אז תרשי לי שלא להסכים איתך
בתור מנהלת פורום שכן (איפור), תאמיני לי שאני יודעת כמה אנרגיה צריך להשקיע כל יום רק בלעשות סדר, למחוק הודעות מיותרות של פרסום וכו'...ומה לעשות-זה חלק מהגדרת התפקיד שלך כמנהלת הפורום הזה, כמו גם לשרשר שאלות שלא במקום וכו'... (שלא לדבר על ליזום דברים ושרשורים שונים שקצת יעוררו פה את השממה...) משעמם? כן! מעצבן?-לגמרי! הכרחי?-ביג טיים! ואני ממש לא שותפה לדעה שלך על מה שקורה בפורום אופנה (ואגב-זה
ממש לא לעניין לתת דוגמאות של איך פורומים אחרים נראים כדי להצדיק בלגן בפורום שלך...), לא ראיתי שם מעולם בלגן כמו שיש כאן, ובטח שלא כמות פרסומים בוטה שכזו. אני מאחלת לפורום הזה ביום טוב-להראות כמו פורום אופנה, ביום רע...
ואגב נוסף, ואחרון-לשאלתך למה הפרסומים הללו חורים לנו כל כך: א. כיוון שזהו חלק מחוקי הפורטל בכלל והפורום בפרט. אותו פורום ש
את, להזכירך, מנהלת ומייצגת... ב. כיוון שאם לכם כהנהלה לא אכפת מזה שלפעמים "מתפקששת" הודעה שכזו (ובואי נודה בעובדות-זה קורה יותר מדי לאחרונה...), אז זה גם מעיד על היחס שלכם לפורום הזה, למהות העבודה שלכם ובכלל למה שקורה בו. מעבר לזה-כפי שהבטחתי לדורון, אדבר איתו בפרטי על העניין, כי אני לא חושבת שזה לעניין להמשיך בזה ככה...