ToryMaster

New member
וואו, אין לי משוג תכל'ס

אני מעריצה ידועה של MW, אבל באמת שאני לא יודעת להגיד אם יהיה לך נוח לקרוא, רוצה צילום מסך?

Don Nirtin

New member
אם תוכלי להעלות לי צילום מסך בכיף..../images/Emo87.gif

אולי יהיה לי מחליף סופסוף לAO...

Don Nirtin

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

זה נראה משחק טוב עם גרפיקה קריאה. MW מה השם המלא?

Don Nirtin

New member
מצאתי את 2../images/Emo87.gif

ואני מוריד אותה כרגע. כרגע 40% הורדה. מחכה שכל זה יירד. בטח אבחר איזה שרת רנדומלי ונראה מה קורה שם. מה שאהבתי זה שיש קווסטים שמביאים כסף לחדשים!!

Don Nirtin

New member
עכשיו יש ארוחת ערב../images/Emo87.gif

אחריה אתחבר למשחק באופן סופי. אם את רואה BigNir...

אוהו ועוד איך משפיע.....

לראשונה בחיי אני זוכה להכיר מקרוב מאוד את נוהל "צבע אדום"..... שלא לדבר על לזהות נפילות טילים ממרחקים...

הטיZרית

New member
משפיע מאוד אבל מהצד ההפוך....

יש לי חבר מאוד טוב במשחק והוא גר בעזה... מאז שהתחילה המלחמה שם הוא התחבר פעם אחת ואמר שהם בערך בסדר... ואז הוא התנתק ומאותו היום הוא לא התחבר שוב.... לא כולם רעים שם...

icy woman

New member
בוודאי שלא

ובכלל אין פה שאלה מי רע ומי טוב. בכל מקרה, אני חושבת שאין בכלל להכנס פה לדיונים פוליטים, כי זה לא הפורום. אני חושבת שמטרת השרשור היא לכתוב מה אנו מרגישים עם המצב. אני מקווה שלא תראי בדבריי פגיעה במה שכתבת - חלילה. פשוט הפחד שלי, שהערתך תסיט את השרשור לדיון פוליטי

הטיZרית

New member
זו ממש לא הייתה הכוונה שלי...

פשוט מאוד כואב שהוא לא נכנס למשחק כשאני יודעת מה המצב שם ואולי קרה לו משהו... זה מישהו שנהיינו חברים מאוד טובים מעבר למשחק... דיבורים על דברים מאוד אישיים במסנג'ר ותמיכה אחד בשני... אז עניינים פוליטיים ואיך ולמה וכמה הגענו למצב הזה ומי טוב ומי רע... לא מעניין אותי כמו שאני מודאגת על אותו בנאדם... במלחמות נפעגים אנשים משניה הצדדים... חפים מפשע וגם לא... אבל ההרגשה הכללית על המצב זה חרבנה

icy woman

New member
שוב, אני יודעת שזו לא היתה כוונתך

אבל בדיוק ממה שקרה עם ההודעות בהמשך- פחדתי!

ToryMaster

New member
נאמרו פה הרבה דברים מעניינים

אבל חברים, גולשים, דודות, אימהות וילדים יקרים - בואו נימנע, איריס אמרה את זה נהדר, ודיונים פוליטיים פשוט לא מתאימים, לא עכשיו.

miss_t

New member
זה פשוט נוראי

הפסיקו את הלימודים בבאר שבע. גם שבוע הבא לא יהיו לימודים. ברחתי הביתה למרכז. ההורים שלי דאגו מאוד. וגם אני- האזעקות בבאר שבע לא פעלו והנפילות היו קרובות אליי. מפחיד מאוד. פעם אחת לא הייתה אזעקה והייתי בשיעור- מישהו פתח את דלת הכיתה ואמר לנו "יש אזעקה!! רוצו למקלט!" זה היה ממש מפחיד!! והכי מפחיד- בכל פעם הרגשתי את הנפילה (ההד של הנפילה) על הגוף, וכששאלתי אנשים אם הם שמעו או הרגישו אף אחד לא הרגיש. הרבה חברים שלי גרים בבאר שבע, וגם להרבה אין כל כך לאין ללכת, כך שאני מודאגת ומקווה שיהיה טוב. בינתיים בבית אני עדיין קצת מפוחדת... פחדתי מאוד לצאת לחגוג את השנה האזרחית החדשה- חששתי שיהיו פיגועי הזדהות. כמעט מכל רעש בבית אני נבהלת (למרות שאני במרכז). רעש של כיסא, משאית, משהו נופל- כל דבר מקפיץ אותי "מה זה היה?". אני נפגעת חרדה
בתקווה שהכל יגמר והחמאס יחליטו להפסיק עם המלחמה שלהם ושיחזרו הלימודים (כי אח"כ נצטרך להשלים הכל בקיץ
)

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif הצילו. ../images/Emo6.gif

יש לי יותר מדי נקודות סקיל. 1400 נקודות נכון לעכשיו. ועוד נקודות להעלות לחיה ועוד נקודות של השחקן עצמו. זה הזוי ברמות.

Don Nirtin

New member
And... זה היה בנוגע לMW2.../images/Emo87.gif

אם זה לא היה ברור. בינתיים נשחית קצת את השחקן בניסויים. מקסימום הרסתי נפתח חדש.
ובחרתי קוסם. כרגיל.

Don Nirtin

New member
רמה 9../images/Emo87.gif

עובד על קווסט מעצבן של Mail P משהו. הוא רוצה שאענה לו על 6 שאלות. ארר. וכן. התדרדרתי לזה...

Don Nirtin

New member
השאלות שלו קשות למי שהוא חדש כמוני../images/Emo87.gif

אז בינתיים זה ניסיון והצלחה.
בינתיים הכי רחוק זה 3/6.
גם עשיתי קווסט של חיסול הגנבים. דווקא היה כיף. הבוסים הראשונים שאני לא מת בהם מהר מדי.

למעלה