שרשור שביתה

o0Invisible0o

New member
נעה!../images/Emo6.gif

ברור בזוכרים, אלא מה? בכלאופן..שרשורי אוף הם הדבר שהכי חי בפורום כרגע..פחות או יותר.
איך הפיינטשופ נמחק לך?
אכן באסה.. המשך שביתה מהנה!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתיכננתי שביתה רגועה,

מלאה בבטטיות. ואיכשהו יש חבר. הראשון. אמאלה. :)

GalGul000

New member
פיייייי שנים

יש לי מחר טיול וא-י-ן לי כוח כל הזין. בא לי לישון ;[

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifוואו 0______________0

חודשיים לפחות מאז שכתבתי כאן הודעה פעם קודמת. אעאעאע, אני רוצה לעשות דוליז אבל הצייר זונה ;( במשך החצי שנה האחרונה הוא לא מוכן לפתוח גם בייס וגם פלטות באותו חלון עם הצבעים הנורמלים שלהם לאמשנה מה אני עושה ;( סתם קפצתי להגיד שלום, לא נראלי שמישו זוכר אותי אומשו, אבל למה לא DD:

TheWingedPig

New member
הייתי היום ביום ההכוון, והראש שלי מתפוצץ

אחרי כמעט שעה בטקס בשמש, וסיורים ברחבי הקמפוס>< בסך הכול היה חביב, אם כי קטעים רבים ממנו היו מיותרים...קיבלתי כל מיני "מתנות" ופיצ'בקסD: פגשתי כמה אנשים מהשכבה/כיתה שלי. דווקא כשחשבתי שלא אראה אף אחד מוכר:) מסתבר שחלק מהמרצים בפקולטה מתחילים ללמד כרגיל, אז אני מניחה שזה פועל לטובתי שאין ביטולים בהכול. עכשיו אני ממש עייפה מכל הלחץ והתרגשות של ההתחלה (לא מפסיקה לפהק). אה, ואיזה חוכמולוג חתך את התמונה שלי עקום בתעודת סטודנט (חלק ימני חתוך, ובשמאלי הושאר יותר מדי מהרקע)...
מקווה שהשביתה תגמר בקרוב...אחרת כולנו נסבול מזה:(

o0Invisible0o

New member
קווין כ"כ טובים!../images/Emo99.gif

feel like no-one ever told the truth to me About growing up and what a struggle it would be You're the victim of your crime Nothing really matters, Anyone can see Nothing really matters Nothing really matters to me t's the terror of knowing What this world is about Watching some good friends Screaming let me out Pray tomorrow - gets me higher Pressure on people - people on streets Empty spaces - what are we living for Abandoned places - I guess we know the score On and on, does anybody know what we are looking for... Whatever happens, I'll leave it all to chance Another heartache, another failed romance On and on, does anybody know what we are living for? I guess I'm learning, I must be warmer now I'll soon be turning, round the corner now Outside the dawn is breaking But inside in the dark I'm aching to be free The show must go on​
הייתי פשוט חייבת לעבור על שירים שלהם ולצטט לי ציטוטי חובה..הם כאלה טובים.
ואז רציתי כזה לרשום ציטוט אחד כאן..אבל פשוט בלתי אפשרי לבחור. קווין.
[איך, איך אני מגלה אותם רק עכשיו??
איטית שכמותי]

shanchan

New member
../images/Emo45.gif אני חושבת שאני איתה.

לד זפלין מעולים! ואצל קווין אני אוהבת בעיקר שירים מQueen 2 (שאני באמת צריכה לקנות מתישהו). the March of the Black Queen שלהם זה כזה שיר מגניב!

shanchan

New member
תשמעי את Kasmir, שיר מגניב.

ואם כבר רוק עתיק- קינג קרימזון גדולים! D:

למעלה