D:

../images/Emo47.gifיופי המצב שלי פשוט מדהים

היו כבר איזה 9 בומים מהבוקר . אין אזעקות כי הן מטומטמות והתקלקלו או משהו. אמא בטלה היום את הבריכה שרציתי ללכת איתה ;; מחר אני לא יכולה להשתחרר קצת ולבוא למפגש
מצאתי משחק ממש כייפי אבל הוא לא עובד כי מצב האינטרנט שלי חרא הדג שלי מת ביטלנו את שודדי הקרביים בסינמה סיטי השבוע יופי אלוהים אוהב אותי >>"

../images/Emo47.gifוכדי להחמיר ת'מצב

תפוז לא נותן לי לראות תמונות, אז אני לא יכולה להגיב לכן או משהו כזה

../images/Emo201.gif

יהיה בסדר. ואם זה עוזר, גם אני לא יכולה לראות תמונות בכלל P: תפוזטיפש.

../images/Emo47.gifתודה לך ../images/Emo25.gif

אוף פשוט לפעמים... נראה שהכל לא יהיה בסדר
אוף כמה אופטימית אני
נו פשוט... לא יודעת

Miss Naama

New member
../images/Emo24.gif יקירה../images/Emo25.gif

אני לא יודעת מה לומר לך ]: זה באמת איכ לאנורמלי
אבל את תעברי את זה וכולנו ונו, יהיו לך עוד הזדמנויות לראות שודדי הקאריביים ותוכלי לקנות דג חדש ובריכה יש לך עוד עשרים ימים עד סוף החופש. המפגש זה באמת באסה, אבל זה באמת לא המפגש האחרון
הקטע עם האזעקות - מהזהזה ._. מקווה מאוד שזה יסתדר מהר
והאינטרנט, אפשר לסדר אותו, טכנאי או משהו אם זו בעיה רצינית או אנלאיודעת O; לפעמים הקטע עם התמונות מסתדר לבד
תריצי אנטיוירוס אומשהו O;

../images/Emo66.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בואו לצ'אט!!! [נו, משעמם לי
]

באמבוק

New member
תסלחו לי.

פשוט תסלחו לי. אמא שלי כל היום עצבנית ורבה עם אחותי הקטנה וכל פעם שאני מנסה לדבר איתה היא חושבת שזו אחותי והיא צועקת עליי. אני צריכה מישהו לדבר איתו ואתן הבנות היחידות שאני מכירה שיכולות לעזור לי ובגלל השיחה הזו ששלחתי לכן נשמעתי מתנשאת, חשה, פקאצה ומטומטמת אני לא רק נשמעתי, אני באמת כזו ולא נעים לי סתם קיללתי אותה, לא היה לי מצברוח והיא עצבנה אותי רציתי טיפה תשומת לב ממישהו אז שלחתי לכן את השיחה אני מקווה שיום אחד תסלחו לי אני לא באה למפגש וזה ואני גם עוזבת את הפורום. אני אהיה סמויה כי אתן בטח שונאות אותי ואני מבינה אתכן. שיהיה לכן רק טוב בנות. אני עדיין אוהבת אתכן להתראות.

o0Invisible0o

New member
ווהו. היילו?

את צריכה לעצור ולקרוא את ההודעה שלי עכשיו. אוקיי, אנחנו אף פעם לא יכולות לדעת מה הרקע למעשים של כל אחת כאן.. אז בעיות בבית, חוסר בתשומת לב, כן אני יכולה להבין למה זה גרם לך להתנהג ככה ואח"כ עוד לפרסם את השיחה. חוצמזה, את רק בת 11!! את עוד כ"כ תגדלי ובתקווה..תשתני.
אין לך מה לעזוב את הפורום על סמך הודעה אחת שקוממה כמה בנות כאן [גם אותי!
] כאילו, באמת. כולנו עושות כ"כ הרבה שטויות לפעמים..את יודעת כמה הודעות שלי נמחקו[!!!] בגלל שהן היו כ"כ טיפשיות, שטויות, מעליבות ולא בוגרות? את חושבת שאת הראשונה שעושה טעות..? אף אחת כאן לא שונאת אותך, גם ככה שוכחים את זה תוך שעה..ובאמת שאין לך מה לוותר על מפגש ועל הפורום..רק בגלל זה!! אף אחת לא תפסיק להיות חברה שלך או משהו כזה..בגלל זה! באמת, אנחנו שוכחות מזה מהר.o0 חוצמזה, שכאילו..אני בטוחה שלמדת קצת מהתקרית הזאת, לא? בקיצור, אני חופרת..ומאמינה שהבנת את הרעיון. אל תעזבי בגלל זה..רק התחלת פה..ואת צעירה. כולם עושים טעויות. זהו, מוזמנת להשאר, לא נהרוג אותך, מבטיחה.^^

באמבוק

New member
אני יודעת שכולם עושים טעויות.

יש לי עוד זמן לגדול ולהבין מהטעויות שלי. אבל - על כל טעות מבקשים סליחה, או לפחות משתדלים. ועשיתי את זה. כי אם הייתי נשארת וככה בפנאן וזה זה היה כלכך מטומטם מצדי! ואני לא יודעת לבטא את עצמי. כל דבר שאני אומרת מסבך אותי יותר. אתן יותר גדולות ממני ואין, אני לא אצליח להסתדר איתכן. באייסיקיו כתבתי קקללה. ואתן רואות? זה מוכיח שלפעמים אני מטומטמת. אני כלכך מטומטמת. לכתוב אני לא יודעת. לעשות דוליז אני לא. לבטא את עצמי אני לא. להתחבר אני לא. אז מה אני עושה פה?

o0Invisible0o

New member
לומדת..

לכתוב, לעשות דוליז, לבטא את עצמך ולהתחבר עם בנות!!
בדיוק מה שאת עושה פה..לומדת!!

וווואווו, מה קורה? מה נסגר?../images/Emo54.gif

תראי, ההשיחה ההיא באמת לא הייתה במקום, ואני בטוחה שעכשיו את גם מבינה את זה. מטעויות לומדים ואין ממה להתרגש, ובטח שלא לעזוב את הפורום. למה שנשנא אותך?
. בגלל הודעה אחת? אין מצב שבעולם. בקיצור אני מסכימה עם איילת><.

o0Invisible0o

New member
בלהבלה.

מותר לפתוח שרשור שירים בלי אישור..?
לאמשנה..אני רק רוצה להמליץ בחום על fiona apple המדהימה!!
אני כרגע מכורה לדיסק הראשון שלה, tidal במיוחד ל: criminal never is a promise sleep to dream sullen girl the child is gone shadowboxer ובסדר הזה...
כאילו כרימינל הוא האהוב עלי!
מדיסקים אחרים אני ממליצה על fast as you can window [המדהים, ממש.
] a mistake get gone the way things are טוב ועוד מלא שאני אל זוכרת את שמם.
קיצר, מומלץ בחום. היא שרה בדיבור כזה..ושרה מגניב. יש המווווון מוזיקה..בעיקר בסוף. יש המון פסנתר, כי פיונה היא פסנתרנית. ויש המווון תוכן, לעיתים ציני, לעיתים עצוב. באמת, היא מעולה.
חוצמזה, אלאניס. תמיד תשאר אלאניס.
[מי שרוצה פירוט, רק תבקשו!!
] והביטלס.גם, מעולים. בעיקר אלינור ריגבי וhey jude ו here comes the sun lady maddona ועוד רבים אחרים.>< אה. מוזיקה זה כ"כ טוב. אין לי כוח לצבא מחר.
ולשבת.
ולתקלות.
ולזירה שלי.
אעאעאעאעע. לישון, לישון זה טוב. וחבר?
[בסוף..הקטע עם החבר יהיה כבר משהו קבוע.
] אה, רבתי היום עם עוד חברה. מה שאומר..שנשארה אחת שעוד לא רבתי איתה.
אהה..לא כדאי לאבד עוד אחת, נכון? ואני צריכה לצאת מחר מוקדם, נו יש לי תירוץ טוב. נכון שיתנו לי בקלות..? גם ככה הפגישה בסוף היום כ"כ מיותרת..בחיי!!
נו, אני צריכה לתלות שלטים לאזכרה של אחותי!!
נו.:X זהו, זה מספיק טוב.
בלה. לפחות ראשון שני אני בבית, לא אקרא לזה חופש..אבל לפחות בבית. זהו. מי קראה את כלללללללללל השטויות שלי?

o0Invisible0o

New member
**תיקונים**

כי פיונה היא פסנתרנית- כי במקור היא פסנתרנית ולשבת- לא sitting אלא saturday, אני סוגרת שבת.
לצאת מוקדם הביתה. כל סוף יום ותחילת יום..יש לנו פגישה ממש ממש ממש מיותרת.
אני חושבת שזהו. יש עוד משהו שלא ברור בעליל?

Wandering Star

New member
אני../images/Emo9.gif

אני אוהבת גם את Oh Sailor ו- The Child is Gone של פיונה. היא בכלל מעולה
. אתם עושים שם משהו בשבת, או שאתם סתם שם?

למעלה