שיפכו ליבכם.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif נה.. זה לא הרופאים זה המכשירים XD

לא שאיכפת לי, זה עוזר כמו שאת רואה
ולא כמו רוב הילדים שיש להם פחד מרופאי שיניים לי אין

ליאור XX

New member
לי יש פלטה

שהיא גם גשר XD מזה מוזר אבל מה אכפת לי רק שנה עם זה ואז אני שמה פלטה שקופה רק בלילה אז לסבול שנה זה לא כ"כ נורא D: היייי אני גם יום שלישי בת"א תהני !

Emergency Exit

New member
חעחע, גם לי יש אבל..../images/Emo41.gif../images/Emo125.gif

אני באמת ר-ק ישנה איתה. אנלא מסתובבת איתה אף פעם, רק לרופא שיניים.. ויש לי קיבוע תחתון, שזה חלופה לפלטה תחתונה אז לא אכפת לי מכלום

Emergency Exit

New member
והוו../images/Emo65.gif

בשנים האחרונות אחוזי הילדים עם גשר\פלטה גדלו והרופאי שיניים חוגגים. נראלי עשו עלינו מניפולציותתתתתתת

noam270

New member
בכל מקרה הם מרוויחים מזה....../images/Emo151.gif

התאהבתי בו!!!
... בליצן!!!!

dorinchik

New member
אעע איזה כיף לך!

גמני מתה להוריד כבר את הגשר הארור! יאו איך בא לי לחזור לזמן לפני שקראתי את הסאגה..כדי שאני אוכל לקרוא אותה ולהתלהב ממנה מחדש בפעם השנייה ראשונה...

YuvalSP

New member
חחח נחמד לך ^^ ../images/Emo203.gif

תהני בת"א... ועם אקליפס XD אהה!! והמורה למתמטיקה XD

Fall Out Liel

New member
אוי, הסיוט, מזל שעברתי את זה כבר../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

היה לי גשר כמעט שנתיים, ואז תקעו לי גם פלטה נשלפת כזו שהייתי צריכה לשים רק בלילה [אבל לא שמתי בכלל XD] ועכשיו אני סופסוף עם שיניים ישרות, כל הסבל והסיוט והוגעל שעוברים משתלם, פשוט תחשבי על התוצאה הסופית D:

דינדש

New member
את שלי אני שמה פעם ב... כשיש לי מצברוח XD

~אני מקווה שאני לא אתחרט על זה כי אמא כבר הטיפה לי
~

vampire girl1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אימא שלי אסרה עלי לקורא יותר את הסאגה, היא אומרת שבגללה שאני לא יוצאת כמעט מהחדר, ואני לא יודעת מה לעשות!

למעלה