשמוע שעד כדי כך משעמם פה בגלל שבועיים יבשים במיוחד! כשאני זוכרת בתקופה של בנו וקרן שהיו חודשים שלמים שבקושי פתחו סיכום שבוע ואני לא מגזימה, כבר הייתי בטוחה שהפורום על סף סגירה מחוסר פעילות. אני מבינה שיש רצון להפוך את הפורום למקצועי יותר כמו בעבר אבל בשביל שזה יקרה צריך אנשי מקצוע נוספים ולי אין גישה לאנשי מקצוע, עם כל הרצון הטוב שלי לתרום לפורום. אם בגלל הסיבה הזאת לדעתכם הניהול שלי לקוי אז סבבה, אני מוכנה לפנות את מקומי בכיף אם יש כאן חברה שחושבים ומעוניינים לעשות פה שינוי טוב יותר.