noa165

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gifאוי מסכנה...

כמה זמן לא עשיתי חיסון אבל אני זוכרת כמה לא נעימים במיוחד.. תרגישי טוב!

Fall Out Liel

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gifזה יעבור../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif גמלי יש חיסון טטנוס..

אמרתי לאחות שאני לא יעשה את זה. ואני לא רוצהנ:(

LiHiLuSh

New member
כחי ../images/Emo24.gifמלאה באהבה זה יעבור../images/Emo23.gif

כבר אמתי לפורום הזה לכם שאני אוהבת אותכם המון המון המון

stasi24

New member
../images/Emo54.gifתשימי על זה קרח

כדי שהנפיחות תרד... זה עובר תוך יומיים

stasi24

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifהיי החתול שלי../images/Emo7.gif

SpongBobit

New member
../images/Emo124.gifירושלמים !!!!../images/Emo187.gif../images/Emo191.gif../images/Emo109.gif../images/Emo108.gif

מי בא למפגשון ?
חמישי, מרכז בית הכרם החדש, 5 .

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאני ירושלמית

[אפשר להגיד] לא שמעתי על המפגש... אבל במילא לא נראלי אני יכולה לבוא.. זה מפגש לפורום שלנו או מפגש כללי לכל המעריצים של טוקיו הוטל?

Fall Out Liel

New member
../images/Emo207.gif למי שבי"א ועושה בגרות חורף בספרות

אתם יודעים משהו? כי אני לא
על מה למדתם בספרות? בוהו, שונאת את פראדל, העבד וכל אלה שחיברו את השירים הדפוקים והלא מובנים האלה! בשביל מה צריך את זה?!?!?!?!?! אני לא הולכת לעסוק בזה ואני לא אשתמש בזה בחיי היומיום אז בשביל מה לתקוע עוד חומר מיותר בחיים?!??!?!

LiHiLuSh

New member
כנ"ל

רק ששלי בהיסטוריה אני גם לא יודעת נירא לי כלום =/

noa165

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif יהיה בסדר!

אין לי בגרות חורף בספרות (כי בית הספר האידיוט ביטל באופן חגיגי את בגרויות החורף. אחלה, תדפקו את הדוברי אנגלית. זונות) גם אני שונאת את כל האנשים שחיברו שירים טיפשיים שלא יעזרו. אבל תסתכלי על הצד החיובי (אני מזכירה לעצמי מישהי כשאני אומרת את זה... הממ... אותך?!) לפחות תסיימי עם זה עכשיו! מקווה שיהיה בסדר ושלא תמותי משעמום.. (מה אני עושה פה, אני אמורה ללמוד להיסט(ו)ריה.. יש מבחן ענק מחר ועוד לא התחלתי ללמוד... בהצלחה בכל מקרה
תלמדי עד שתיראי ככה

למעלה