SpongBobit

New member
וויתרתי, אין לי כוח !!!!!

ברור, כפרעליו חייים שלי! יאקקקקקקקקקקקקקק הוא כ"כ חסר חיים שהוא כתב מיליון ספרים עם החומר הכי משעמם בעולם !?!!?!

כרמלי6

New member
~נדחפת~

גם אני כמו כולם שונאת את בני גורן הבנאדם פשוט משעומם !!!! וגם אני לא יודעת להוכיח כאילו למה אני צריכה להוכיח משהו למה אני יצטרך את זה בחיים !? לכלום ! הכי מצחיק זה שהילדים אצלנו כל כך מפגרים עד שהמורה אמרה שהיא שכנה של בני גורן וכולם אמרו לה שהוא בכלא ואז היא שאלה למה ואז הם אמרו שהוא גנב תרגילים מספרים אחרים ואז היא אמרה שהוא גר לידה ושזה לא יכול להיות ואז כולם שאלו אותה אם זה נכון ואם הוא עוזר לה לרשום את המבחנים ואז היא אמרה בטח הוא תמיד עוזר לי אנחנו מטיילים ביחד וכאלה חחח ואני וחברה שלי הינו בשוק מהטמטום של הכיתה כולם שם פשוט האמינו לה ! חחח

Tsof XD

New member
ידעתם שהוא היה בכלא ../images/Emo98.gif? ../images/Emo110.gif

על הפרת זכויות יוצרים
מגיע לו לפושע @!@#!@#@!$#@$ XD

SpongBobit

New member
חחחחחח, האידיוט הזה

רצה להרוויח יותר כסף, אז הור צילם את הספרים של עצמו ומכר בפרטי XDDD

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאתם גם לומדים בספר הזה?!

*ממורמרת* אעעאעאע זה הספר הכי מעצבןןן בעולםםם!!! קטן ומפוצץ תרגילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

ElinorLahav

New member
היה לי על זה בוחן וקיבלתי 80 ! ../images/Emo205.gif

אם את רוצה דברי איתי במסן אני יעזור לך !

Rukia nik

New member
אני כל כך מזדה איתך! ../images/Emo23.gif

אני מקווה שהצלחת בסוף! ואם קורה עוד משהו כזה אני תמיד יכולה לנסות לעזור!

make some NOYse

New member
מת' סאקס ../images/Emo122.gif

אבל אני פה לעזור אם צריכה עזרה
אני בט' במצוינות אז אני חושבת שאני יודעת את החומר

LiHiLuSh

New member
=/../images/Emo35.gifפריקה../images/Emo35.gif=/

מה שאני מרגישה-אתם יכולים ליקרוא לזה וואנשוט=/ אבל זה הרגשות שלי כבר מאז שחזרתי מבית הפסר ככה מ4 אני מרגישה ככה עד עכשיו וככה כול יצאה ובסוף אפשר לומר שיצא מהרגשות שלי וואנשוט ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני מרגישה שאני רוצה לבכות אבל אני עדין מחייכת מה נסגר איתי? הכול כבר לא צלול הכול שחור הכול שירי אהבה הכול פשוט לא ישנו הכול כאב הכול מסתגר בחדר אחד ושוב.. אין תשובה למה בכי זה רוצה לצאת? מה קרה? מה יש? אין לי תשובה לעצמי!.. אני לא יודעת מה לעשות... אני רק רוצה חיבוק חיבוק חם ואוהב ואין מי שיתן לי אותו והדמאות יוצאות ונכנסות חזרה כאילו כלום לא קרה. והשירים הלאה הורגים אותי מבפנים חותחיכים אותי לחתיכות געגועים.. אבל השאלה למי? ולמה? איפה המלאך שלי? יש כזה בכלל? והנה שוב הדמאות.. חצי יוצאות ונכנסות... מה יסגר פה בסוף? אולי שיגיעה משהו שיקרה.. הכול אותו דבר יבש... איפה האחד המישהו? אפילו החיוך שיוצא לי עכשיו הוא מזוייף ועקום 3\> אפילו מחשבה של מוות עוברת בראשי... אבל מה שאני יכולה להגיד שזה ישאר שם. 2 בכי, בכי הוא לא מפסיק כול מילה כול משפט כול שיר דמעה חדשה דמעה פורחת דמעה מלאת סבל ועצב פשוט לברוח..לברוח מפה מהעולם לעולם אחר. לעולם שונה לעולם הבאה פשוט לעולם.. לעולם אני לא ישכח לעולם אני לא ירגיש שום דבר לא יקרה לעולם.. השמיים כבר קודרים משמיים תכלת הפכו לשחור שחור בוהק שקורה לך לבוא עליו למלאה..לגן העדן? או הגהנום? לאנשהו.. שהוא נימצא שם? שהיא נמצאת שם? שמישהו נימצא שם? שמחכה רק לי בזרועות פתוחות מחכה רק לי למשהו חם שיגרום ללבי לפעום שוב.. שיפשיר אותו מהקור שיהפוך אותו שוב לאדום מהשחור האפור הלבן הצבעים האנשים אינם.. השקט סורר בי השקט של רע השקט של הריקנות השקט של כולם אהבה לא נמצאת חום פשוט אין אין כלום הכול ריק ריקני שומם... ממש כמוני הלב שורף,מרגיש רע,לא חי הוא רוצה לחזור לפעום מי ההוא שיבוא ויעשה לי את זה... שיחזיר את האור לחיי את החיוך לפני את אותו הצחוק את ההפריות...שנעלמה.. איפה..איפה..איפה... אתה?את?הוא?היא?שם? איכן..ליבי. (איכן נפשי)...

Fall Out Liel

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

ליהי, כתבת מדהים. רק חבל שזה לא על משהו שמח. אני שולחת לך המון המון המון המון המון המון המון המוני המונים של חיבוקים ונשיקות וירטואלים
. ותרגישי טוב ותהיי שמחה וחייכנית
מה קרה לכולם פה? רוצים להתאבד, עצובים, בדיכאון? זה החורף? העומס בבצפר? מה? בבקשה תחייכו!

LiHiLuSh

New member
נממ

זה בטוח לא החורף ולא נירא ליבית הפסר XD העיקר שיגמר כבר XD והעלתם לי פה את מצב הרוח רק כבר שמגיבים לי הכול עלה לי ועוד הסרון XD הכול החכיוך שב לפני D: אבל בלי דמעות XD ותודה רבה ^^
נממ קשה לי לכתוב על משהו שמח כי עד שלא יקרה לי משהו אמיתי שמח לא היה לי מה לרשום יש רק חסרונות ואל זה יש לי לרשום ^^

LiHiLuSh

New member
../images/Emo9.gif תודה רבה../images/Emo24.gif

לאלאל לבכות בגלל הטמטום שלי!

animfanatic

New member
ליהי ../images/Emo24.gif

את רושמת ממש יפה , והינה ממני המון המון המון חיבוקים
אני מקווה שהכל יהיה טוב .

noa165

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

ליהי את כותבת מדהים! זה יפה, ושונה, ולא מתאמץ.. לא יודעת. זה מזיז משהו בפנים.. (ואני מתכוונת לזה) זה מקסים! שולחת לך חיבוק ממש גדול. (אני אמחץ את הדובי שלי בשבילך בחיבוק
)

LiHiLuSh

New member
XDDDDDDD

מסקן הדובי מקבל חיבוק דוב XDDDDDDDDDDD
ותודה רבה ^^ יש לי עוד ^^ חח יש לי עוד 6 ^^ יעני וואנשוט אבל הוואנשוט הזה לא נירשם כוונשוט אלה כרגשות שלי באותו שנייה באותו רגע

למעלה