l i o r a n g e

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה! יש מעט מאוד אנשים שמוכנים לעשות דבר כזה ואני דווקא רואה בזה משהו חיובי.

תודה.:) ומה, שטויות, על גיוס לא הייתי מוותרת

ולהתגייס חצי חודש לפני זה לא כזה ביג דיל. סתם מפחיד קצת, אבל יעבור לי.

amusement

New member
צבא זה כיף.

... סתם, זה לא.
האמת? תלוי בתפקיד. העיקר לא להיות לחוצה. כל עוד את לא נרשמת לקרקל, או כל דבר עם נטייה קרבית, בטח תמצאי את עצמך חולקת משרד איתי עוד חודש, וצופה בעזריאלי מהחלון של קומה 7.

StarIess

New member
יא, אני צופה מעזריאלי מקומה -3.

כלומר לא בדיוק צופה כי אין לנו בדיוק חלונות אבל... כן טוב.

amusement

New member
יא. ../images/Emo205.gif

באיזה בניין את? או שאת צריכה לעשות " @חומר מסווג@ " לפני שאת עונה לי? :)

StarIess

New member
LOL את לא מכירה את ה-3? ../images/Emo3.gif

אם את בקומה 7 במרגנית או בבניין החדש אנחנו מטפלים בכם.

amusement

New member
3 זה כללי מדי.

רק רציתי לוודא שאת במרגנית. זה אומר שאני רואה אותך כמעט כל בוקר ופשוט לא יודעת שזאת את?
נתראה מחר? ^^

StarIess

New member
מינוס שלוש!

בבניין החדש, לא במרגנית. איי אם פרום דה גדוד.

amusement

New member
הו.

ד"ש לגבי. גם לנו יש מינוס שלוש, אגב. אבל פחות סקסי. איך הגדוד המומצא הזה שלכם?

StarIess

New member
המ, מסתבר שאנחנו לא מטפלים בכם.

כלומר לא המחלקה שלי לפחות. מסתבר שבמרגנית אנחנו מטפלים רק בקומה 3, 8 וזהו נראה לי. גדוד מומצא זה בערך הדבר הכי מטופש שאפשר להיות בו. השעות הן כמו של שאר ג'ובניקיי הקרייה, אבל ברגע שמישהו עושה משהו לא בסדר- פתאום אנחנו גדוד מטכ"לי והוא מקבל 5 ימי ריתוק על ישיבה על שולחן. (אהמ) אה, וטקנ"מ שהם כזאת יחידה בפלוגה שלנו גם יושבים במרגנית, בחור כלשהו מתחת לאדמה, אולי את מכירה...

amusement

New member
חורים מתחת לאדמת המרגנית - זה אנחנו

יש לנו עד -4, אם אני לא טועה. אבל זה בעיקר ממרם ושטויות בסגנון. לא יצא לי להגיע לשם, אבל מידיעה קודמת, האויר מתחת לפני האדמה אינו צלול יותר. בכל מקרה, מ1 עד 10, עד כמה את נהנית ממה שאת עושה?

StarIess

New member
בהחלט לא צלול יותר.

וכן, התקנ"מים שלנו נמצאים שם באזור הממרם-בית קברות של שרתים וזה. חתיכת מקום מטריד. והמ, משהו כמו 5 לצערי. כלומר, זה בסדר, אבל יכולתי לחשוב על דברים יותר מעניינים לעשות במשך שנתיים. מה את עושה במרגנית 7 בעצם?

amusement

New member
בעקרון,

אני רכזת כוח אדם. שלישות. אבל כאן נכנס עניין ה"יחידה ראשית ויחידה משנית". היחידה הראשית שלי היא אט"ל, שהיא רוב בניין המרגנית. והיחידה המשנית שלי, שהיא בעצם מחלקה של 80 איש (קבע בעיקר), היא מחלקת תוא"ר. אז אני הרכ"אית של המחלקה. בתכלס? אני יותר נהנית מגופו הבכלל-לא-חסון של יון תומרקין בדוברות צה"ל, בצד השני של הקומה. אם כבר, אני מציעה לך לצאת לאבט"ש, אם את אמורה לעשות כאלו, ולא עשית עדיין. כשתבקרי בבסיס מצל"ח מת, כמו שאני הייתי בו לפני חודש (שאגב, הוא גם בראשות המחלקה שלי
), תביני כמה התנאים שלך טובים בקריה. למרות ש.. היה רגע שבו רציתי להפוך להיות מאבטחת מתקנים. אבל רק כי אחד השומרים איתי היה ממש יפה! ):

StarIess

New member
אבל שמעתי שהוא בקומה 14! ../images/Emo2.gif

אני קצת נגד המ.. כל דבר שכולל החזקת נשק בעיקרון, אז לא נראה לי שאצא לאבט"ש. וגם בכללי, הפרופיל שלי קצת נמוך בשביל זה. וכן אני מניחה שהתנאים טובים, אפילו את 4 שעות הנסיעה ביום הצלחתי להפוך לשעות הטובות ביותר ביום. (שינה באוטובוס זה דבר מופלא ואנדרייטד) ואם כבר יון, אז יצא לי לבהות בו כמה פעמים בפיתייה-ליד השק"ם- על הדשא וכו'...

amusement

New member
חא! לא, בקומה 14 נמצא סגן הרמטכל.

פחות סקסי. יון נמצא כל יום מולי, מדבר עם אמו היקרה בסלולרי. ואם לא אמו, אז הסוכנים שלו. אל תבהי ביון, יון לא אוהב את זה. בכתבה של 24 לילות הוא טען כי כולם מביטים בו וזה מטריד. פרנואיד. 4 שעות נסיעה? וואו, עיגלת את זה. את בטוחה שאת מחיפה הנכונה? כי לי לוקח שעה וחצי כל כיוון, ואני צפונית ממך לפחות ב2 תחנות.

StarIess

New member
מהה? אבל יש לי הוכחות שהוא ב14! ../images/Emo2.gif

כלומר, אני מכירה שני אנשים מקומה 14 שהוא איתם בקומה, אחד בדו"צ ואחת באט"ל. משהו חשוד לי פה בכל העסק... אני לא באמת בוהה בו, סתם חושבת לעצמי "טיהי, הנה יון"... הוא תמיד נראה כ"כ ממורמר, וחשבתי שאני נראית ממורמרת... והמ אני לא מחיפה, אני מטבעון... מה שאומר שאני בערך היחידה שמגיעה לקרייה באוטובוס, שלוקח לו שעתיים נסיעה. זה כי אני מעדיפה שינה רצופה ולא שינה קטועה באוטובוס ואח"כ ברכבת. כתבתי פעם מגילה על למה אוטובוס עדיף על רכבת.

Ticking Clock

New member
זה באמת נראה לכן לגיטימי להעלות את כל הפרטים

האלו על גבי האינטרנט?

amusement

New member
למען האמת?

לגיטימי זה לא. מודה. ליאור העירה לי על כך. אבל זה נראה לך לגיטימי שאחרי שבמפורש ביקשו להוריד את איזור הקריה מהמפות, ויקיפדיה מראה מיקום מדוייק של כל הבניינים, ואפילו נותנת פרטי בנייה בסיסיים לגביהם? הבניין שלי פאקינג נוטה ב28 ס"מ ימינה! חוצמזה, להגנתי יאמר שכשהחמאס יחטוף אותי באיזו טרמפיאדה, וישראל לא תשחרר אותי במשך שלוש וחצי שנים, לפחות תהיה להם סיבה לגרום לי לסבול.

למעלה