שרשור חברתי

במחשבה שניה

אתה אולי חושש ממה שמתנדב כתב שאתה זה אני בניק שונה אז דאגת להשמיץ אותי , אבל אני מבטיחה לך לא לחשוש אין סיכוי שיחשדו בי שאני זה אתה וחוץ מזה לדעתי פרגנו לך בגדווווווווווול

רולי NO 1

New member
בת סמינר..

כמה שאלות.את גולשת ממחשב או פלאפון.ב.האם זה את בת סמינר שהיה בצאט תקופה? זה יעזור לנו לדעת אם את בן או בת.

מתנדב

New member
רולי, אתה כזה מתוק, ואתה יודע למה?

אתה כותב לבת סמינר ככה האם זה את בת סמינר שהיה בצאט תקופה? זה יעזור לנו לדעת אם את בן או בת, אתה שואל שאלה ואתה מסביר למה אתה צריך לדעת, עכשיו בטוח אין סיכוי שתדע את האמת, ואתה יודע למה? כי אתה למעשה אומר לה ככה, אם זאת את שהיית בצ'אט אז את בן, ואם זה לא את אז זה בת, עכשיו אני שואל אותך לאיזה תשובה אתה מצפה לקבל?, אני כבר יודע מה תהיה התשובה, תלמד כשאתה רוצה להכשיל מישהו תשאל אותו שאלה שהוא לא יבין שהוא הולך להכשל בזה...

תשובות

אני עכשיו גולשת ממחשב אבל לפעמים אני גולשת גם מהפלאפון שלי , אני לאאאאאאאאאאא בת סמינר מהצאט , אני אמנם גם בצאט אבל בניק אחר , אני מקווה שעזרתי לך אפילו שאני באמת לא מבינה מה החשדנות הנוראה הזאת וכמה שאני משתדלת לא להיפגע אני לא תמיד עומדת בזה.

מתנדב

New member
אני פעם ראשונה נתקל בניק הזה

לא יודע מה היה בצ'אט, אבל לפי מה שהבנתי ממה שרולי כתב, וממה שכתבו עוד גולשים, שהם נכוו פעם מאחד שנכנס לצ'אט עם ניק בשם בת סמינר וכולם חשדו בו ואכן החשד היה אמיתי, אבל אפשר בשניות לבדוק את זה, ואני שואל את אלו שזוכרים את הניק הזה בצ'אט האם הניק הזה היה בצ'אט בשם בת סמינר עם כוכבית ליד השם או שהניק הזה היה כמו שעכשיו בפורום ללא כוכבית ליד השם? האם הניק הזה גלש רק ממחשב בצ'אט או רק מפלאפון, או משניהם יחד?.. לפי התשובות אולי נוכל לנתח יותר את העניין...

רולי NO 1

New member
זה לא אומר כלום!

חנוך נראה שאתה נפגעת ממנה ע`ז שחשדת בה ישר.אבל זה לגיטימי אתה לא צריך ישר להתקפל! ומתנדב..אז ככה היא היתה מפלאפון.ולא זכור לי שחשבו שם שהיא בן או עלו עליה או משהוא כזה.שתגיד באיזה ניק היא נכנסת עכשו או נכנסה בעבר!

מתנדב

New member
חנוך, אולי תסביר את עצמך יותר

מה כוונת המשורר באומרו קל לנחש... עוד איזה בן שמתחרט שהוא כזה...

חנוך617

New member
מה הבעיה?

זה בן שרצה שיתיחסו אליו אז הוא נכנס בניק זה. למה הוא היה מעדיף להיות בת? איני יודע.

מתנדב

New member
חנוך, לפני שאתה מפיל אשמה

האם אתה בטוח במליון אחוז?, ויש לך הוכחות לדבריך?

יכול להיות שהיא בת.

אבל ההתקפה שלה לא לעניין. יש לה נושאים מעניינים ? שתעלה אותם במקום לקטר ונראה כמה היא מעניינת.

../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

תראו על מה אתם מבזבזים את הזמן....
שמסתכלים על זה מהצד זה נראה.... כמה נסיונות לדעת אים זה בן או בת!!!! מה יתרון לאדם....

חנוך617

New member
האמת שאני לא בטוח

שזה בן אך זוהי הרגשתי האישית. זה הכל. הסגנון לא מתאים לבת ישראל.

מתנדב

New member
אתם אנשים משונים ומוזרים

אני קורא שוב את כל השרשור ומתאפק לא לצחוק מעצמנו, בהתחלה אתם כותבים שאתם בטוחים שהיא זה למעשה בן שמתחזה, אחר כך אתם כותבים שאתם לא בטוחים ויתכן שזה בת באמת, ואחרי זה אתם כותבים למה היא מכניסנה הודעות כאלו בפורום, אתם שמים לב כמה התקפות ב 5 דקות האחרונות קרה כאן בפורום? תהיו החלטים ותבואו עם הוכחות שחור על גבי לבן, ואז נראה איך מתקדמים הלאה...

חנוך617

New member
קודם כל

טוב שאתה צוחק. ראש חודש אדר... שנית, לא כתבתי שאני בטוח. מצידי שיהיה בן, שתהיה בת, העיקר שיהיו כאן נאמנים לפורום.

למעלה