ToryMaster

New member
הם לא בדיוק בוסים

תנסה להריץ גוגל על הדברים, זה די פשוט. [ראיתי אותך קודם, אגב, אבל הייתי באמצע קווסט עם הפארטי שלי, אז לא אמרתי שלום]

לבנדר א

New member
נכון שיעל פשוט

שיכללה, חידדה וטיפחה את כישורי הניהול שלה כל כך, שבתגובה של מילה אחת או שתיים היא יכולה לשדר סמכותיות משתקת ובלתי ניתנת לעירעור? זה מצמרר.

כן, זה מזכיר לי

שבזמנו בפורום הארי פוטר הספר, התווכחנו עם יעל יותר דומה למקגונגל או לסנייפ. לדעתי יש בה קצת משניהם.
בכל אופן, לשניהם יש את היכולת לשדר סמכותיות מבלי לפתוח את הפה כלל. ואת זה יש ליעל בשפע, מספיק שהיא שולחת הודעה, אפילו ללא תוכן, עצם הניק שלה משדר סמכותיות.

לבנדר א

New member
משפט מאגד:

יש לנו רק 2 יעליות, אבל הן מדהימות מספיק כדי להחזיק את פורום 1694 ועוד נשארת להן מספיק מדהימות כדי לחלק במסנג'ר ובמסרים.

זה היה באחד הנצלש"ים של נוש.

אני חייב לערוך חיפוש קטן בארכיון הפורום ולמצוא אותו. למרות שרוב הסיכויים, שאני אשקע כל-כך בנוסטלגיה, שאני אשכח מה אני בכלל מחפש.

icy woman

New member
רגע, רגע, רוצה להבין

יש כאן חמולה שלמה שבאה בהרכב מלא מפורום הארי פוטר?

Don Nirtin

New member
אם את רוצה-../images/Emo87.gif

תוסיפי את השם הזה בדיוק לבאדי. אבל רק אם את רוצה. בינתיים אני מתאמן בRevive arena. משעמם אבל צריך להתאזר בסבלנות. (וסליחה שנאי מקשקש. זה בכל אופן
אז לא אכפת לי.)

לבנדר א

New member
NO MORE HOUSE

|כמות מחרידה של אייקונים המביעים עצב| לאן ממשיכים מכאן? (אני מתכוונת, יותר בכיוון המלצות לסדרות איכותיות אחרות ופחות קבוצת תמיכה. כזאת כבר יש לי.)

icy woman

New member
לרגע הבהלת אותי

עד שהבנתי שהתכוונת לסידרה. יש את הסידרה בערוץ האנגלי ב BBC (לא של החדשות)

לבנדר א

New member
את מתכוונת, לראות פרק אחד בשבוע.

הייתי צוחקת, אבל זה הזוי כמה שזה נראה לי לא ריאליסטי. *מנסה להבין את תהליך המחשבה שלי* *נכשלת* אני צריכה לחרוש על משהו%&*$^%$^$%^$%&!!!!11

Guid

New member
איזה ז`אנר את אוהבת?

ובכל מקרה, אני נורא ממליץ על ``איך פגשתי את אמא``. סדרה קורעת מצחוק! הבניית דמויות מאוד עמוקה, ובכלל- זו לא סדרת ``חיים`` קומדית ומטופשת. זה טוב~ D:

לי יש סידרה בריטית פשוט קורעת מצחוק.

זאת סידרה מאד ישנה, אך יש את כל הפרקים כמעט ביוטוב. בעברית קוראים לסידרה: "מישהו מטפל בך?" באנגלית: are you being served הנה קישור למי שמעוניין: http://www.youtube.com/results?sear...erved+season+2&search_type=&aq=2&oq=are+you+b תתעלמו מזה שכתוב שם עונה שניה, זה למעשה כל העונות מעורבבים ביחד. יש שם גם את סידרת ההמשך Grace & Favour ששם יש אפשרות לצפות לפי הסדר, גם שם זה קצת יותר משמעותי, כי פרק אחד תלוי בשני. זה בניגוד למישהו מטפל בך, ששם זה לא תלוי.

למעלה