שרשור שביתה

TheWingedPig

New member
../images/Emo32.gif שרשור שביתה

אז ספרו לי, מה אתן עושות, והאם אתן מנצלות את החופש המורחב הזה:)

Miss Naama

New member
>:

בעיקרון אני ממש רוצה לחזור לבית-הספר, מגמת המוסיקה ממש חסרה לי ;;. ובכלל, הלהיות-חסרי-חיים-ביחד זה נחמד כזה, השביתה עוברת עליי ב50% התבטטות (אכילה, שינה, בהייה בחלל), 30% נגינה ו20% קריאה. רוברט ג'ורדן מת! רוברט ג'ורדן מת!!!1 ;_; המ, כן. הוא היה סופר פנטזיה, ונפטר ב-16.9, ממש לפני חודש ;;. ובכן, העניין הוא שהוא היה במהלך כתיבת הספר האחרון בסדרת 'מחזור כישור-הזמן' לפני שמת. ;; [אההההה!!!!!!!!!11] זה כאילו ג'יי קיי הייתה נפטרת באמצע העבודה על הספר השביעי. התסכול ;[!

TheWingedPig

New member
תנחומיי :/

חברה שלי גם מבואסת שהוא נפטר (זה לא קרה לפני כחודש?). אבל זה לא שזה לא היה צפוי, הוא גסס כבר כמה שנים אחרונות, המסכן. יש שמועות שאולי סופר אחר ימשיך (יסיים) את עבודתו, כמו שכריסטופר טולקין סיים את UNFINISHED TALES ועוד כמה מספריו של אביו (שמועות מציעות את שירותיו של ג'ורג' מרטין, היות והם היו חברים טובים). אז אני מבינה את התסכול:) מקווה שהשביתה של התיכונים תגמר בקרוב.

Miss Naama

New member
כן, לפני חודש ויום.

מסתבר שאת יודעת על זה יותר ממני, ומה שאת יודעת די מעודד. :)... תודה
.

o0Invisible0o

New member
ואוו לא רוצה לחשוב על האופציה.../images/Emo178.gif

כאילו שג'יי קיי רולינג הייתה נפטרת באמצע..
במיוחד שהיא כתבה את הפרק האחרון המעולל שלה לכל מקרה והוא היה הפרק הכי גרוע בסדרה בערך..
אז זה מה שהיה נשאר לנו? באמת?
בכל מקרה, לעניין. כמה חבל על הסופר..
ונשמע שלמרות הכל את נהנת בשביתה..
אין לכם לימודים בכלל? לא דואגים? יש לך בגרויות השנה או משהו..?

Miss Naama

New member
לא נהנית... ../images/Emo3.gif מנצלת, שכזה ../images/Emo3.gif

זה מה יש
אין לימודים, כן דואגים, ויש לי ארבע בגרויות ;; והאפילוג חמוד, תפסיקו כולכם P:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאת במגמת מזויקה?../images/Emo2.gif

לא ידעתי.. :) ברכותי! אני מהאנשים העיוניים-מוזיקה שחולים על אנשי המוזיקה :) במה את מנגנת? ~ההרגשה שלי, בפסנתר או חלילP:~ אגב אצלנו, חלק מהמגמה כן עובד [ההרכבים ומקהלה..]

Miss Naama

New member
פסנתר D: ../images/Emo23.gif

אני חולת-מגמת-מוסיקה. מאז שנה שעברה אני בוהה באלו שעכשיו י'א בעיניים נוצצות, מבין השיחים, ליד חדר החזרות. *O* אה, אני מתכוונת ;;... (נו, המצב כמעט הגיע לזה
). במה את מנגנת? D: כיף לך שאצלך חלק עובד >: בבית הספר שלי נפתחה המגמה רק בשנה שעברה, אז יש בינתיים רק שני מורים בצוות מוסיקה ושניהם מהארגון >:.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני לא מנגנת,

אני עיונית. אני חברה של האלה שכן מנגנים P: גם אצלנו יש רק שני מורים.. אצלנו המגמה פועלת כבר 4-5 שנים אני חושבת. תתחדשו :]

sha chan XD

New member
אין לנו ._.

כרגיל הבצפר שלנו לא שובת או שזה רק חטיבה עליונה ששובתים?
בכל אופן אנחנו לומדים כרגיל

roni727

New member
את קטנה../images/Emo8.gif

זה תיכון ומעלה שובתים לגמרי, ובחטיבות רק מורים שבארגון, אז יוצא ככה שעדיין צריך להגיע לבצפר אצליכם

shanchan

New member
../images/Emo31.gif אני בי"ב ולומדת עם מורי ארגון -_-

והאנשים בחטיבה באים ללמוד עם המורים של הארגון אצלנו בתיכון.. ככה שאני חושבת שזה אחרת בכל ישוב. :)

Up To No Good

New member
שיט O_O; *זו שה צ'אן*

למה חברה שלי מתחברת למשתמש שלה במחשב שלי בלי להודיע לי? ;_; *שה צ'אן ממשתמש אחר*

Nakuro

New member
נוסטלגיה!!!

סתם, ונדרוול גרם לי לנבור בדברים ישנים וזה.. עירית! >: חחח יום ראשון אני נוסעת כמעט לאותו מקום...ועברו שנתיים... טוב אתן לא חייבות להתייחס לזה >__<

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאם היה לי בצפר הייתי קורסת עכשיו.

יותר מדי התחייבות בתנועה, חוג ציור, ואני גם עובדת
כל זמן שהייתה שביתה זה יצא שקמתי, הלכתי לגיוסים, עבדתי, הלכתי למתנ"ס, הלכתי לציור כשהיה, חזרתי הביתה לישון, ושוב אותו דבר למחרת. שחיטה ~.~" זה יותר מדי לחץ, אני ילדה שכל החיים שרצה בבית, וזה עוד בלי בצפר..
אבל לא נורא, העיקר יש לי מה לעשות ואני לא בוכה כמו שנים קודמת שמעשעמם לי..

Karin917

New member
סגירות.

@#$%^! אין לי חיים בגלל העבודה הזאת!
אני חוזרת מהעבודה בסביבות 2 בלילה, ישנה כל היום למחרת עד למשמרת הבאה וככה זה כל השבוע. אני רוצה בי"ס
מישהו מוכן להתחלף איתי?

o0Invisible0o

New member
הצד החיובי- יש לך כסף!../images/Emo9.gif

לא ככה? ולא נורא..מתי את מתגייסת? את תספיקי לחסוך מלאמלא כסף ככה ותאמיני לי שבצבא תצטרכי אותו! ובמה את עובדת בכלל..?? אה, וליז ממש חמודה!
וזה לא קשור, אני סתם חולקת. אני מקווה שהיא נהנית אצלנו- נוצר הרושם שכן..אבל אי אפשר לדעת.

Karin917

New member
*היה.

ולא כזה הרבה.. הרווחתי 1700 ש"ח ונשאר לי בסביבות ה400
מעכשיו אני מתכוונת לחסוך הכללללל לטיול/ביטוח לאוטו/ציצים. אני מתגייסת בתחילת פברואר אבל מתפטרת בסביבות ינואר לטובת הבגרויות שאני רוצה להשלים ולשפר. מקדונלד'ס|פאדיחה| ליזי באמת חמודה.. אני מתגעגעת אליה

למעלה