שיחה עם פקאצה D:
ישלי איזה אתר אלוהים יודע, רנואר. סתם אחד עם חברה. אז יש אחת משוגעת שהזמינה 66 כותרות וזה והיא פקאצה בהדרגה משולשת XD אחח האייסיקיו קורע. בבקשה לכן, תשתעשעו: «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:17) : מי זאת? «•°•P‡NK G‡RL•°•» בסטאטוס אולי פה אולי לא..אבל מה שכן= .. מ-ש-ע-מ-ם ר-צ-חחחח=!!!!!! אליה דברי איתי ד=ח=ו=ף=!.. מחר בשפעים..=) ~שלחו הודעות~ יאללה בעייייי ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:17) : מי את? «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:18) : טוב נשמה אין לי כוח למשחקים ואל תעשי תעצמך שאת לא יודעת מי אני אחרי ששאלת אותי כי לא סתם יש לך אותי באיסי אבל שאלתי אנלא זוכרת מי זאת יא לי מלאא אנשים את רוצה שאני יזכור מי זה כל כינוי?... «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:18) : אז יאללה פשוט תגידי מי זאת מה הקטע..את מוכרת לי אבל מאיפה אנלא זוכרת.. ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:19) : גם לי יש 170 אנשים ואני לא ממש מכירה בנות שקוראות לעצמן "ילדות וורודות" חסרות חיים אז גמאני לא זוכרת מי את ועם כל הכבוד.. באמת, נו. «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:20) : רגע רגע שאני יבין יש לך בעיה שאני קוראת לעצמי "ילדה ורודה" בכינוי?...בואנה תזהרי את לא יודעת עם מי את מתעסקת פסדר?!?!... «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:21) : טוב יאללה אין לי ראש אליך ולמשחקים התינוקיים שלך אז אני פשוט יילך לבדוק בפרטים שלך וזהו...סבבה?.... ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:21) : לי אין בעייה. אני שונאת את המשפט הזה, לעזאזל את בכלל לא זוכרת מי אני איך את תתעסקי איתי? ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:21) : טוב תראי אין לי כוח לדיסלקטיות מהלכות כמוך וזה אלך ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:21) : לא יילך, אלך «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:21) : איכשהוא..יש בעיות? ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:21) : לא יישן, אשן ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:22) : סבבה? «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:22) : לאא לא סבבה..אני ידבר איך שבא לי!! ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:22) : את ידבר איך שבאלך ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:22) : אוקיי ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:22) : בהצלחה עם המקצוע של המנקת רחובות «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:22) : אהה ודרך אגה אני יזכור אם אני יסתכל בפרטים שלך אבל מזה אין לי כוח אז פשוט שאלתי אותך ... ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:23) : *אזכור *אסתכל «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:23) : טוב יאללה מה ניהת לי פה אין מורה ללשון או משו כזה..שאני יבין?!?!.. ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:23) : אני לא מורה ללשון ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:23) : אבל אני ילדה מחוננת «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:23) : יאללה יאלה סעי לי מהעינים יא ילדה קטנה ומטומטמתתת ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:23) : שתפקידי לדעת את השפה היטב ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:23) : לא כמוך XD «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:24) : הבעיה שאני פי מליון יותר חוננת ממך אבל זכותי לדבר איך שבא לי ואת לא תלמדי אותי מובן?... ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:24) : ידלה קטנה ומטומטמת. למה, בת כמה את? 13? 12? אמאל'ה. חחח ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:24) : את? מחוננת? היית מ-ת-ה «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:24) : מי דמדברתת ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:24) : את בטח בת 10 ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:24) : לא? ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:24) : הא לא ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:24) : בת 9 ממ. סתם באמבוק מוזר. (PM 09:25) : מה 'כפת לי שלשום חגגתי יומולדת אז סתמי «•°•P‡NK G‡RL•°•» (PM 09:25) : יאללה מותק אין זמן אליך את מבזבזת לי זמן יקר שלך בטח אין כסף לשלם עליו ותתחילי להרגיע סבבה..?!!?.... המשך השיחה אחרכך. הוו זה קורע.