D:

"אני רואה אותך בוכה, וזה גורם לי

+לחייך
" אהבתי את השיר. והמנגינה חמודה כזאת

נכון../images/Emo211.gif

והיא כזאת רעה בקליפ. היא נותנת לחבר כדורים משלשלים, וחוסמת את השירותים בבגדים
תכנסו להודעה היומית של תפוז, ובה לפרוייקט בפורום מבשלים עם ילדים.

ארג../images/Emo211.gif

תתקשרו. יא. בני. זונות. אני מאוד אוהבת את הידידים שלי, ביחוד עכשיו. מה הבעיה שלהם להתקשר?

באמבוק

New member
שיחה עם פקאצה D:

ישלי איזה אתר אלוהים יודע, רנואר. סתם אחד עם חברה. אז יש אחת משוגעת שהזמינה 66 כותרות וזה והיא פקאצה בהדרגה משולשת XD אחח האייסיקיו קורע. בבקשה לכן, תשתעשעו: «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:17)‏ : מי זאת? «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ בסטאטוס ‏אולי פה אולי לא..אבל מה שכן= .. מ-ש-ע-מ-ם ר-צ-חחחח=!!!!!! אליה דברי איתי ד=ח=ו=ף=!.. מחר בשפעים..=) ~שלחו הודעות~ יאללה בעייייי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:17)‏ : מי את? «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:18)‏ : טוב נשמה אין לי כוח למשחקים ואל תעשי תעצמך שאת לא יודעת מי אני אחרי ששאלת אותי כי לא סתם יש לך אותי באיסי אבל שאלתי אנלא זוכרת מי זאת יא לי מלאא אנשים את רוצה שאני יזכור מי זה כל כינוי?... «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:18)‏ : אז יאללה פשוט תגידי מי זאת מה הקטע..את מוכרת לי אבל מאיפה אנלא זוכרת.. ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:19)‏ : גם לי יש 170 אנשים ואני לא ממש מכירה בנות שקוראות לעצמן "ילדות וורודות" חסרות חיים אז גמאני לא זוכרת מי את ועם כל הכבוד.. באמת, נו. «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:20)‏ : רגע רגע שאני יבין יש לך בעיה שאני קוראת לעצמי "ילדה ורודה" בכינוי?...בואנה תזהרי את לא יודעת עם מי את מתעסקת פסדר?!?!... «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:21)‏ : טוב יאללה אין לי ראש אליך ולמשחקים התינוקיים שלך אז אני פשוט יילך לבדוק בפרטים שלך וזהו...סבבה?.... ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:21)‏ : לי אין בעייה. אני שונאת את המשפט הזה, לעזאזל את בכלל לא זוכרת מי אני איך את תתעסקי איתי? ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:21)‏ : טוב תראי אין לי כוח לדיסלקטיות מהלכות כמוך וזה אלך ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:21)‏ : לא יילך, אלך «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:21)‏ : איכשהוא..יש בעיות? ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:21)‏ : לא יישן, אשן ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:22)‏ : סבבה? «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:22)‏ : לאא לא סבבה..אני ידבר איך שבא לי!! ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:22)‏ : את ידבר איך שבאלך ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:22)‏ : אוקיי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:22)‏ : בהצלחה עם המקצוע של המנקת רחובות «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:22)‏ : אהה ודרך אגה אני יזכור אם אני יסתכל בפרטים שלך אבל מזה אין לי כוח אז פשוט שאלתי אותך ... ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:23)‏ : *אזכור *אסתכל «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:23)‏ : טוב יאללה מה ניהת לי פה אין מורה ללשון או משו כזה..שאני יבין?!?!.. ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:23)‏ : אני לא מורה ללשון ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:23)‏ : אבל אני ילדה מחוננת «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:23)‏ : יאללה יאלה סעי לי מהעינים יא ילדה קטנה ומטומטמתתת ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:23)‏ : שתפקידי לדעת את השפה היטב ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:23)‏ : לא כמוך XD «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:24)‏ : הבעיה שאני פי מליון יותר חוננת ממך אבל זכותי לדבר איך שבא לי ואת לא תלמדי אותי מובן?... ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:24)‏ : ידלה קטנה ומטומטמת. למה, בת כמה את? 13? 12? אמאל'ה. חחח ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:24)‏ : את? מחוננת? היית מ-ת-ה «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:24)‏ : מי דמדברתת ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:24)‏ : את בטח בת 10 ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:24)‏ : לא? ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:24)‏ : הא לא ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:24)‏ : בת 9 ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:25)‏ : מה 'כפת לי שלשום חגגתי יומולדת אז סתמי «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:25)‏ : יאללה מותק אין זמן אליך את מבזבזת לי זמן יקר שלך בטח אין כסף לשלם עליו ותתחילי להרגיע סבבה..?!!?.... המשך השיחה אחרכך. הוו זה קורע.

באמבוק

New member
ההמשך.

«•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:25)‏ : אהה וואלה חגגת יומולדת 9? או 8?....או אולי אני טועה..אולי את יותר קטנה.. ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:25)‏ : חמודה ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : אני לא בת 10 ובטח שלא בת 9 «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : כי אני בת 13 מאמי...את מזה לא ברמה שלי.. ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : לפני שלושה ימים כבר לא הייתי בת 10. תחשבי לבד, נראה אותך ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : 13?!?!!? וואו אמאל'ה ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : שנתיים מפחידותתת ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : יוווו ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : אמאל'הה «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : יאללה סעי לי מהעינים בעיייייייי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : את תטרפי אותייי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : יאבההההה ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : הצילוו «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : וואוווווו «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : יאללה אל תעשי פוזות ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:26)‏ : יאללה יא קופיף במצוקה לכי תחרבני «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:27)‏ : סבבה «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:27)‏ : בעייייייייייי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:27)‏ : אני עושה פוזות?!?!?!!?!? למה מה את, פקאצה מנופחת? ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:27)‏ : בעיייי תגידי לחברים המטומטמים שלך ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:27)‏ : איתי את לא גמרת «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:27)‏ : כאילו שאת איתי כן «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:27)‏ : יאללה תירגעי מה את מתחילה אין לי וכח אליך ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:27)‏ : פחדנית ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : אומרת לי בעיייי «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : בייי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : כמו פקאצה מטומטמת ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : מה ביי? את מפחדת? «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : נכון יש בעיות? ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : פחדנית ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : פחדנית ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : פחדנית! «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : יאללה סעי מפה ותרגיעי תעצמךך «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : ביי חמודה.. ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : ביי מתוקה חמודה ילדה טובה של אמא.. כן, את פשוט תוצרת המליון השנה, אה? «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:28)‏ : טוב את כבר לא ברשימה שלי לא הבנת??......את מזה לא מעניינת אותי ובטחהשלא ההודעות שלך...יאללה בעיי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:29)‏ : יאללה בעייייייי תגידי לקופיפים המהלכים שיש לך בבית ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:29)‏ : חכי חכי את לא יוצאת מהשיחה ובטח שלא מהשיחה הזאתי «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:30)‏ : הבעיה שאני כן את לא מעניינת אותי בכלל ואין לי מה לענות לך כי כל זה לא נכון אז לא מעניין אותי כלוםםם ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:30)‏ : מה לא נכון? ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:30)‏ : שאת בבון במצוקה? ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:30)‏ : ביפ ביפ ביפ הצילו פקאצה לפניי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:30)‏ : שאני לאט אדבק ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:30)‏ : *לא ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : האאאאאאאאאאאאאא אני יודעת מי את «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : טוב יאללה מעכשיו אנלא מקבלת את ההודעות שלך וזה לא איום אני פשוט אומרת את באיגנור זה לא מעניין אותי ההודעות שלך.... ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : את המטורפת שהזמינה 66 כותרות! «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : אהה זאת את?!!!!!!!!!!!! ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : כן ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : זאת אני ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : ישלך בעיות? יופי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : תפתרי אותן לבד «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : צ'יר וצ'לי..........עלקקקקקקקקק ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : אני לא צ'יר ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : אני שיר «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : לא אין לי בעיה..למה לך יש? ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : לי אין ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : פשוט לי יש חיים ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:32)‏ : הבנת? "צ'יר" את קוראת לי «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:32)‏ : כן אבל ככה את כל הזמן כותבת באתר שלך.... ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:32)‏ : אני כותבת? שלי כותבת ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:32)‏ : וזכותה «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:32)‏ : אני לא קוראת לך ככה את קוראת לעצמך את כותבת ככה באתר שלך.."רנואר"..מוכר? ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:32)‏ : אני לא כתבתי את זה גברת שיר דדון ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:32)‏ : אני כותבת שיר ושלי כותבת צ'לי וצ'יר. «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:32)‏ : נכון זכותה..לא אמרתי כלום.....

באמבוק

New member
פיוווו עוד המשך ../images/Emo122.gif

«•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:33)‏ : סבבה שיהיה לך בכיף ביייי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:33)‏ : זה עוד לא נגמר ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:33)‏ : את לא תסנני אותי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:33)‏ : למה? כי זה מאדדדדדדדדדדדדדד מעניין. שיחה עם פקאצה. ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : להלהלההלהלההלהל ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : בואו ונציף את שיר הקקית ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : להלהלהלהלה ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : להלהלה ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : הלהחהחה ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : חהלהלה ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : להלהלהה ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : להלה ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : להלהלה «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : את סתם מתאמצת לכתוב דברים זה לא מעניין אותי בכלל כל ההודעות שלך ואני לא מקבלת אותם גם אם את רוצה שאני יזכיר לך כי את באיגנור!!!!!! «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : משועממתת תאחתתתת ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : איגנור תגידי לאחותך האבודה «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : אחת* ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : כן ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : אני משועממת ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : אני לא מאמינה «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : הבעיה שאין לי אחתו!! «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : אחות* ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : מישהי קראה לי משועממת קקללה ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : תגידי מי את? ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : משועממת זה ה-סטייל היום ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : מי שלא משועמם - משעמם «•°•‏P‡NK G‡RL•°•»‎ (‏PM‎ ‏09:36)‏ : פסדר יאללה בייי ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:36)‏ : פסדר. פסדר. הא טוב. פסדר. ממ. סתם באמבוק מוזר.‏ (‏PM‎ ‏09:36)‏ : פקאצהה פקאצצההה XP וזהו. פחדנית. חע. "פינק גירל" עלק.

o0Invisible0o

New member
ואוו.

את בוגרת בדיוק כמוהה..רק שהיא שנתיים מעליך. שתיכן דיברתן כ"כ הרבה שטויות..ועם כל הכבוד לזה שאת "מחוננת" גם לך היו שגיאות בשפה העברית.. סתם, שיחה טפשית ומיותרת בטירוףףףף..בזבוז זמן של שתיכן.

למה להתנשא אבל?../images/Emo54.gif

כאילו כן היא לא נראית חכמה אבל את מדברת בטון מתנשא ממש.

באמבוק

New member
כן אני יודעת.

רר זה יום רע. גם לי יש ימים רעים
הא, וזה כיף. כי מה שעושים לך חייבים להחזיר לאחרים. או שלא?

InvisibleTouch

New member
../images/Emo45.gif. היא רצתה להפסיק את השיחה

בערך מיליון פעמים ואת התעקשת להשפיל אותה. ממש מביך בשבילך. ועוד אח"כ לפרסם את זה פה? ציפית שנגיד "
פקאצה טיפשה"? אחרי כמה שורות כבר הבנתי שהטיפשה בשיחה זו לא היא. שקוף שמשעמם לך.

InvisibleTouch

New member
ואגב, גם לך היו שגיאות לא מעטות.

"קקללה"?! פחחחחחחחח עילגת! כן כי אני מחוננת אז זכותי להגיד לך איך לכתוב!!!1111111 וכותבים כקללה!11^@#$^ לא. זו בהחלט לא הגישה הנכונה.

sillyputty

New member
בעע.. ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

היא דוחה
אבל בכל זאת ניראה לי שמשכת את זה יותר מידיי זמן..
זותומרת הבנת שהיא מטומטת אז למה המשכת לדבר איתה? למורות שזה היה דיי משעשע..>< היא מזכירה לי כמה מהבצפר שלי

הייתה לי פעם שיחה כזאת../images/Emo211.gif

והוא הסביר לי שהוא מחונן, כי יש לו מאה עשרים אייקיו. "יש לי 140, שתדע." "מינוס, אולי." "לספוג יש יותר אייקיו=_=" "ו...?" "זה אומר שאני בכלל לא קיימת." "הלוואי!" "אידיוט=/" "מי שמדבר!" "מדברת, וביי!" ואז הוא הפציץ אותי במיליון הודעות><

למעלה