שלום לכולם

פורום שמייח !!!! -בקרוב

תגידו יש לכם רעיונות כבר לתחפושות? אתם בכלל מתחפשים ? בא לכם לספר לפורום ולי , למה התחפשתם בשנים הקודמות שיהיו לי כמה רעיונות לעצמי ? שושי , לא לקרוא את מה שמודגש..... : למי שלא זוכר , בקרוב מאוד לשושי יש יומולדת 5.3 , חבר'ה , כבר מזכירה לכם , תתכוננו !!!!!!

loving angel

New member
אני בפורים......./images/Emo60.gif

מתגייסת אז אני לא אצטרך תחפושת :) וברור שזוכרים שלשושי יש מומולדת!!

loving angel

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני מתגייסת למחלקת לוגיסטיקה- צילום. נקווה שילך לי טוב :)

מה שכתבת בנושא לא היה נשמע טוב....

שפשוף נעים..חחחח...תגידי את זה ליואב..הוא ימות מצחוק..לא?

נינושש

New member
אמממממממ

אני לא מתחפשת.... תאמת אני לא הולכת לבצפר בכלל
לא אוהבת את היום הזה זה יום משעמם לדעתי!!!

דיייייייייייייייייי

מ-ש-ע-מ-ם!!!!! אויייייייייייייייייייייייי.......אני מתה משיעמום..אין לי אפחד שאני יכולה לדבר איתו עכשיו!!!! שמישהו ידבר איתי באייסי....היה לי צורך לדבר עם מישהו אבל הוא כבר עבר לי....הרגשתי רע...מה החדש בזה? אין חדש..כל יום אני מרגישה רע....סיון לא נמצאת ואני לא יכולה לדבר איתה....אוףףףףף.....מי רוצה לדבר איתי? משעמם לי ואין לי מה לעשות...בעעעעע...ביי לכם בלאים...בעעעעע...

היום בתפוז... מתחילים לאהוב ../images/Emo99.gif

הערב ב-20:00 פורום שירה וכתיבה יוצרת מארח את המשוררת אגי משעול. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו.
העיתונאית דנה פלג תשוחח איתכם הערב ב-18:00 בנושא כתיבה ככלי לצמיחה וריפוי בפורום "להדליק אור בעבודה".
אנחנו שמחים להציג בפניכם את ערוץ האהבה המיוחד שהכנו עבורכם לרגל יום האהבה שיחול ב-14/02/04. תוכלו למצוא שם המלצות וטיפים לקראת יום האהבה, אפשרות לשלוח גלויית ברכה לאהובים שלכם ואפילו להציע נישואין בהפתעה דרך האתר!!!

loving angel

New member
שאלה טובה :)

הרעיון מאחורי השם שלי בא לשלב שני דברים שאני מאמינה בהם love & angel

As היחידה

New member
חח הכינוי שלי לא ממש מיוחד. ../images/Emo4.gif

הA זה של ANNA (אנה) והS זה האות הראשונה בשם המשפחה שלי..
מובן?

Bob טיפש

New member
ושלי....

הממ יש שיר אחד על "בוב" ואני אוהבת אותו ופעם כששמעתי אותו החלטתי שבוב דפוק וזהו :)

enjoi butterfly

New member
סבבה דפוק אבל לא רשמת טיפש??

ססבבה מאמי חולה אליך יפה שחזרת לרשום ומה עם המחשב?מסודר?

למעלה