שיפכו ליבכם.

Emergency Exit

New member
יש מעליך חמש הודעות כאלה, בדיוקXD

אנלא מתעצבנת, סתם אין טעם לחפור על זה.. ולא דיברתי ספציפית אליך פשוט ההודעה שלך הופיעה אחרונה אז זה הכי בלט:)

דינדש

New member
חחח זה מזכיר לי,

פעם הייתי בחנות בגדים והיו איזה 4 מוכרים פנויים. בא מוכר א': "שלום אפשר לעזור?" אני: "לא, אני רק מסתכלת. תודה" מוכר ב': "צריכה עזרה?" אני: "אני מסתדרת, תודה" ~מתחילה להתעצבן~ מוכר ג': "את מסתדרת?" אני: "כן, תודה" כבר התעצבנתי וכשראיתי את הרביעי מתקרב אליי יצאתי מהחנות XDD כל אחד מהם בא אליי רק פעם אחת, הם רק רצו לעזור לי- אבל 3 פעמים "צריכה עזרה?" זה די והותר!

YuvalSP

New member
למה שזה יהיה דווקא בפולנית?XDD ../images/Emo203.gif

לא... לא נראה לי שזה בפולנית

true bloodd

New member
אתן רואות גם את "דם אמיתי"??

זו סדרה מצוינת על ערפדים שבעצם חיים יחד עם כולם ולא מסתתרים. ממש סדרה מעולה! משודרת ביס בימי שלישי (היום!) ב-10:30 ואני ממש ממש ממליצה אתם יכולים לראות סרטונים ולהכיר את הסדרה פה: http://www.mccanndigital.co.il/yes/TrueBlood/ ואם אתם בפאבים בתל אביב תוכלו גם לשתות "דם אמיתי"! http://yes.walla.co.il/?w=1/9045/1425103 מומלץ בחום!!! אז תראו היום בסדר?

YuvalSP

New member
רציתי לראות את זה וכל הזמן פיספסתי >< ../images/Emo203.gif

באיזה שעה יש את זה היום?

shaharory

New member
הקטע של לשתות את זה

זה לא סתם טריק פרסומי? שמעתי שעשו כזה בחו"ל ואז רשמו בכל מקום שזה אזל ולא באמת מכרו איזה משקה

true bloodd

New member
באתר כתוב שזה יהיה בכל מיני פאבים משלישי הבא

ועד שבת. יש ממש רשימה ארוכה (אני מנסה לשכנע את אחי שילך להביא לי בקבוק חחח) נראה שזה יהיה באמת אחרת למה לכתוב ממש פאבים ספציפיים? בכל מקרה אבל זה לא באמת דם

shaharory

New member
כן, ברור שזה לא באמת דם חח../images/Emo221.gif

וראיתי את האתר והכל אבל זה עדיין נראה לי טריק פרסומי כמו שעשו בארה"ב.. טוב נראה ביום שלישי

true bloodd

New member
אם זה היה רק טריק פרסומי

לא נראה לי שהיו שמים רשימה של מקומות, לא? גם יש מלא באנרים ופרסומות של yes בכל מקום אז זה בטח רציני. שמעתי שהמשקה זה וודקה ומשהו אדום, אוכמניות או עגבניות
אנחנו גרים ברעננה אז אני מקווה שאחי ילך לדאגלס, די-בר, הטורי הנזו או קואן (מישהו מכיר אותם בכלל?) ויביא לי בקבוק!!! אם אתם אוהבות את ג'ייסון אז מצאתי סרטון מהמםםםם שעשו לו ביוטוב

shaharory

New member
אני עדיין חושבת שזה טריק../images/Emo221.gif

כל אחד יכול לעשות רשימה.. אבל נו, נראה ביום שלישי

true bloodd

New member
לגמריייי ביל מהמם ../images/Emo99.gif

אני גם ממש אוהבת את אח של סוקי ג'ייסון
איזה גוף!!! את רואה את זה ב- yes action או מורידה? אני רואה ב- yes אז בלי ספוילרים בבקשה!

למעלה