D:

../images/Emo47.gifאני בכלל לא משיבה לשיחות כאלה

אני שונאת אנשים כאלה, הם ישר מתנפלים עליי והם נכנסים לרשימה שלי אני לא צירפתי אותם ואז בעע >< אני פשוט סוגרת מתישהוא הם תמיד מפסיקים לקלל :p גם להם נמאס לקלל אותי אפילו שהם לא מכירים אותי ולא יכולה להגיד עליי בת ___ או בת ___ או כל__ אזעקה -_-" בום יאי *אחרי זה* בקיצור זכות השתיקה ^^

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif מישהו שם לב שאני לא פה?

בקיצור אני כתבתי הודעה ממש ארוכה ואז תפוזונע החליט שהוא לא שולח >< אז כמה מילים כבר זמן רב שאני לא במחשב בגלל החראמצב מלחמה \: אני לא בבית כבר 20 ימים לכן אין לי מחשב רק רוצה להגיד, אוהבת ומתגעגעת לכולכן
תמי תתחדשי
מתאים לך ;) עד סוף המלחמה אני לא אהיה כי אחרי שהיו פגיעות ישירות של קטיושות במקום בו אני גרה ההורים שלי החליטו לא לחזור עד שזה נגמר, אז הממ ביי :) ניפגש בזמנים יותר טובים

Blue Pencil

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני זוכרת שהיא באה באחד המפגשים עם שלט שכתוב עליו 'יש לסגוד לאיש התרגנול' או משהו.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifעזרה מישי?

עוד מעט לי ולחבר שלי יש חודש ביחד. ארמ כמה שזה קיצ'י אני רוצה לעשות משו נחמד.. לקנות לו מתנה או משו בסגנון אין יל שום רעיון X_X דאמ אני כולכך מעפנה מישי עזרה? רעיון?

עבודה תוצרת בית../images/Emo211.gif

תחשי על האומנות שאת הכי טובה בה, ותעשי לו משהו יפה
אני למשל הייתי מביאה איזה פסל קיצ'י מבצק סוכר או שוקולד (יאמי), או תופרת לו משהו. כי ילדים בני שש מציירים כמוני>.>

Stinki Winki

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif

אני כ"כ מבינה אותך. (זאת האוגרת שלך, נכון? בכל מקרה אני יודעת מה זה לאבד חיה אהובה. תחשבי על זה שהיא בטוח במקום הרבה יותר טוב.)

למעלה