יא. 45345445234
אם את הולכת לעשות את זה, את הולכת לעבור קורס שלישות מד"ה בבה"ד 11 (איפה שאני הייתי!!1111111111) בצריפין. מצד אחד, צריפין זה חור, מצד שני, יש שם תנאים טובים יחסית לדברים אחרים. זה תפקיד חשוב, והוא לא כזה פקידותי, כמו שאת מדמיינת לעצמך. החלק המפחיד בגיוס הוא שבירת ההרגלים. את תלמדי המון דברים חדשים, בזמן ממש קצר. את תתרגלי תוך יום לדברים שבחיים לא עשית ולא התמודדת איתם. אה, ותתרגלי לזה שצועקים עליך ומבקרים כל דבר קטן שאת עושה. כמו שאמרו לי פעם, תזכרי שבסופו של דבר, הכל זאת הצגה. המפקדים שלך יהיו אנשים שבמקרה הטוב התגייסו שלושת רבעי שנה לפנייך, במקרה הפחות טוב, שבוע וחצי לפנייך. וכן, הם ירגישו שהם מעליך פי 4535435 רמות, ויגרמו גם לך להרגיש ככה. ואז, בסוף הקורס, תוכלי להוציא את כל מה שחשבת על כולם, ועד כמה זונות כולם לדעתך
. את תדעי את השיבוץ שלך אחרי הטירונות+קורס, שסביר להניח שתעברי ביחד, בבה"ד 11 עצמו. אם את רוצה, יש לך אופציה להגיע לגדודים, ולבסיסים סגורים, או לחילופין למקומות פתוחים, ולהיות כמה קומות מתחתי, כמו שאמרתי קודם! בכל מקרה, רק מעצם העובדה שאת הולכת לעשות דבר ממש מגניב, שאגב גם יכול להיות חיל אויר, חיל ים, או חיל ירוק (תלוי בגיוס), אני כאן בשביל להרגיע אותך. ולחפור לך על האמאמאמאמאמאמא של הצבא. כמו עכשיו, בערך. צ'ירס.