, אה-הה
.

niritut

New member
לשאוף לנשוף.

טוב, היה בי"ס. היה רגיל, מבחן שהתבטל בספרות (ואמא שלה זונה בגלל זה.) שעה חלון שניצלתי בניסיון לעבוד אבל במקום זה ישבתי וצחקתי עם רוני, מתמטיקה היה מגניב דווקא. חוץ מהמבחן (55 למי שתהה, והפעם זה לא גרם לי לבכות.) שיעור ספורט, מחניים, היה מגניב למרות שמאות אנשים פצעו אותי. שעתיים מוזיקה, שהיה די שכונה וזייפתי וכאלה אבל לא איכפת לי. אין לי זמן לזה. אז הגעתי הביתה ואחרי חצי שעה יצאתי לכיוון תום להכין כדורי שוקולד (איכ. לא הייתי משלמת בשביל לאכול כזה דבר. זה נראה כמו גוש קקי, תארו לכם איך זה ללוש את זה, וזה גם קצת חם ככה שבכלל מעלה אסוציאציות לא נעימות.) ועכשיו אני פה מחכה לארבע ורבע שנצא לתפוס את האוטובוס לנהריה למכירת עוגות או משהו. יש זמן להכל, לשאוף לנשוף.

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifנהריה?????????

אני גרה בנהריה!!!!!!!!!!!!!!....באסה
...

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאוף:[

מאז שחזרנו מגרמניה [כן אני אזכיר את זה ואזכיר את זה כי אני צומי, אז מה?
] אני לא מתערה בלימודים ומפילים עלינו מבחנים ובחנים וכבר יש לי מבחן בספרות שנכשלתי בו [לא היה לי זמן להשלים את החומר, ולא ידעתי מזה עיצור למרות שלמדנו את זה פעם, אבל שכחתי נו
] והיום היה בוחן במתמטיקה על הנדסה אנליטית ולא למדתי את זה בכלל!!234 רק את ההתחלה של החומר למדתי ומה שידעתי התבלבלו לי בבוחן כל הנוסחאות:\\ אוף לא רוצה ואמא כל הזמן צועקת עליי שאני אשלים את החומר במחברות ואין לי ממי, כי חברה שלי שלי החליטה לא לכתוב דווקא באותו שבוע שלא היינו וכל הילדים האחראים נסעו איתנו לגרמניה ורק ילדה אחת עם החומר, ושני ילדים אחרים השתלטו לה על המחברות ואוף

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifאיזה כיף לךךך../images/Emo2.gif

יואווו תהני המון ותספרי חוויות!!!! כיף לך כלכך;[[ תהניייייי

בא לי מפגש פסח.../images/Emo54.gif

תמיד מפגשי פסח הם הכי טובים. לא מתחילים לארגן כבר?

למעלה