דג מלאך

New member
מלנכוליה אהובתי - חמי רודנר

שיר הגיטרה הטוב ביותר בעולם שכל גיטריסט חייב לנגן לפחות פעם אחת

HandsStainedRed

New member
בלופ בלופ בלופ

טוקיו (באנגלית: Tokyo, ביפנית: 東京都, ) היא עיר הבירה של יפן המהווה את המרכז התרבותי והכלכלי של המדינה. טוקיו ממוקמת בחופו המזרחי של האי הונשו שהוא האי הראשי של יפן, על גדות מפרץ טוקיו. בטוקיו חיים למעלה מ-12 מיליון תושבים, ובטוקיו רבתי קרוב ל-34 מיליון תושבים, מה שהופך את המטרופולין טוקיו רבתי למטרופולין המאוכלס בעולם. למעלה משני מיליון איש המתגוררים מחוץ לעיר נוסעים בקביעות לעבוד בתוך העיר טוקיו.

Rukia nik

New member
../images/Emo207.gif אתם חייבים לראות!

טום וביל מסיימים את הבית ספר היסודי! מאיפה הביאו את זה אין לי מושג אבל זה חמוד לראות אותם כאלה קטנים! לצפייה בסרטון - פה!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif עאעאה מהם יושבים, שיקפצו עליהם

אני רוצה להתחלף..! מזמן הייתי אונסת אותם.. לתקוף...! מקנא באלה ששהיו איתם.. וקרובים אליהם :( גמלי בה..!

Fall Out Liel

New member
XDDDDD../images/Emo168.gif

הם תמיד יבלטו אה? איך ביל לבוש בלבן [מזעזע ד"א] וכולם שחור והוא יוצא דופן
וגם הזאתי עם השמלה הכחולה שהייתה תקועה שם, היא לא קולטת שלא אותה רוצים לצלם? תעוף מהמצלמה! XDD וגם איך כולם שם ג'בארות כאלה וביל וטום נראים צוציקים לידם [כמו שאני הייתי ביסודי ><]

make some NOYse

New member
איזה חמודיםםם P:

אבל זה לא נראה לי כלכך הגיוני כי אני יודעת שבגרמניה יש בצפר מ6 עד 10 ובצפר מ10 עד 18 אז הם נראים דיי גדולים בשביל 10 :0 ואיזה חמוד ביל עם החליפה הזאת חחחחחחחחחח וטום לבוש הכי רגיל שאפשר
וקלטתפ זאתי שישבה לפני ביל היו לה תחבושות בשתי כפות הידיים והיא עדיין מחאה כפיים?XDDD

Tsof XD

New member
יו לא ראיתי את זה ! ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

חחחחחח איזה מגניב !
איך טטומי נראה
.. וביל ? חחח מה זו החליפה הזו ?
איך ביל נראה כזה פריק עם השיער וההליכה P:
ושמתם לב איך כולם נראו ? מה זה הבגדים האלה ? איככ איזה מכוערת זו עם השמלה הכחולה שנתקעה באמצע המצלמה... ואחת עם שמלה אדומה שאפילו אם היו משלמים לי לא הייתי לובשת אותה
תודה תודה !

Jasmine Girl

New member
יש כל כך הרבה בלוגים של של סיפורים O:

אומיגאד, אני גולשת עכשיו בישראבלוג, ויש איזה 1000020000000000000200000000 סיפורים של טוקיו הוטל. פנטזיות, שטויות, במבה ועוד. O_O זה מפחיד! אני שעה קוראת את כל הסיפורים XD טוב.. ניראלי אני אלך לראות את הדיוידי עוד פעם D: ביי ביי :)

rocket

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

כל הודעות ה
לכאן !!! ולכאן בלבד! מה שלא ישורשר - ימחק

למעלה