K Kawaii Me New member 3/2/09 #77 ../images/Emo204.gifזה כן אמין:O הוא הגיב לו אחרי כמה שבועות, מה שאומר שהוא מגיב למעריצים
S still loving you New member 1/2/09 #16 ../images/Emo63.gif מישהי יכולה בבקשה להסביר לי לאן, בשם כל השדים והרוחות (והערפדים!) נעלם השירשור תמונות של אמט
../images/Emo63.gif מישהי יכולה בבקשה להסביר לי לאן, בשם כל השדים והרוחות (והערפדים!) נעלם השירשור תמונות של אמט
S Sacred Lie New member 2/2/09 #18 חחחחח מחקתי כי ..../images/Emo80.gif לליאור נדפק המחשב / האינטרנט/תפוז שונא אותה,ו זה לא נותן לה להעלות כלום אז היא תעשה את זה מתישהו כבר.
חחחחח מחקתי כי ..../images/Emo80.gif לליאור נדפק המחשב / האינטרנט/תפוז שונא אותה,ו זה לא נותן לה להעלות כלום אז היא תעשה את זה מתישהו כבר.
E Emergency Exit New member 2/2/09 #23 נדפק לי החיים!../images/Emo125.gif../images/Emo20.gif זה סתם תפוז, כל שאר האינטרנט עובד לי הא והמסנג'ר מתנתק מדי פעם אבל לא נראלי שזה קשור
נדפק לי החיים!../images/Emo125.gif../images/Emo20.gif זה סתם תפוז, כל שאר האינטרנט עובד לי הא והמסנג'ר מתנתק מדי פעם אבל לא נראלי שזה קשור
E Emergency Exit New member 2/2/09 #21 אל תדאגי, (כנסו כולם אבל!XD ) ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יש לי יותר מ50 תמונות שלו, כשתפוז יחליט לאהוב אותי שנית אני אעלה הכללללללל!
אל תדאגי, (כנסו כולם אבל!XD ) ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יש לי יותר מ50 תמונות שלו, כשתפוז יחליט לאהוב אותי שנית אני אעלה הכללללללל!
X xXx Lilo xXx New member 2/2/09 #39 לא ניראה לי אפשר לחזור לחדש ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif אצלי הפיירפוקס מחליף לחדש אוטומטית. למרות שאני עוברת כל הזמן לישן :S
לא ניראה לי אפשר לחזור לחדש ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif אצלי הפיירפוקס מחליף לחדש אוטומטית. למרות שאני עוברת כל הזמן לישן :S
E Emergency Exit New member 3/2/09 #59 זה גם אמור להיות בצד שמאל. כתוב "עבור לעיצוב החדש" או "נסה את העיצוב החדש" משוכזה.
Y YuvalSP New member 2/2/09 #43 כנראה שביום רביעי אני אקבל את אקליפס ../images/Emo203.gif חברות שלי היו במשלחת, וקנו אותו לחברה אחרת שלי, אבל הן לא ידעו שכבר יש לה אותו, אז אני אקבל אותו. והוא בכריכה קשה ^^
כנראה שביום רביעי אני אקבל את אקליפס ../images/Emo203.gif חברות שלי היו במשלחת, וקנו אותו לחברה אחרת שלי, אבל הן לא ידעו שכבר יש לה אותו, אז אני אקבל אותו. והוא בכריכה קשה ^^
E Emergency Exit New member 2/2/09 #49 יאווווווו. תתחדשי../images/Emo6.gif איזה כיףלך! איזה מגניב זה חחחח יש לה אותו אז את מקבלת אותו, הלוואי עלי
יאווווווו. תתחדשי../images/Emo6.gif איזה כיףלך! איזה מגניב זה חחחח יש לה אותו אז את מקבלת אותו, הלוואי עלי