שלום לכולם

sh53

New member
אתם מתכוונים להתחפש בפורים?

אם כן - למה? נשמע אחלה רעיון להחליף תחפושות, במקום לקנות כל שנה תחפושת חדשה שעולה 100-200 ש"ח (אם לא יותר). מה דעתכם על הרעיון? אולי אחים שלכם מחפשים תחפושת? בא לכם לעשות שרשור של תחפושות כאן שאתם רוצים להחליף עם חברים אחרים בפרדס של
?

../images/Emo32.gif דרגו את האשה האידיאלית../images/Emo70.gif

9 נשים חשובות בהיסטוריה + קצת קו"ח, אבל מי מהן היא היא האשה האידיאלית???? כנסו עכשיו לפורום מה נשים רוצות והצביעו. כי מי שמצביע, משפיע
- פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום -

../images/Emo32.gif יווווווווווווווווו

היתה רעידת אדמה!!!!!! מישהו הרגיש את זה? איזה באסה- אני ישנתי ופתאום מלא טלפונים ולא הבנתי מה קרה... צחוקים...

loving angel

New member
כןןןןןןןן אני הרגשתי ../images/Emo5.gif

זה היה כזה מפחיד כל הבית שלי זז והכיסא שישבתי עליו זז ממקום למקום פחד...בעעע

tomalaga

New member
אני הייתי בכיתה וחבר שלי שאל אם

הזזתי לו את השולחן! חחחח ובדיוק שהוא אמר את זה חשבתי שיש לי סחרחורת ולא הבנתי למה... היה כיף

sh53

New member
בשניה הראשונה לא הבנתי מה קורה

אבל שמעתי אנשים מדברים, אז אח"כ הבנתי שזה לא מה שחשבתי בהתחלה. תיקנו לידינו משהו ובמילא היה רעש לפני כן, אז כשהיתה רעידת אדמה, חשבתי אולי הם עשו טעות עם המקדחה וקדחו איפה שלא היה צריך להיות, אבל כששמעתי אנשים מהחדר הסמוך מדברים, הלכתי לשם והבנתי שזאת רעידת אדמה. טוב שזה היה רק זה ולא יותר גרוע

יאאאאאא איזה צחוקים

בדיוק זה היה בהפסקה ונרדמתי על חברה שלי אז הרגשתי שאני זזה ואמרתי לה להפסיק לזוז כי כואב לי הראש.... איזה קטעים... באמצע מבחן מתמטיקה הוציאו אותנו כי פחדו שיהיה עוד פעם רעידת אדמה אז יצאנו ובדרך חברה שלי גילתה לי איזה משו וחזרנו לעשות תמבחן

As היחידה

New member
Tני בכלל לא הרגשתי... ודוואק אני

הייתי רוצה לעבור איזו שהי תאונה... לא יודעת... פשוט כשחושבים על זה זה נראה נחמד.. כואב אבל נחמד.. לא?

sh53

New member
??? נחמד? לא.

אחרים יוכלו לעשות דברים - כמו לטייל ואת לא. האם זה נחמד לדעתך?

נינושש

New member
לא הרגשתי כלום!!!!

הייתי בבצפר..ופאום אחותי התקשרה..?? לא הבנתי מה היא רוצההההההההההההה... החלק הכי כיף היה להיות בחוץ עד 12 וחצי למרות שבסוף קיבלתי עונששש באסההה

סופרסטארית ../images/Emo41.gif בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 רוני דואני מגיעה לפורום המעריצים כדי לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומכם בדיון
טריווית האוסקר הגדולה של תפוז אנשים ויס יוצאת לדרך ואתם יודעים על זה ראשונים. הפרס הגדול - הקרנה פרטית באולם משלכם, אליו תוכלו להזמין את כל החברים, של הקומדיה החדשה וההורסת עם ג'ניפר אניסטון ובן סטילר, "ואז הגיעה פולי". חוץ מזה, יקבל הזוכה המאושר מנוי שנתי זוגי לקולנוע (רשת גלובוס גרופ) הכולל בסה"כ 26 סרטים!!! (13 לכל אחד מבני הזוג). אז אם אתם מבינים משהו בסרטים כל מה שצריך לעשות זה לחייג ל- 068-203080 ולהתחיל לשחק! רוצים קודם להתאמן? כנסו לאתר האוסקר

למעלה