dorkiflitz

New member
../images/Emo207.gifלי"אניקים שבנינו..../images/Emo26.gif

(ד"א רק הרגע חזרתי מהבצפר! אתמול חזרתי ב5 וחצי, מחר ב8 פאקינג בערב(!) וביום חמישי ברבע לשש! אעהעהעהעעהעהעהעה) בקיצור, שימו לב לתאריכי הבגרויות: 11.6 בגרות בספרות 15.6 בגרות בתנך 17.6 בגרות באנגלית!!!!!!!!1111111 קולטים?!?!?1.1 יומיים בין בגרות לבגרות!!!1 לא נדבר על הארבעה ימים בין ספרות לתנך, אבל יומיים!!!!!!!!!!11111 אעהעהעהעעהעהה חארוווותתת!

Fall Out Liel

New member
אני עושה אנגלית ותנ"ך בקיץ../images/Emo168.gif

אבל יש לי מתמטיקה ויומיים אח"כ ספרות.. ומסכנה, אותנו אולי משאירים מקסימום עד 15:15 אבל אני מבינה מה את עוברת..
שונאת את י"א

noa165

New member
בעע... איכס

אני עושה רק אנגלית מתמטיקה והיסטוריה... אבל כל אנגלית ואולי גם ביולוגיה בעצם... פיכסה לארוצה זונות וגם אני רק הרגע חזרתי הביתה! לעזאזל (ונכנסתי לפורום )

ElinorLahav

New member
../images/Emo207.gif עשיתי חיסון ביד ונורא כואב לי ../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאוי מסכנה... אני שונאת חיסונים../images/Emo69.gif

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifתהילה את רצינית?!

עאעאע מסכנה רגע,רגע.. אם את עושה חיסונים עכשיו.. ותמר עשתה גם.. זה אומר שאני הבאה ?! :00 כוסעמקקקקקקקקק

animfanatic

New member
אני מאוד שונאת חיסונים ../images/Emo7.gif

החליטו כבר לפני חודש שעושים לנו חיסונים , והיום המחנכת נכנסה לכיתה והודיע שיום ראשון עושים את החיסונים . ואני מאוד מקווה שאת לא תיהיה הבאה !

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif אעעעע הדבר שאני הכי שונאת

זה חיסונים!!!! :00 איך שהמחט נכנסת ואז מזריקים לך לוריד (!) חומר כזה .. בעע זה כזה פיכסה!! אני לא רוצה לעבור את זה שוב!! לא עוד פעם :000 :'((

animfanatic

New member
את מספרת לי ?!

יש לי סיוטים מכל החיסונים האלו
שהודיעו לנו היום שיום ראשון אנחנו עושים את החיסונים , צעקתי למורה שאני לא הולכת לעשות את החיסון הזה . אבל הצעקות שלי לא יעזרו לי בכלל
אעאעאעאעאעאעא...איזה פחד (איזה פחדנית אני!)

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif את לא היחידה שפוחדתת!!!

אעעאע לא באלי חיסון!!! :( זה כזה לא פייר שעושים לנו את זה .. כאילו, כמה רוע! ??

ElinorLahav

New member
אבל זה לא כואב , זה כואב אח"כ ../images/Emo7.gif ../images/Emo205.gif

אפיילו התנפח לי
תאמיני לי שאם אחד כמוני אומרת לך שזה לא כואב אז תאמיני לי כי אני הכי פחדנית ממחטים XO

למעלה