../images/Emo26.gifנצלש|../images/Emo207.gifתגידו...

למה אומרים שואנס זה נעליים של נאצים?? דאמט הלכתי היום בבניין של ז ח, ואיזה ילד אחד היה עם ואנס, וילד אחר בא אליו כזה ואמר: "מה אתה בא עם נעליים של נאצים??" לא שאני מצפה למשו, בכל זאת, ילד בכיתה ח, אבל זאת לא הפעם הראשונה שאני שומעת את זה... למישו יש מושג למה?? דאמט אני רוצה ואנס!! או דיסי....

גו3י

New member
בגלל שיש לחלק מהוואנס סימן של מגן דויד

שזה אומר כאילו שדורכים על מגן הדויד וזה מסמל את ישראל כאילו דורכים עלינו אבל זה סתם מטומטם אל תתיחסי לשטויות האלה

וגם כי

אם כותבים vans במקשים באנגלית על כתב בעיברית כתוב השמד. אבל זה סתם שטיות! כאילו מישהו באמת ישב וחשב על זה!!! תלכי עם ואנס חופשי!

../images/Emo26.gifמההההההההההה?!?!?!

טוב זה כבר מפחיד.... על זה עוד לא שמעתי... אבל זה לא נשמע לי כלכך כמו צירוף מקרים... פאאק זה מפחיד...

McLeaFLY

New member
אל תתיחסי לזה ><

מגני הדויד האלה נועדו כדי שיהיה יותר קל לנסוע על הסקייטבורד ^^

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif כמה דברים DD:

1. ואנס זה תוצרת גרמניה .. אם לא ידעת.. 2. על הסוליה של הנעל יש כל מיני מגני דוד קטנים כאלה... כאילו "דורכים עליהם".. 3. תנסי לכתוב בעברית ואנס מהאותיות באנגלית ותראי זה יוצא "השמד" ואת זה אני יודעת כי...??... לאח שלי יש ואנס DDD: והואנס הזה ממש יקר :00 אבל אני גם רוצה !! ^^

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifכולם אמרו שזה תוצרת גרמניה :00

*מפסיקה להקשיב לאנשים*

Fall Out Liel

New member
כמה תשובות נכונות../images/Emo168.gif

1. בגלל שבסולייה של הנעל יש צורה של מגן דוד והחברה היא גרמנית אז אומרים שהם נאצים. אבל, מה שהרבה לא יודעים זה שהחברה אמרה לבעלות אמריקאית וואנס יצאה וחזרה בהודעות שהם לא עשו את זה מתוך אנטישמיות אלא כי לפי מחקרים ובדיקות הצורה הזו היא הכי טובה לאחיזה על הסקייטבורד כי בעיקרון ואנס זו נעל של מחליקים. 2. המילה ואנס על המקלדת העברית יוצרת את ה"השמד" אבל שתדעי שהמקלדת העברית נוצרה אחרי שהחברה הוקמה. מה שאומר שואנס לא הסתכלו על המקלדת בעברית ועשו את זה לפי המילה השמד כי אז לא הייתה בכלל מקלדת עברית. ככה שזה בולשיט אחד גדול ובאמת שצירוף מקרים. אבל אני וחברה שלי כל הזמן צוחקות ואומרות "ואנס! ואנס!" אם אנחנו רוצות ל"השמיד" משהו XDD אז אוקצור, אין לך מה להיות בפאניקה בדיסקו [
]. וגם, אם הם היו נאצים את באמת חושבת שהיו מייצרים אותם בארץ ושאף אחד לא היה עושה משהו בנידון? הרי היום יש חוקים נגד אנטישמיות אז לא היו מוותרים להם..

stasi24

New member
../images/Emo54.gifעונה - אחרי שקראתי כתבה שלמה על ואנס../images/Emo20.gif

1. הצורה זה לא מגן דוד, זה נראה ככה אבל אם תסתכלי טוב תראי שזה בעצם כוורת. הנעליים האלה הומצאו בשביל סקייטרים וכשיש ת'כוורת הזאת זה נותן להם אחיזה יותר טובה בסקייטבורד. 2. הקטע של ה-"השמד" ממש מטומטם כי זה צירוף מקרים!, במקלדת של שפה אחרת זה יכול לצאת "חילזון" . 3. קוראים לוואנס ככה כי היוצר שלהם הוא הולנדי וכל ההולנדים השם משפחה שלהם הוא וואן-משו.. אז הוא לקח את הוואן ושינה ולוואנס. 4. אחרי כמה שנים היצרן מכר את החברה לבחור יהודי. אם הוא היה שונא יהודים, הוא לא באמת היה מוכר את החברה שלו שמרוויחה מליונים לבחור יהודי. וואו חפרתי

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo207.gifעאהעאהעאהאעה..

אוקי ניראה לי שאלה השבועיים הכי מעצבנים. אף פעם לא קרה לי מצב שכזה. חשבתי שאני יהרוג אותן על המקום.. טוב הינה בקצרה: היום המורה לא הגיע והיו לנו שעתיים חופשיות. אז הלכתי לסטודיו והכנסתי דיסק לישמוע שירים של טוקיו הוטל. ואז ספיר וארבל כזה באות ואומרות לי לכבות. ואני ממש לא רוצה. והתחילו לקרוא לי נצית , מפגרת. כאילו זה ממש לא הזיז לי.. אז 3 תלמידים מכיתה יא ניכנסו ותפסו פוזה שהסטודיו שלהם. אז התחלתי לריב אם אחד מהם. הוא קרה לי נצית והכול והוא אמר שטוקיו הוטל מכוערים ואני אומרת להם שהם יותר יפים ממנו.. ואז העפתי לו כול הזמן את היד שלא ישנה לי את השיר. ושיוציא את הדיסק. ממש כעסתי אליהם. ואז ארבל חשה את עצמה ומתחילה לאיים. אני יביא עליך את כול המושב. כאילו מה זה אמור , זה אמור להפחיד אותי? אז הן אמרו תציאי מהסטודיו אנחנו ביקשנון שיפתחו אותו. ממש ממש לא היה לי אכפת. ואז כול הבנות ניכנסות לסטודיו ובר מתחיל להתערב. ונועה וכולן. וספיר כול הזמן מוציא את התקע.. ואז כשאמרתי לה בפעןם האחרונה שתחזיר והיא לא החזירה. חשבתי שהיא תראה את עצמה בדם ובוכה. ואז יצאתי מהסטודיו ובכיתי ואז לךקחתי את הטיק ולא ניכנסתיע לשיעור מוסיקה. לא הייתם מתעצבנים אם היו עושים לכם את זה.? כאילו לא אכפת לי שהן יגידו לי: "מפגרת." "נצית" "מה מצאתי בך כחברה" "את יכולה לעבור כבר לחיל האוויר" "תעזבי כבר" "לא יהיו לך חברות" רק כהן רואים אותי בוכה פשוט רק אז מתייחסים עלי. את יודעים מה כבר נישבר לי מהכול. נימאס לי מהחיים המחורבנים שיש לי. נימאס לי מכולם. נימאס לי מאלה שפתאום תופסים גובה וגם מאלה שפתאו אכפת להם. ואלא שבוכים על 90. נימאס לי מכולם. נימאס לי מהכול כבר. אני כול הזמן שומעת את השיר דונט ג'אמפ. וניראה לי שאף אחד לא יבוא ויגיד לי אל תעשי את זה. כי כבר לכולם לא אכפת. פשוט לאף אחד. כול כך בה לי ללכת. לעזוב.. עכשיו אני מסוגלת להכול. אני מסוגלת להרוג . אני מסוגלת לחנוק. אתם לא מבינים שממש בה לי ללכת מפה.. לעזוב.. אתם לא מבינים זאת.. אף פעם לא קרה לכם מצב כזה.

dirty look

New member
תאמיני לי שאני מכירה...../images/Emo201.gif

אני סוג של עובדת בבית קפה... (חלק מהמחויבות אישית) והיה תורי להביא מויזקה.. אז הבאתי את הדיסק שלהם.. וגם הם כל הזמן רצו להוציא לי אבל בגלל שאני קצת (!!!!) מאיימת (XD) אז הם לא התקרבו כ"כ.. אבל כשיצאתי החוצה לדבר בטלפון כשאני חוזרת אני מגלה שהדיסק נעלם! פאקינג נעלם מהמערכת המטופשת!! התחלתי לקלל ולצרוח ולהתחיל לאיים (תפסתי סכיןXDD) וממ טוב הייתי בקריזה של איך לעזאזל הם מרשים לעצמם לעשות את זה... אבל קיצר אח"כ החזירו לי ושמתי אותו בחזרה^^ גאד למה חפרתי על זה אני לא עוזרתXDD קיצר אני ידבר איתך כבר במסן

noa165

New member
יו אוף איזה עצבים../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

אני לא כ"כ יכולה להזדהות כי לא עברתי מצב כזה... ואני לא יודעת כ"כ מה להגיד כדי לגרום לך להרגיש טוב יותר. אבל, אם הם מגעילים אלייך הם פשוט לא שווים את זה. באמת. ורק מלהכיר אותך דרך הפורום אני יכולה להגיד שאת שווה ה-כ-ל!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif אתם עוד לא מכירים אותי.

ההודעות שאני רשמתי זאת לא אני. אני האמיתית אני פי 839548 מגעילה.. אוף.. כבר נימאס לי לדבר ולשפוך. נימאס לי מהחיים שלי. מה שיעשה לי טוב.. זה כבר הקיץ.. ולגלות שהתקבלתי לחיל האוויר. ושם אני יהיה אני..!!

PerfectSP

New member
יש לי את הדיוידי החדש../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

לפני איזה חודש היה מבצע בראש1,וסתם שלחתי כזה..החשבון פלאפון שלי ממש רצה שאני אשלח ממנו הודעה בס"כ 1.5 ^^ ופתאום היום אני כזה מגיעה, ואני רואה מכתב יחסית עבה,ראש1,ליסמין היימן
אני פותח בתומי לא מבינה מה זה בכלל, ופתאום אני רואה את הדיוידי הכפול הזה של טוקיו הוטלD: חחח הוא כזה מגניבD: דיסק1 של ההופעה, ודיסק2 של כזה הטור באירופה אבל מאחורי הקלעים,כאילו עם הבנים
אני צריכה לראות את זהD:

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאיזה מגניב לך P:

אני הייתי צריכה לקנות אותו ממיטב כספי ^^ אבל זה כ"כ שווה את זה .. רוצי לראות זה מדהים

PerfectSP

New member
חחחח כ"כD: ../images/Emo190.gif

כזה בדיוק לפני שבוע הסתכלתי על הדיסק(הרגיל!!לא דיוידי!!!) של טוריו הזה,וכזה אמרתי וואי כמה אני רוצה אותו,אבל אז אמרתי לא,כי אין לי כסף
ופתאום באה אליי המהדורה הכי מגניבה שישDDDD:

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifמקנאה בךך!!

לא סתם XDD אין לי במה לקנא!!! יש לי בדיוק מה שיש לך P:

ElinorLahav

New member
ירדתי עכשיו לבדוק אם גם אני קיבלתי ../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif

ולללללללא
וגם אני עשניתי על זה ומן הסתם תשובה נכונה ..... אולי זה רק אחד זוכה ? את יודעת אולי ?!

למעלה