שרשור חברתי

האים הפורום הזה מיועד רק לבנים?

אני עוקבת כבר ימים אחרי הנושאים שחברי הפורום מעלים , כל אחד ונסיונו הוא לקבל כמה שיותר תשומת לב , ולצערי הרב לא מצאתי ולו נושא אחד לרפואה שאמור לעניין אותנו הבנות פה בפורום ,לא הרב דינר שיצא כביכול נגד הרב שטיימן ולא הדיווחים המרתקים של נייעס , בקושי חנוך היקר עם המאורסים מצליח לעורר בי עניין , אשמח מאוד אם הבנות פה ירימו ראש ויחד נהפוך את הפורום להרבה יותר מעניין ואיכותי , אני מתארת לעצמי שאני מעוררת את זעמם של כמה מהבנים פה ובעיקר של הבחורי ישיבה שבטח צוחקים בליבם ואומרים לעצמם שהבנות זה עם נורא משעמם ולא מעניין , אז אני מבטיחה לכם שאתם עוד תופתעו.

אדרבה

תעלי נושאים שמעניינים אותך ואם זה יעניין גם אותי אשמח. חבל שיש לך דעות קדומות טפשיות.

מני 22

New member
התורה אוסרת על אדם לעמוד.

בחלון ולהשקיף על הבית של חבירו אפילו שההוא לא ידע בחיים שהוא רואה ולמה? בגלל היזק ראיה שהתורה אומרת שזה נזק לאדם שרואים דברים שהוא לא חושב שמישהו יראה אותם. ונראה לי שזה דומה. אולי אני טועה? אדרבה תגידו.

MENIMEN M

New member
אני יודע את כל הדברים

האלו אני בחור ישיבה התכונתי שתפרט איזה עוד איסורים

רולי NO 1

New member
מני...

אני חושב שהשעה שלך הגיעה... הבנ`א לא התכוון לעצבן או להקניט.הוא לא הבין מה ההיזק כאן!

מני 22

New member
השעה שלי תגיע ביחד אם ה120.

מהמילה פרט מה אתה מבין? אני מבין לפרט! ולא להביא עוד איסורים. אז אולי לא השעה שלי הגיע?

מני 22

New member
תודה.

אומרים שיש מריבות מי יהיה המשב"ק של הרב אלישיב אחרי ה120 של אפרתי! חחח

רולי NO 1

New member
יש לנו מזל..

שאריאלה לא נמצאת כאן בלילה.למה מזמן השירשור הזה היה נמחק!

מני 22

New member
הבהרה!!!

לכל מי שקורא את השרשור בבוקר ולא מבין מה עובר עלי, אז שיראה באיזה שעה זה נכתב. ולמה במקום לישון אני כותב שטויות? צודקים! אני הולך לישון . לילה טוב.

למעלה