ינקיפנק

New member
התנפחו לי השפתיים, ואני נראית כמו ברווז. וגם,

מסתבר שלא לעשן זה ממש קל. כאילו, ממש דורש, החשק פשוט נעלם. מגניב לי. ובנוסף, הקונצרט היה קאקי וזייפתי פעמיים. אני נראית כמו אנג'לינה ג'ולי ביום נורא._.

DeanAttack

New member
../images/Emo54.gifהלו הלו.:)

מי זוכר אותי? ^^ המחשב שלי היה מקולקל ונטשתי ת'פורום,אבל חזרתי.
אז מה חדש?

Belliole

New member
דיון פלאפונים.

טוב, אז אני עוברת מאורנג' לסלקום, וביחד עם זה הגיעה הצעה לקבל במקום הסוני אריקסון z610i שלי נוקיה e65. חיפשתי קצת מידע על הפלאפון הזה, והוא קצת יותר לעסקים. אני לא צריכה את זה, כמובן, וקצת יותר חשובים לי המצלמה והנגן מוזיקה, ושתהיה אפשרות לראות תמונות במסך מלא (האייפוד נאבד :(). ביררתי אם יש אפשרות לגבי דגמים אחרים, אין. אז אני בדילמה קטנה ביותר, אם להשאיר את הסוני ולשדרג אותו לקראת סוף שנה הבאה. יש לי אותו כבר מתחילת 2007 וכבר עברו שלוש שנים... מישהי התנסתה במכשיר הזה?

אוף, שיכנס כבר הכסף ../images/Emo10.gif

כלכך הרבה דברים שאני צריכה לקנות, בוף. החלטתי הפעם להירגע ולקנות רק דברים חשובים ולא לבזבז את כל הכסף על שטויות ולהשאיר בצד לטיול ליפן לפני הגיוס, וקורס יפנית שרציתי ^^ (ובכלל, בא לי כל מיני שפות *-*) וכל מיני דברים מגניבים כמו מחשב חדש ומצלמה חדשה וכאלה... אבל אני יודעת שעם הכמה משכורות ראשונות אני פשוט לא אוכל להתאפק! גאאש, אני חייבת כמה דברים מנוקס :( ובגדים מגניבים, ואקססוריז וכל מיני שטויות... שיכנס כבר :< (גם עוד שבועיים אילת, ולא יהיה לי שם כסף בכלל ._. כאלו, אמא מלווה אבל כמה כבר......) סתם הייתי צריכה לחשוב בקול ^^"

אור enjoy

New member
התקבלתי לשלב ב' של פרוייקט מדעי המחשב

של מכון וייצמן אבל בתכלס אני עושה אותו באוניברסיטה פאקינג פרוייקט ברמה של אוניברסיטה אני לא מאמינה שהתקבלתי!!! למרות שמלאאא לא התקבלו .

ינקיפנק

New member
מישהו אוהב את אסף אבידן פה?

הרגע חזרתי מהופעה אקוסטית שלו בבנסון. הוא תמיד נפלא, הופעה אקוסטית -שקטה סגנון אסף אבידן- עם כמה שירים חדשים ויפייפים, המוג'וס ואסף רק הולכים ומשתפרים, והדס הצ'לנית פשוט פנטאסטית. לפי מה ששמעתי, האלבום החדש הולך לפוצץ לנו את עור התוף שוב. הידד

amusement

New member
וואו, אסף אבידן נהדר. ../images/Emo205.gif

הייתי רק בהופעה אחת שלו אצלנו בחיפה, עד עכשיו, אבל אני בהחלט מצפה לעוד 564656 כאלו. הדס הצ'לנית בהחלט גונבת את ההצגה לפעמים, אבל אני דווקא מאוהבת יותר בג'וני המתופף. יש כמה שירים מהאלבום החדש אצל אסף במייספייס, אבל לא שמעתי שומדבר על האלבום החדש. יש פרטים למתי הוא יוצא?

StarIess

New member
כ"כ ../images/Emo99.gif

פאקינ שיט הייתה הופעה בחיפה? למה אני אף פעם לא יודעת על זה?

amusement

New member
האמת ש..

היו כמה. הייתה אחד באוגוסט, לפני כשנה, והייתה אחת יותר מאוחר - שבה הייתי. ובעצם, הייתה אחת לפני כמה חודשים גם, נראלי. שלא יכלתי להגיע אליה
כולן היו בסיטיהול או בביט. אגב. יום חמישי הקרוב - מרסדס בנד בביט, במחיר זול יחסית. ראי הוזמנת!

amusement

New member
בטח את "עד מתי"..

שכשיצא האלבום הפך להיות "תגידי לי את". הם פרפורמרים טובים, והסולן מזכיר לי את שרון הולצמן. אותו סטראוטיפ של ילד רע. חוצמזה, הגיטריסט שלהם תותח על. אם הייתי יכולה, הייתי מאמצת אותו. אני מציעה לך לחלץ איברים ולבוא. כרטיס עולה 60 שקל, או 50 אם תזמיני מוקדם.

StarIess

New member
לא זוכרת איזה, קיבלתי דיסק סינגל

כי קניתי 4 דיסקים של זפלין. go figure. בכל מקרה, אני אבדוק עם חברתי בעלת הרשיון אם מתחשק לה לבוא.
הופעה טובה וגיטריסט טוב נשמעים... טוב.

sonaku

New member
פאקקקקקק

האוגרת שלי שברה את הרגל בצורה מזעזעת אני לא אתחיל עם תיאורים פאק אני עדיין רועדת (מי שיגיד לי ''זה רק אוגרת מה הביג דיל'' אני אערוף לו ת'ראש!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111)

OATK

New member
לפני איזה יומיים ידידה מתקשרת אליי באיזה 2

בלילה בגלל שהיא שיתקה את החולדה שלה בטעות

בחיים לא שמעתי על דבר כזה ../images/Emo12.gif

מקווה שהיא תחלים. וגם אני שונאת שחושבים על חיות קטנות שזה ''לא ביג דיל''.

למעלה