D:

o0Invisible0o

New member
אכן מעולה!!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gifאת מכירה אותה?

הוו..שירים מצויינים הזכרת..
גם את a better version of me שלה אני ממש אוהבת.
אוף. היא פשוט טובה.o0 אממ..כן. יו נו..אנשי המחקר עובדים..ואנחנו מתקנים להם את המחשבים, מטפלים בתקלות..ורואים המוווון סרטים, מזמינים אוכל ועושים שטויות.
מקווה שיהיה כיף.

GalGul000

New member
איך הכל תמיד חייב להדפק....

עד שחשבתי שמשהו מסתדר לי. ושיתקשר כבר, כוסאמק.

../images/Emo66.gifכנסו../images/Emo27.gif

כולן מוזמנות [או שכבר צריך לומר "מוזמנים"?
] לחירפון לילי בצ'אט
.

באמבוק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif איזה הזוי זה ../images/Emo6.gif

מי שלא הייתה שם פספסה. מוהוהוההו.

Stinki Winki

New member
חה.

אמ. קניתי בובה כזאת לפלאפון שעושה "*מואה (בלע איך כותבים צליל של נשיקה?)* i love you!". בובת פיל. הממ אני מאוהבת בפיל הזה.

Mrs Johnny depp

New member
ממ. ג'ט לג ארור../images/Emo10.gif

הייתי ערה כל הלילה ורק עכשיו אני מתחילה להיות קצת עייפה:| אבל אני לא אלך לישון, אני אשאר ערה כל היום ואז אני אלך לישון בשעה נורמלית. מקווה לצאת מהר מההבדלי שעות המזויינים האלו:[ חעחע. כבר סיפרתי שקניתי תיק של ג'ק?
אני יודעת, אני יודעת, זה חרוש, זה התמסחר, זה אימו, זה תחת. אבל לא אכפת לי כי זה כזה תיק סגיד
הוא מרובע כזה ושחור ויש הדפס של הפנים של ג'ק בלבן. ושמתי עליו בערך 20 סיכות כאלה מהעגולותP: *חפרנות*

shmeksit

New member
../images/Emo9.gif

אני רוצה חבר. באמת. הלוואי שמישהו חתיך יבוא לכיתה שלי;; ורצוי שיהיה חמוד. יש לכן מישהו להכיר לי? אהה וקיבלתי הבטחה למתנה ליום הולדת - נממ מחשב נייד
אני ממש רוצה וזה וסוף סוף אני אקבל אחד. דנה (פופגירל) - את כוסיטכוביט ומדהימה
אופיר - תהני לך עם הבחור
. נשיקות זה באמת דבר טוב |בורחת| שון - נו את יודעת שאני מתה עלייך
אני כזו שיטחית, הא? >< אני עייפה. ושום דבר בהודעה הזו לא קשור לכלום. טוב חפרתי.
אבל אני רוצה חברחתיך;;;;

אני מכירה../images/Emo211.gif

אבל אני מתביישת לגשת אליהם>< מה אני אגיד? "אני מצווה עליך לצאת עם חברה שלי, שמעולם לא ראית"? וחוץ מזה, אני רוצה קודם אחד לעצמי.

דחוף וחשוב!!!

נועה,או מישהי שיש לה את הטלפון של נועה בבקשה לשלוח לי במסר, נועה אני אסביר לך כבר היום איך איבדתי תמספר. תודה!

../images/Emo47.gifהיה לי חלום מטורף ../images/Emo6.gif

על הכיתה OO לא רק זה, תמיד כל החלומות שלי מבולבלים כאלה נו ;; >< אני רק זוכרת קטע אדח לא במעורפל, אבל אותו אני לא אגיד
כי אני רעה מאוהוהו!! או שלא?
*בוכה* כן משעמם, התעוררתי כרגיל לרעש אזעקה העפתי את הכרית לעבר החלון שזה יפסיק ואז שברתי את פסל הכלב שלי XDD ואז ברחתי למקלט
איזה יום נחמד אני כבר רואה את זה -_-" XD

ינקיפנק

New member
כוסיוט!!!!!!!! חזרתי מאיטליה!!!!

אאואואווא, איזה ארץ מדהימה.. הייתי בצפון איטליה, בכל האגמים, ובונציה, שזה העיר הכי יפה בעולם, ובמילאן, ובורונה, ובכל מיני ערים קטנות ונחמדות בצפון איטליההה!!~!! זה היה כל כך יפה וכיףףף..., הנה לכן תמונה שצילמתי.. בעיירה BASSANO ובגרדהלנדדדד, ועליתי על הכולללל...

למעלה