שרשור חברתי

אני לא יודע מהצד ההלכתי

אולי חרם דרבינו גרשום, אבל בטוח שזה לא מוסרי ולא אנושי לפתוח פתקים, עצם העלאת האפשרות הזאת מעלה בי חלחלה, אנשים מגיעים לכותל לשפוך שיח בפני קונם, כותבים פתקים שבהם כמובן הרבה פרטים אישיים וסודיים ביותר, איך אפשר בכלל לרצות לפתוח פתקים כאלה.

MENIMEN M

New member
שלא תחשוב שאני פותח או שה

לפתוח שאלתי כי אני מכיר כמה שפותחים

MENIMEN M

New member
ועוד בנושא...

בשל מספר המכתבים הגדול מכל העולם שנשלחים אל אלוקים מסתפקת רשות הדואר עם לעשות שרות שיכניס את הפתקים לכותל

מני 22

New member
לא עולה בקנה אחד אם השאלה

הבאת דיון הלכתי יפה אהבתי. אבל מה הקשר פה לדואר? אתה רוצה הלכה או בדיחות? רק תגיד מה אני יתן לך מה שתבקש. רק שזה לא הולך יחד, אז קצת סדר, תודה וסליחה על התקיפה.

שיSY

New member
אכן,

"גזל דעת", וכמו שכתב לואי שיש בזה חרם דרבינו גרשום.

מתנדב

New member
היכן כתוב שהפורום הוא רק לבנים?

בינתיים הבנים עושים את העבודה כאן בפורום, את יכולה בהחלט להשתמש ולפתוח דיונים שמעניינים אותך, ואנחנו כמובן נשתתף בדברים המעניינים אותנו, ולגבי הרב דינר שיצא נגד הרב שטיינמן, אותך זה לא מעניין ואת האמת גם אותי זה לא מעניין, אך ישנם גולשים שכן מעניין אותם כל הנושאים האלו, והחדשות שנייעס מביא, ישנם הרבה חדשות שמעניינות אותי, ועוד כמה מחברי הפורום, והכי מעניין שאת הזכרת כאן שכל מה שמעניין אותך זה הפינה של חנוך עם השידוכים, האם יש קשר ביניכם?, האם מדובר באותו ניק?, כי מכל השיחות בפורום רק זה מה שעניין אותך? לא הדברי תורה שמביאים מדי פעם?, לא החדשות? לא מה שקורה בעולם הישיבות? רק זה מה שמעניין אותך?...

ליבי אויימר לי

שמדובר פה בעוד בוחר ישיבה, בדרך כלל, בחורה חרדית לא תכתוב בת סמינר ככינוי. מה אתם חושבים? ואת, בת סמינר איך תוחיכי שאת באמת בת?

אין לי עניין להוכיח כלוווווווום

אני רק לא מבינה מה גורם לאדם שפוי לומר בבטחון מלא דברים שהוא לא יודע.

כתבתי כבר סברא

הענין שלצערי אני מכיר כמה בחורי ישיבות שברוב טיפשותם נכנסים לצאט, או לפורום, ורוצים הרבה תגובות, לשם כך הם מסתתרים אחרי כל מיני כינויים כמו בת סמינר, ומקבלים שלושים ומשהו תגובות. לפחות אתם עושים את זה מענין. בהצלחה, הכליבער. (אם תוכלי רק לשאול בין החברות שלך, איך כותבים כליבער, עם כ"ף או עם קו"ף? יש כליבער אצל הבנות? איך כותבים? בתודה.)

מתנדב

New member
נו מה נסגר אתכם בסוף?

ודרך אגב כך כותבים קליבער, יכול להיות שמה שאתה כתבת גם לא טעות...

למעלה