icy woman

New member
בכלל הסדרות הבריטיות

מעולות. אוהבת גם את "מאדום לשחור"

P o o f i

New member
חזרתיחזרתי. ../images/Emo9.gif

חזרתי מהונג קונג, נורא נהנתי, האנשים שם מקסימים חוץ מנהג מונית אחד, וממוכר שניסה לרמות אותנו.
בכל מקרה, אם מישהו רוצה תמונות- מסנג'ר ב-
כי אני נורא מתעצלת להקטין אותן ולשים אותן כאן. כשחזרתי שמעתי שהמצב בארץ לא משהו.
יבנה זה מקום כל כך קרוב אלי.. מלחיץ. ד"א, יש פה מישהו שמבין במחשבים?
זה מופיע כל פעם שאני מדליקה את המחשב, המסך משתנה לתצוגה ישנה כזאת לכמה שניות (שימו לב ל-X שמופיע שם. די התרגלתי לX האדום הזה
), אני לא יכולה לשמוע שירים או לראות קליפים ביוטיוב עם קול, זה רושם שיש בעיה עם התקני שמע. אני גם לא יכולה להוריד עידכונים לאנטי וירוס, זה עושה ריסטרט אבל אותה הודעה של העידכונים מופיעה כל הזמן, כאילו שזה לא עידכן כלום. אני זוכרת שזה גם רשם משהו לגבי חומת האש, אבל כשנכנסתי למרכז האבטחה זה רשם שזה לא זמין. ניסיתי להיכנס להוספה או הסרה של תוכניות כדי לבדוק לגבי התקני שמע אבל פתאום שמתי לב שליד הסמל של התוכנות אין תיאור, כאילו שיש משהו לבן שמסתיר את זה. זה גם לא הראה לי את השמות של כל התוכנות. ניסיתי לעשות סריקת וירוסים ולעשות איחוי ותיקון שגיאות דיסק, זה לא מצא וירוסים והאיחוי נתקע על ה% הראשון. התיקון נכשל. מה שמוזר זה שזה קרה אחרי שהתקנתי את הAVG, אבל אני זוכרת שהורדתי גם דברים אחרים באותו יום, אז יש מצב... יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות עכשיו? אני אפילו לא רוצה לחשוב על האפשרות של הפירמוט..

ReallyWrong

New member
ברוכה השבה!!! ../images/Emo24.gif שמחה שנהנית ../images/Emo140.gif

בקשר למחשב, מצטערת, אני לא מבינה כלום

P o o f i

New member
נמ

מישהו יודע אם יש פורום בתפוז שאוכל לשאול שם לגבי זה? X:

Guid

New member
פורום חומרה, אאל``ט.

אם זו באמת בעיה בחומרה... בכל מקרה, אם יש מישהו שיודע משהו- זה הם. D:

Hasselblad

New member
רוזי!!!!!!!!!!!

ברוכה השבה יקרתי!! אני שמחה לשמוע שנהנת! התגעגענו מאוד... ואפילו עשינו לך שירשור טיסה נעימה (רק שנראה לי שעשינו אותו באיחור של כמה שעות) לגבי המחשב... המממ אני רק קמתי אז עוד קצת זמן אחרי הקפה אני אראה מה/אם אני יכולה לעזור.

P o o f i

New member
באמת? ../images/Emo12.gif תודה ../images/Emo24.gif

לגבי השרשור, אני תיכף אבדוק. D:

P o o f i

New member
ואו, תודה רבה לכולם ../images/Emo2.gif

באמת שלא ציפיתי לשרשור כזה, תודהתודהתודה!

Hasselblad

New member
ברור!

ולגבי הבעיה הייתי מציעה לך לנסות לפרסם את השאלה בפורום 91 מחשבים חומרה ותוכנה.. אולי שם ידעו לעזור. אני אמשיך לחפש מקומות שאולי יוכלו לעזור לך כי לי אין מושג...

deisy

New member
../images/Emo6.gifברוכה השווה!!!../images/Emo140.gif

שמחה שנהנת! אין איזו תמונה אחת שווה שתעלי לנו?
לגבי המחשב אם לא תמצאי תשובה עד מחר, אני אשאל כמה טכנאי מחשבים שאני מכירה

P o o f i

New member
תודה ../images/Emo24.gif

נמ, אני אעלה תמונה או שתיים אחרי שאוריד אותן למחשב.
אני אשמח אם תוכלי לשאול, אם זה לא מטריח אותך, אני אנסה לברר גם בפורום 91 כמו שסיוון (נכון? אל תגידו לי שהתבלבלתי בשם
) רשמה למעלה. תודהתודה!

D amaged R oses

New member
רוזי!../images/Emo24.gif

תספרי עוד איך היה
אני רוצה תמונות! ויש פורום תמיכה טכנית נדמה לי, יכולים לעזור לך שם

MiRi XD

New member
משפיע..

למרות שעיר שלי דיי רחוקה עדיין(חדרה).. משפיע מאוד כי כול הזמן שומעים בחדשות.. וגם הגיע אלינו לכיתה ילדה חדשה שקוראים למה ימית מאשדוד.. היא נורא נחמדה 333>>> בנתיים אני מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד X10000000000000 שזה ייפסק כמה שיותר מהר.. מצד שני- ברגע שזה ייגמר, ימית תעזוב ולא באלי :[[[[[[

למעלה