ווינגז

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי איך משפיע עליכם המבצע של צה"ל (סליחה, אני מושפעת).

Guid

New member
משפיע, משפיע...

המושב שלי נכנס רשמית לטווח הירי... (אני גר במושב ליד יבנה. מתחת ליבנה, ליתר דיוק, כך שהסיכוי לטילים גדול יותר). ובואו נגיד שזה לא נעים להיות מחוץ לבית ולשמוע בחדשות שנפל טיל קרוב לבית שלך... זה מתחיל להדאיג, כל העסק הזה עם הטילים :/

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo208.gif

זה נושא חם, מעניין לשמוע גם אתכם~ D:

icy woman

New member
אצלי בעבודה

פתחו קייטנה לילדי העובדים שגרים באיזור אשדקלון, אשדוד והסביבה. ומה שהכי מפריע לי- שבטלוויזיה עושים על חשבון המלחמה הזו, סקופים הזויים...

Hasselblad

New member
אתמול בחדשות

הקריינית סיפרה על פגיעה שהייתה בבאר שבע, ואמרה בקול שמח שהיתה רק נפגעת אחת - באותו רגע היו לי דמעות בעיניים, איך הגענו למצב שזה שמח שהיתה רק נפגעת אחת
.

deisy

New member
היתה אצלי בעבודה מישהיא

עם המשפחה שלה שגרים בסופה (ליד שדרות).. הם עברו בימים האחרונים להורים פה המרכז.. היא סיפרה לי שהם היו בקניון.. פתאום התפוצץ למישהוא בלון וכולם נכנסו לפניקה... כמה עצוב
נשארתי ללא מילים..

מדהים !../images/Emo12.gif

לא ידעתי שפתחו עיר חדשה. תגידי לפני כמה זמן פתחו את העיר החדשה אשדקלון?
( סלחו לי אך אבי לימד אותי שבמצבים קשים תמיד זה טוב שיש קצת הומור, והוא עבר את השואה, אז אני מניח שהוא ידע על מה הוא מדבר )

icy woman

New member
חחח

אין מה לסלוח- הצחקת אותי
ואני לא הבנתי מי זה המצחיק שכתב אשדקלון, עד שהבנתי שזו בעצם אני....

../images/Emo6.gif קרעת אותי עכשיו.

את מזכירה לי מילים משיר. לשיר קוראים: I Started A Joke ( כמה אירוני
) זה שיר של BEE GEES טוב, המקרה של השיר דווקא עצוב, אבל שם השיר עצמו הולם את המקרה הנ"ל.

כן, אני ממש אוהב את ההרכב הזה.

יש להם בלדות כאלה יפים.
ולכן אמרתי שרק השם של השיר מתאים למצב שבו לא שמת לב שהבדיחה היתה על מה שאמרת. שאר השיר בהחלט לא מתאים, אבל כיוון שהוא שיר יפה ומקסים....

GינGית

New member
משפיע מאוד, כל המצב רוח ירד

להיות אמא בתקופה כזו ממש לא פשוט החרדות הן מפלצתיות

Don Nirtin

New member
אתם יודעים מה.../images/Emo87.gif

חבל שאין פורום מרוכז לMMORPG. יש מלא משחקים כאלה (שיחקתי בהמון.. ומרויד כרגע את FFLYF). חבל.

Thewhiteshadow

New member
Hmm..

את האמת המישחק מתחיל לשעמם מעבר לרמה 60יש לי aoe-knight,ומאוד קשה להשיג כסף לא ממליץ

Don Nirtin

New member
כשנגיע לרמה 60 נראה../images/Emo87.gif

יבנתיים אני רמה 9. מתאמן בDEMIAN.

ToryMaster

New member
שונאת FFLYF

יש את myth war האלמותי, וכל המשחקים של IGG שאני נורא אוהבת.

Don Nirtin

New member
אני אוהב משחקים שנראים כמו שFLYFF...../images/Emo87.gif

וכמו מייפל נגיד. משחקי תפקידים ואסטרטגיה- לא בשבילי.

Don Nirtin

New member
ניסיתי ANGELES ONLINE../images/Emo87.gif

ואת וונדרפול משהו.. שכחתי.. הזה של הסירות בתור כלי תחבורה... הגרפיקה לא מרקיעה שמיים. ובתור כבד ראייה שכמוני מצאתי שזה לא כל כך נוח להתאמץ לקרוא את הגופן של וונדרפול משהו. האם יש משהו בגרפיקה סבירה שאפשרי לקריאה לדעתך?

למעלה