שלום לכולם

spirit noa

New member
בררררר

רעידת אדמה..... מממממ...... באמצע ההרצאה שהייתה לנו, חברה שלי כזה אומרת לי.. נועה אני לא מרגישה טוב יש לי סחרחורת,חשבתי שהיא לא מרגישה טוב אחרי כמה דק' פינו אותנו מחוץ לאולם ( ואני שמחתי כי הייתה נרדמת אם הייתי נשארת למשוע ת'הרצאה על כביש חוצה ישראל - תגידו ת'אמת את מי זה מעניין?????????????))) , אזזזזז... אחרי כמה דק' נודע לנו שהייתה רעידת אדמה.. בעע.. חזרנו לבית ספר ונשארנו שעה מחוץ לכיתות.. פספסנו אנגלית עם מיסיס גיטה דולמן יוהווווווו!!!!!!!

נינושש

New member
מה????????

כביש חוצה ישראל..?? מה נפל עליהם???? ולא קוראים לה דולמן קוראים לה דורמן.. היא והמסיס שלה... סתם כדי שתידעי :))

../images/Emo151.gifשרשור תחפושות../images/Emo151.gif

טוב אנשים.. עוד פחות מחודש מגיע פורים... למה אתם מתחפשים? למה התחפשתם בשנים קודמות? יש לכם רעיונות לתחפושות מקוריות? אני שנה שעברה סתם ציירו לי על הפנים מלא פרחים והייתי עם כובע מוזר כזה... היה מגניב אבל השנה אני מחפשת משהו קצת יותר מקורי... מה אתם חושבים?

נראה כבר...

אני זוכרת שהייתי קטנה אהבתי להתחפש בתחפושות של בנים...הייתי באטמן,סופרמן וגם צ'ארלי צ'אפלין...התקופה הזו עברה לי במשך הזמן...תודה לאל...חחחח... השנה אני חשבתי להתחפש לאבריל לווין אבל אני כבר לא רוצה...יש לי איזה ג'ינס שהתרחב עליי אז חשבתי סתם ללכת כמו זרוקה...או מוזרה כזאת...בעעעע....נראה כבר... אין לי רעיונות בשבילך,סורי..אני אף פעם לא הייתי טובה ברעיונות..בשום דבר...

sh53

New member
מזמן לא התחפשתי, התגעגעתי לזה

לפני שבוע בערך כשהיינו בקניון אני ואחותי והילדים שלה, אמרתי לה שאני רוצה לקנות כובע יפה לפורים, בשביל ההרגשה והכיף. כל הזמן יש מתח במדינה, כלכלה מעצבנת, פיגועים ודברים לא נעימים, אז החלטתי שהשנה אני אתחפש (אפילו שמדובר בתחפושת קטנטנה, בשבילי זה המון).

וונקי

New member
פורים פורים

אני אוהבת את חג הזה למה אני יתחפש לא יודעת אבל אני בטוח יתחפש חשבתי על לחפש לבולי הקטן אבל ירדתי מי זה. אני חושבת שאני יתחפש לנמר או משהו סתם בשביל להתחפש

spirit noa

New member
:) פוריםם!

פורים מגיע!!!!!!! , מממ עוד כמה ימים????...... אני מתחפשת לעובדת בבורג'ראנץ, חחח לוקחת תבגדים של אחותי חיחחח

יוּבָל

New member
פורים!!../images/Emo6.gif

בהתחלה שנאתי את החג הזה... עכשיו אני לא מבינה איך! מכיתה ג' כבר לא התחפשתי... אבל השנה אני ועוד 4 ילדים מתחפשים למשינה!!! אאאההההההה ואני יובל!!!
וזהו... דרך אגב, מישהו יודע מתי פורים? כאילו החופש?

גב' פלפלת ../images/Emo9.gif

וזה בגלל שהייתי עם חברה מאוד טובה שלי, שהיא מעט (!) גדולה ממני, והתחלתי לשיר, כמעט שלא במודע "אני אישה קטנה מאוד" וזהו, לא המשכתי, והיא אמרה לי "את זה את אמרת..." וזה היה כ"כ מצחיק, עד שהיא החליטה שאני מתחפשת לגב' פלפלת. אז כנראה...

As היחידה

New member
שאלה שדי מענינת אותי... ../images/Emo14.gif

חשבתם לפעמיים - איך הייתם רוצים למות? אל תגידו לא רוצה כי מתישהו תמותו .. אז איך?

אוי, אבל זה ממש טיפשי

חשבתי תמיד שאני אנגן בהופעה כלשהי, עם חשמלית, ואז ירד גשם ויחשמל אותי למוות. כיף?

As היחידה

New member
חח תיראתי לעצמי אותי מתחשמלת..

אני דווקא חשבתי בכיוון של להקריב את עצמי או להציל מישהו ואז אני אמות.. כי גם את עוזרת למישהו וגם לא ישכחו אותך בחיים... אני ממש מקווה שככה אני אמות..

אני לא יודעת, יותר מדי קיטשי

יותר מדי "סרט" שכזה... זה באמת מה שאת רוצה? פרסום? אבל כשאת מתה? אני לא יודעת... לא הייתי עושה את זה בעצמי. אבל... איך שאת רוצה
יום אחד אני אקלע לצרה ואני אקרא לך שתצילי אותי ואז אני אהרוג אותך.

As היחידה

New member
אני לא רוצה פרסום!!!! ../images/Emo14.gif

אני רוצה להציל מישהו.. ואז הוא יזכור אותי תמיד.. כי עזרתי לו.. אולי לא דווקא להציל.. פשוט להיות במקום אותו אחד... אני רוצה פשוט שיזכרו אותי.. לא פירסום.. מי צידי שאף אחד לא ידעץ... אני יודעת שאני הייתי מרגישה מצוין עם הייתי מצילה מישהו או מסתכנת בשביל מישהו..... זה לא סרט..

sh53

New member
לא - וזה גם לא קשור לנושא הפורום

בבקשה להתחיל לשרשר הודעות
לשרשור ה-
.

נינושש

New member
אמממממ

לא חשבתי על זה ממש... דמיינתי את עצמי במצב של סבתא שלי ז"ל ממחלה כי לפני זמן מה הייתי חולה..! אבל היום במקרה התחלתי לשאול אנשים מה הם יעשו אם אני ימות.. חחח קיבלתי תשובות מעניינותתתת זה מה שאני עושה בבצפר בדרך כלל.. הכל חוץ מללמוד.. חחחחח

sh53

New member
שרשרתי כבר את ההודעה לאוף ../images/Emo8.gif

זה לא היה מכוון לתגובות, אלא להוספת הודעות חדשות לפורום.

למעלה