התגובה נשלחה לפני הזמן

המשך: הכוונה שלי היא לא להעליב/לפגוע או משהו בסגנון הזה, אני פשוט חושבת שאם אתה ואמיליה עסוקים מידי בכדי להתפנות לניהול שוטף של הפורום , אולי אין טעם בכך. נק' למחשבה

dostein

New member
אין טעם במה?

"ה"בעיה של הפורום היא אי מחיקת פרסומות?!

זוהי רק אחת מבעיותיו

אך הבעיות האחרות אם ניתן בכלל לקרוא להן ככה אינן תלויות במנהלים . ואני לא מזלזלת בעובדה שאתה מוחק פרסומת מידי יום ביומו אני רק יכולה לציין (ואני לא רוצה להשוות) שבתקופה שבנו היה מנהל את הפורום כל פיפס שלא היה במקום היה מתוקן ובמיידי, כך לפחות זה היה נראה מנק המבט שלי .

dostein

New member
מענין שאת אומרת את זה

המוח האנושי יספר לנו כל סיפור שנרצה על העבר בנו היה מתחבר אך ורק בלילות

אז כנראה שזה נכון מה שאומרים

שנוסטלגיה תמיד נתפסת כזכרון טוב יותר ממה שהיה הפועל..

dostein

New member
גם זה נכון

וגם ידוע הוא שכולנו ממציאים לעצמנו סיפור המתיחס לארוע או למשהו שקרה ומאותו רגע מתחילים להתיחס לסיפור ולא למה שקרה נפלאות הטבע האנושי

אם כבר הזכרת את בנו

אז אני אשמח להגיד את דעתי בעניין. לדעתי הוא בנה בסיס מאוד טוב של פורום מבחינת הסדר של התכנים והזמנה של אנשי מקצוע אבל לא אהבתי הרבה דברים שהוא עשה כמו העובדה שהוא כל הזמן מנע משיחות אישיות להתפתח וממש לקח קשה כל הודעה מסכנה שלדעתו לא הייתה במקום! זה היה ממש לא נעים ומעצבן מרוב שהדבר פגע בכיפות לדעתי ובפורום צריך להיות כיף, פורום מקצועי בלבד לא ישרוד. דבר נוסף הוא שאני חייבת לציין, יש דבר כזה שנקרה עובדה סטאטיסטית (אני מוכנה להראות צילום מסך שלהן למי שבאמת רוצה להיווכח) והעובדות קובעות (וגם זיכרוני) שהיו המון תקופות מתות ויבשות בתקופה שבנו וקרן ניהלו. אז אף פעם לא היו כאן שנים רצופות שהפורום היה מלא חיים. ככה זה בכל פורום, לפעמים יש יותר פעילות ולפעמים יותר. דווקא בחודשיים האחרונים היו המון הודעות מהרבה משתמשים לא בהכרח קבועים ואני דווקא ראיתי בזה אור חיובי, אז מוזר לי פתאום לשמוע שעד כדי כך משעמם פה בגלל שבועיים יבשים במיוחד! כשאני זוכרת בתקופה של בנו וקרן שהיו חודשים שלמים שבקושי פתחו סיכום שבוע ואני לא מגזימה, כבר הייתי בטוחה שהפורום על סף סגירה מחוסר פעילות. אני מבינה שיש רצון להפוך את הפורום למקצועי יותר כמו בעבר אבל בשביל שזה יקרה צריך אנשי מקצוע נוספים ולי אין גישה לאנשי מקצוע, עם כל הרצון הטוב שלי לתרום לפורום. אם בגלל הסיבה הזאת לדעתכם הניהול שלי לקוי אז סבבה, אני מוכנה לפנות את מקומי בכיף אם יש כאן חברה שחושבים ומעוניינים לעשות פה שינוי טוב יותר.

יפותו

New member
לא זו הפואנטה לדעתי דורון...../images/Emo4.gif

ואגב-אני מסכימה שהיה ראוי מאד להשאיר את ההודעה ולו בשל הדיון המאד חשוב שהתפתח אחריה, שחבל שכמעט אף אחד ממשתפי הפורום לא טרח לקחת בו חלק, הגם שזה אמור להיות קשור אליהם בקשר ישיר
(מה ששוב, מעיד לדעתי על מה שקורה בפורום לאחרונה...) הפואנטה היא שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר להפוך לפורום מקצועי מאד, לתת מענה לבחורות שנמצאות בתחום ולשאר אנשי המקצוע מהענף-ובמקום למנף את העניין, יש תחושה שכל מה שקורה פה זה שרשורי סכמ"שים ענפים ושרשורי תמונות חברתיים. אם זה פורום חברתי גרידא-שנו את השם שלו ושלום על ישראל...

אנשים אנשים וכל חברי הפורום ונסתריו. קיראו

הבעיה בפורוםהיא שאין מספיק עניין נקודה. כזכור לכם לפני כשנתיים שהייתי משתתף קבוע לא תמיד הייתי נותן לעניינים להשאר רגועים זה נחמד שזאת שמה תמונה וזאת שמה תמונה וסיפרה מה היא עשתה היום. אין קשר לדוגמנות. אנשים מבחוץ שנכנסים לפורום אומרים מה זה זה? אם זה הקטע פה מה בדיוק מספקים לי פה? אני חושב שההודעה שהעליתי על הסוכנויות העצלניות היא אחת הרלוונטיות שהועלו פה לאחרונה אשמח לקבל ממנהלי האתר את כמות הצפיות לכל שרשור. כך תדעו מה מעניין את מי וכמה. כשהעלנו את ה"גרדום" זה היה מעניין נכון דברים נעשו שם קצת ביתר תמימות וביתר "אכזריות" אבל זה העלה המון המון עניין. מש-ע-מ-ם פה. לתפוז יש המון פרסום וכח. בואו נעלה שרשור רציני כמו בשנים קודמות אני יכול לנסות להביא אנשים חשובים מהתעשייה שישתתפו פעם ב ולהגיד לתפוז לשים בעמוד ראשי. דורון זה תלוי בך מעכשיו.

dostein

New member
עמירם - אתה כמובן צודק

זכור הגרדום - ובמובן הענין לטובה. מדוע הוא נעלם , אגב ? ( או במילים אחרות - מי נעלב ממי?
) מוזמן לשלוח לי בפרטי הצעה קונקרטית ואני אדאג בעזרתך למימושה. תפוז בכלל והנהלת הפורומים בפרט ידעו באופן קבוע לפרגן לפורום - זה לא הענין צריך רק - כמו שאמרת - לפרגן למשהו שקורה

קודם כל!

לדבר עם ההנהלה שייתנו יד להוקיע את הסוכנויות שמנצלות או לא להגיד שהן מנצלות אבל לדבר עובדות. זאת אומרת להגיד בדיוק איך הן עובדות להבדיל מסוכנויות אחרות ולתת לאחרים לשפוט - בכדי למנוע דיבה. 2 להעלות שוב גרדום ולתת אך ורק ל-י ולך רשות להגיב על המצולם או המצטלמת ולהעביר עליו ביקורת. חייבים למצוא מילה אחרת לגרדום אולי גזר דין או המסננת מלשון סינון. כ-ל מי אבל כל מי שמתווכח שאינו קשור לבעל השרשור - למחוק. אני מבטיח לך שיש מאות שרוצים לדעת אם הם מתאימים לדוגמנות וגם דרך זה נוכל קצת לפרסם את עניין הנוכלות בשוק.

dostein

New member
לענין הוקעה כזו או אחרת

לא צריך אישור כזה או אחר מ"ההנהלה" כל עוד לא משמיצים באופן ישיר. הרי תפוז אינו בית משפט , וכל אחד יכול לכתוב מה שבא לו , אין ההנהלה יכולה לקחת את מקום השוטר ( הטוב ) התראות והסברים מתאימים חשובים עד מאוד - בליווי דוגמאות מה"חיים" עוד יותר טוב. אני מניח שזה עונה לשאלתך. המסננת נשמע כמו מדור חדש שעשוי להביא ענין. אנא נסח את הפתיח ( שילווה כל פתיחת מסננת חדשה ) ואפשר יהיה להתחיל בזה מיידית

לא שוטר אבל לכתוב תקציר על כל סוכנות וסוכנות

לעשות כמו "הרשימה הגדולה של הסוכנויות ואז לרשום תנאי קבלה לסוכנות... תאמין לי שאני אדע לנסח רשימה כזאת ללא דיבה. עובדות הן לא דיבה.

dostein

New member
אני לא רואה בעיה בכך

תן לי לעשות ברור קל עם הרשויות :)

Kalderaro

New member
לצערי עמירם צודק ...

הפורום באמת הפך מ-ש-ע-מ-םם...! קשה לעמוד על הגורמים לעזיבתם של חברים רבים נכון שמדיי פעם יש פרסומות או אפילו פרסומים של תפוז לגביי מה : קורה בעמוד הראשי או מי מתארך בפורום כזה או אחר - שלפורום הנוכחי זה מעניין את ה ת_ _ ! אבל הפרסומות האלו בטח לא הבעיה של הפורום - ואף אחד לא מצפה מדורון או אמיליה להיות און ליין 24 שעות. צריך לעודד את הגולשים לבוא ולהעלות כאן תמונות ולשתף ! כאשר הגולשים ירגישו שזה "בית חם" והיחס הוא חברי - סביר להניח שירצו להשתתף אחת הבעיות שאני רואה היא שיש כמה חברים ותיקים שקופצים על כל אשכול אפילו לפניי שבעל השרשור מסיים לשרשר והם חושבים שהדעה שלהם הכי נכונה , והכי עניינית (ואני לא מתכוון לעמי שהוא ענייני והתמתן בתגובותיו) הבעיה שגם אם הם צודקים - הם עושים זאת בצורה הכי לא חברית , (שלא לדבר על כך שהם לא מסתכלים בבוקר במראה) לסיום , תפרגנו לאנשים חדשים ותהיו קצת סובלניים הבשך שבוע נעים .

למעלה