שיפכו ליבכם.

דינדש

New member
אחרי שניצל"שתי את עצמי מצאתי את הOFF ../images/Emo6.gif

אתמול ראיתי בפעם הראשונה פרק של סדרה בניקולודיאון שנקראת ג'ורדן וזהו (Just Jordan). פתאום אני קולטת שחקן אסיאתי כזה והוא נראה לי מוכר. אני אומרת לעצמי "יא אללה מאיפה הוא מוכר לי?". אחרי כמה דקות, פתאום נופל לי האסימון (ואישרתי את השערתי ב IMDB) שזה ג'סטין צ'ון (אריק מהסרט)! הייתי כזה "אעאעאעאעאע אני עוקבת אחרי הסדרה מהיום"
!

xXx Lilo xXx

New member
שוב זה לא שלח לי תהודעה!?../images/Emo29.gif

בקיצור, כןןןן אני יודעתתתתתת סידרה לא חדשה... אני מכירה אותה

דינדש

New member
באמת? ../images/Emo2.gif סליחה לא ראיתי ../images/Emo9.gif

סולחת לי? ~פרצוףפאפיפייס~

xXx Lilo xXx

New member
אזזזזזזזזזזזזז ככה ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

~שיחה שלי ושל אורצ'ה (אור) במסן~ Lilo ღ אומר/ת (17:42): נווו יא בלונדיני אחד.... תאשר אותי כבר.. אור. אומר/ת (17:42): מי?XD Lilo ღ אומר/ת (17:43): בלונדיייייי Lilo ღ אומר/ת (17:43): סלבההההה Lilo ღ אומר/ת (17:43): שלחתי לו אישור בפייסבוקקק@#%@#$ אור. אומר/ת (17:43): סלבה?XDD אור. אומר/ת (17:43): לא קראו לו דימה? אור. אומר/ת (17:43): ודים? Lilo ღ אומר/ת (17:43): לא! אור. אומר/ת (17:43): משו עם ד? Lilo ღ אומר/ת (17:43): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אור. אומר/ת (17:44): נו זכרתי משו עם ד! אור. אומר/ת (17:44): וסלבה זה שם של מנקה אור. אומר/ת (17:44): או של בת אור. אומר/ת (17:44): ישלי ילדה בשכבה סילבה אור. אומר/ת (17:44): זה אותו דבר Lilo ღ אומר/ת (17:44): הרגת אותי Lilo ღ אומר/ת (17:44): לא. ודימה הוא לא מנקה Lilo ღ אומר/ת (17:45): וודים בכלל ~קטע מוזר שניתן לצנזר~ Lilo ღ אומר/ת (17:45): ודים אור. אומר/ת (17:45): נראהלי יש בט' דימה והוא פריק אפל וקשוח שהיה בהופעה של סימפל פלאן אור. אומר/ת (17:45): לאא כי סלבה יותר טוב?XD Lilo ღ אומר/ת (17:46): אור. אומר/ת (17:46): 30 אחוז מיקנעם רוסים, 30 אחוז אתיופים, 30 אחוז מרוקאים ואף לא סלבה אחד Lilo ღ אומר/ת (17:46): לא אמרתי שהוא טוב יותר. Lilo ღ אומר/ת (17:46): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אור. אומר/ת (17:46): ברצינות!!!XD אוקיי. אני אצנזר את השאר
אורצ'ה חולה עלייך

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חחחחחחח

וודים וודים וודים אירה אירה וודים אירה אירה וודים! עזבו אני מושפעת קשות ממערכונים

Emergency Exit

New member
אני חולה על המערכונים שלו,

כל דבר שני שהוא מוציא מהפה מצחיק אותי

orw93

New member
זה לא כזה מצחיק../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif

זה ההומור של ליאת, נו

xXx Lilo xXx

New member
את כתבת את הרוב ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

"ההומו של ליאת" כן בטח XDDDDDDDDDDDD ואדים