בשביל מה בכלל העיסוק הזה עם היא בת או בן, נניח שהיא בן ש"התחפש" לבת, אז מה ? ככה נוח לו/לה לכתוב... (ובכלל שכחתם שאנחנו כבר שבועיים לפני פורים ! עדיף בכלל להפסיק לפשפש בציציותיו של כל חדש המצטרף !
למרות שכ 90% מכאן הם בנים \בחורים\גברים האמת שאני רוצה להתעניין במשהו מסויים שמעניין נשים אז יש כאן הרבה פורומים בתפוז שיענו לי על הציפיות שלי וגם נעזרתי בהם ולא רק פורומים המיועדים לנשים בלבד ... כאן בפורום נכנסים כדי לדעת "מה חדש" אבל בפורומים אחרים אני מקבלת תשובות לשאלותי בחיי היום היום. אבל אם יש לך נושא מעניין אז תעלי אותו מי שרוצה שישתתף ומי שלא רוצה שלא יענה ומי שרוצה שתוכיחי אם את בן או בת אני מאמינה שלא תצליחי להוכיח כאן בפורום....
או שאת בת סמינר והחלפת כינוי? אם יש לך שאלות, ואת רוצה לכתוב כאן, בשמחה. רק תדעי ותקחי בחשבון שזה חרדים. מה זה מענינת מאוד? מה יכול ליהיות כבר מענין? אי אפשר לבחור כינוי כמו רותי למשל? אה?
אני בת סמינר אבל לשעבר לא בפורום אם כי בחיים האמיתיים ומה הבעיה שלך אם השם שלי ? את מי שאני רוצה לעניין אני מעניינת מאוד... ומה זה הכליבער השולט לא יכלת לקרוא לעצמך נחום ?
היא דוקא אף פעם לא דיברה כאן רע על אף משתתף בפורום, ובכלל, ואף פעם לא חשד במישהו, ותמיד דיברה כאן בלשון נקיה, ורק בלשון חיובי. אז יש לך הרבה ללמוד ממנה, ותחזיר כל מילה שכתבת, ותתנצל. שבוע טוב
או שאת בת סמינר והחלפת כינוי? אם יש לך שאלות, ואת רוצה לכתוב כאן, בשמחה. רק תדעי ותקחי בחשבון שזה חרדים. מה זה מענינת מאוד? מה יכול ליהיות כבר מענין? אי אפשר לבחור כינוי כמו רותי למשל? אה?