שרשור שביתה

rotemi22

New member
אחח.

אני לומדת בשביתה יותר מאשר כשאין שביתה. >< אנחנו מחוייבים ללמוד אנגלית, בגלל שהמורה שלנו לאנגלית בהסתדרות. היא נותנת לנו שיעורי בית בכמויות מטורפות ><" אם לא מספיק זה, אז בבר- אילן המורה שלנו מרגישה שבגלל שיש לנו חופש, כביכול, היא יכולה להכפיל את כמות השיעורים שהיא נותנת לנו בד"כ.. ז"א שאם עד עכשיו קיבלנו 100 תר' בממוצע לשבוע [בוקטורים ואינטגרלים, גאד דמאט! זה מלא!@$], עכשיו אנחנו מקבלים 200 תרגילים לשבוע! אין לי חיים.
וסתם, תקופה לא משהו. :/ יהיה טוב אבל, כן?

Scratched Blond

New member
י'=]

אוךך וקטורים זה מעצבן..=[ אבל סה"כ זה נחמד, בשנתיים האחרונות היה לנו אחלה מורה..אנחנו מדברים איתו במסנג'ר והכל... אבל איחדו אותנו עם הקבוצה השנייה וקיבלנו מורה אחרת, אז קצת קשה להתרגל XD נראה מה יהיה..

rotemi22

New member
אחח, גם אני. כיתה י'. :)

יש לנו אחלה מורה, האמת. שנה שלישית איתה, איחדו את הקבוצה האחרת איתנו ונשארנו עם המורה שלנו.
וקטורים בכללי זה ארוך ומעצבן. >< אבל בסדר, אפשר לחיות עם זה, כל עוד זוכרים שיש רק עוד כמה חודשים ו... זהו, להת' למתמטיקה. D:

o0Invisible0o

New member
אפשר לספר על משהו אחר מהשביתה?../images/Emo9.gif

אזזזזזזזז...היום הייתי בכנס משתחררים!
חטפתי את השוק של החיים שלי, פשוט זרקו עלי פליירים מכל עבר, רשמו אותי לכל מיני דברים שאני לא רוצה, חילקו מתנות ומה לא?
בכל אופן, אחרי זמן מה די נסגרתי על עצמי ודבקתי במטרה, הלכתי לקבל רק מתנות שוות, נרשמתי רק לדברים שמעניינים אותי [חברות כוח אדם ומקומות עם עבודה בארץ אבל גם הסוכנות היהודית, לכל מקרה..כי זה די קורץ לי.
] זהו, היה יום ארוך למדי..
ועוד הייתי אחרי לילה אז הוא נמשך ישירות מאתמול בצבא.. אה, ואח"כ ישבתי עם החברות שהיו איתי בכנס לשתות שייק בעזריאלי ואז חזרנו הביתה.
ואז בבית חיכו לי המוןהמון שוקולדים [אחותי חזרה מחו"ל!] וקצת מתנות [שוקולדים בצורת פיות(
), גופיה מהממת מH&M ושרשרת ממש ממש מהממת מאותה החנות.
] וזהו היה לי יום מעולה, בצבא לא הציקו לי בכלל- ידעתי שאני לא אצטרך ללכת למטווחים! בלילה שעשיתי ישנתי. בכנס הסתדרתי והסתובבתי עם חברות שפגשתי שם [הלכתי לבד..><] ובזק בינלאומי הכי הרשימו אותי מבחינת האופציה של לעבוד שם.
[וEZWAY מבחינת לעשות שם פסיכומטרי- לא שאני מתכננת בקרוב..] ואני אמורה לקבל חבילת איפור קלילה מייל מקיאג' או איך שלא רושמים את זה..
ועכשיו סופ"ש!!!!!!!!!!!!!!!! וסיימתי עם הלילה האחרון שלי בצבא, עם השבת האחרונה שלי בצבא! עכשיו רק נשאר שאני אקבל את המחליפה שאני רוצה [שתיים מתחרות על התפקיד.
] שאני אסיים עם עבודת הסמל [קצת מבאס אותי שבסופו של דבר אני לא אספיק לממש אותה- לבנות אתר בלהבלה] ולחפוף מישהי. אה ועוד איזשהו פרוייקט שהפילו עלי, אבל הוא בקטנה..אני תוך יומיים מסיימת איתו. וזהו..שחרור!!!!!!!!!!!!!!! וסופ"ש!!!! ויש לי עוד כלמיני דברים לכתוב, אבל קצת מיצינו..לא?
אה, החלטתי ללכת ליחידה להכוונת חיילים משוחררים כדי שיבדקו כזה מה מתאים לי ללמוד [הם עושים שיחה עם יועץ, מבחני התאמה וכו'..] באמת שסיימתי לחפור, המשך שביתה פוריה לכל השובתות והמשך לימודים מהנים לכל הלומדות והכי חשוב- סופשבוע רגוע.

יו אני זוכרת

שהתקשרתי אלייך הבייתה והוא ענה והגעתי למסקנה שיש לו קול סקסיP:. (עדיין יש לי את המספר שלך!D: )

Miss Naama

New member
OOOOOOOO: וואלה?

אני לא זוכרת משהו כזה!
D:
ואיילת, תודה D: הוא לא מצליח לחכות, מתחרפן-סופר-את-הימים כזה
.

o0Invisible0o

New member
XD שיהיה לו בהצלחה!

נראה לי ממש מפחיד להשתחרר אחרי שלוש שנים במערכת! אחרי שנתיים זה מספיק קשה.

חמצמצה

New member
the heart never liesss

אוי אוי אוי זה נשמע כלכך מרגש!!^^ אני ממש התרגשתי בשבילךXD כשאמרת שזה שבת אחרונה ולילה אחרון וזה, וואוD: ופסיכומטרי אחרי צבא של לחמן דווקא טוב, כי זה מה שאח שלי עשה וזה היה לו טוב, וזה בעצם היה פשוט יותר טוב משלי. כי איתי, הקורס עצמו שאני עשיתי אצלם היה טוב (לו הוא לא היה מזורז הוא היה מעולה
) מממ בתאבון עם השוקולדים והכלD: ושחרור נעים? ^^ בכל מקרה, תבדקי גם עבודות בהתאם לרקע של מה שעשית בשירות, ולא מה ששולחים לך בתור חיילת משוחררת דווקא, את עלולה למצוא משהו טוב~ בהצלחההההה

o0Invisible0o

New member
כןכן!!

ברור שאני מחפשת בהתאם לשירות..ובשם בזק בינלאומי הרשימו אותי! רק הם ואורנג' הציעו משהו שמתאים לי [והם באו במטרה למצוא חיילים ששירתו בחיל תקשוב בתפקיד שלי..] אבל אורנג' ניסו לדחוף לי פלאפון בכוח..
ובזק נתנו לי שוקולד!
ורצועה לפלאפון!
לפי מה ששמעתי ביקורות מאנשים שעשו פסיכומטרי לחמן לא כז הרשימו אותי..אבל זה לא משנה כי אני לא מתכננת לגשת בקרוב.
סתם הייתי חברה שהתעניינה אז שמעתי קצת.. ואממ..תודה!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוואו!!

את מסיימת צבא!
את ענקית! את אשת העולם הגדול! ואוו! איך ממשיכים מפה..?
בהצלחה לך בהכל!! ותהני

o0Invisible0o

New member
אממ..כן.../images/Emo7.gif איך ממשיכים?

לאט ובזהירות.. רושמים קורות חיים תוך הסתכלות במוצלחים והתייעצות עם אנשים מנוסים..:S מחפשים עבודההההההההה..ראיונות מפחידים וכו'. ומתחילים לממן את עצמי..
[בתקווה שיש הכנסה גבוהה! ורכב! רכב מהעבודה..נכון?
] וזהו..נחיה ונראה. בתכנון טיול לאוסטרליה עוד שנה ככה..לבין 3 חודשים לחצי שנה. אבל נצטרך לראות לגבי זה.. אולי סוכנות יהודית במקום..
נראה אם יתקשרו אלי בכלל.. וזהו.....יהיה טוב!
כי מה עוד יכול להיות?
ומפחיד קצת, אבל נתמודד.. אני באמת ענקית.

Karin917

New member
הזמן עבר כ"כ מהר../images/Emo2.gif

זה לא קצת מפחיד שפתאום את צריכה להחליט מה את הולכת לעשות עם החיים שלך? בכל מקרה, בהצלחה בכל מה שתבחרי
[הסוכנות היהודית באמת נשמע מעניין
]

LudaGirl

New member
ואוו

אני מכירה המון אנשים שהיו בכנס הזה.. סעמק זה כזה רחוק ממני! עוד שנה ו-4! בהצלחה.. כיף שיש הרבה אופציות

Stinki Winki

New member
אני לא מאמינה שאת משתחררתX_X

ושאני עוד פחות משנה מתגייסת!!X_X כזה הזוי.@_@ בהצלחה!!

Stinki Winki

New member
היי../images/Emo12.gif

מישהו זוכר אותי?XD בכל מקרה3: לא הייתי פה איזה מאה שנה, ובאתי לראות מה נשמע... גיליתי היום שנמחק לי הפיינטשופ... איזה חרא זה...:/ אה ואני משתעממת היטב בשביתה.^___^

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבארור!../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif

איך לא? תורידי פיינטשופ חדשP: וכמובן, תנצלי ותהני בשביתה!:)

למעלה