לא יודע אבל תהנה מהר כי בשלוש הפורום נסגר
מ מענינת מאוד New member 22/2/04 #86 קוראת !!! אותנו עוד יחשדו בי שאני בן מה קרה לך ? אני יספר לאבא ואמא איפה אתה נמצא בשעות כאלו....
מ מענינת מאוד New member 22/2/04 #90 לא לא תירגעו לא עליתם על כלווום פשוט הטעות כתיבה של מנימן שבמיקרה הוא גם אחיין שלי צרמה לי מאוד
מ מני 22 New member 22/2/04 #99 נו תגיד.. אבל אני לא חוזר עד לפה שוב, תכתוב את זה בתור תגובה להודעה של אריאלה.
מ מני 22 New member 22/2/04 #84 הבהרה!!! לכל מי שקורא את השרשור בבוקר ולא מבין מה עובר עלי, אז שיראה באיזה שעה זה נכתב. ולמה במקום לישון אני כותב שטויות? צודקים! אני הולך לישון . לילה טוב.
הבהרה!!! לכל מי שקורא את השרשור בבוקר ולא מבין מה עובר עלי, אז שיראה באיזה שעה זה נכתב. ולמה במקום לישון אני כותב שטויות? צודקים! אני הולך לישון . לילה טוב.
מ מני 22 New member 22/2/04 #87 באמת היה נחמד.. לילה טוב לכם. ואני באמת מקווה שאריאלה תמחוק את זה על הבוקר. ושתכתוב שכאן זה לא צאט וכו ואנחנו יודעים את זה ונשתדל...... לילה טוב.
באמת היה נחמד.. לילה טוב לכם. ואני באמת מקווה שאריאלה תמחוק את זה על הבוקר. ושתכתוב שכאן זה לא צאט וכו ואנחנו יודעים את זה ונשתדל...... לילה טוב.
ל ל ו א י L U H I New member 22/2/04 #91 איזה שטות מי החליט שבשעה 3 הפורום נסגר? מאיפה הדמיונות האלה, כנראה שאתה באמת מושפע מהשעה המאוחרת. והודעה זו תוכיח, תראה לפי השעה בה נכתבה.
איזה שטות מי החליט שבשעה 3 הפורום נסגר? מאיפה הדמיונות האלה, כנראה שאתה באמת מושפע מהשעה המאוחרת. והודעה זו תוכיח, תראה לפי השעה בה נכתבה.