! קיבלתי 13!

morusha

New member
מה זה לוח גרפי?

זה לוח כזה (או איך שלא קוראים לזה) שמציירים עליו עם עט מיוחד עם חיישנים וזה עובר למחשב? כי אם כן יש לי כזה.. גם אני קיבלתי ליומולדת למרות שאין לי ממש כשרון ציור. עדיין לא התקנתי את זה לגמרי כי צריך דיסק להתקנה והכונן של הדיסקים דפוק
... אם זה לא מה שדיברתי עליו, אני סתם מטומטמת אז אל תתתייחסי
בכל מקרה תתחדשי
!!!

shanchan

New member
תודה ../images/Emo9.gif אני אתחדש, ברגע שהם יגיעו לטבעון.../images/Emo6.gif

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifלאחותי יש Tablet, תתחדשי :)

את באמת מוכשרת ואני בטוחה שזה יהיה נהדר בשבילך

grobear

New member
יא!

את תהני מזה.. זה באמת הדבר הכי נחמד בעולם. ההורים שלי קנו לי ליומלדת, השנה.. והוא כזה יפה וסקסי

TheWingedPig

New member
מזל טוב, שני!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך הרבה אושר ועוד 120 שנה של ציורים
אני מאוד נהנת לפטפט איתך, את בחורה מקסימה ומוכשרת מאוד:)

חמצמצה

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזלטוב ילדונת ../images/Emo13.gif

לא ידעתי שאת סרטנית כמוני^_^ אין כמו מזל סרטן
יומולדת שמח

shanchan

New member
סרטן /m\

למרות שתכלס, אנחנו די עלובים. "בייתים, רגישים, בכיינים" זה לא כזה פביולס. :/ תודה

M o o M o o

New member
../images/Emo6.gifנכון

אבל אנחנו יצירתיים ומוכשרים!@#@!#
לפחות לפי ההורוסקופ P:

חמצמצה

New member
זה דווקא כן יפה בנו:)

יש לי כלכך הרבה מאמרים שמורים על מזל סרטן, אני מתה על הביתיות שלנו^_^ ושאנחנו נוסטלגיים כאלהה:)

o0Invisible0o

New member
יואו, איזה תקופת ימי הולדת בפורום!../images/Emo12.gif

המון המון מזל טוב! שתהיה לך שנה מצויינת!

shanchan

New member
פתאום כולם נולדו בחופש הגדול!

זה פשוט מטורף. תמיד היו איזה ילד או שניים שנולדו ביוני, פתאום ל4 או 5 חברים שלי יש ביוני. כנ"ל ביולי, תמיד הייתי היחידה ופתאום יש לי ידיד שנולד שלושה ימים לפניי ואחד שנולד בסוף החודש. תודה

Mrs Johnny depp

New member
היי בנות...

בטח אף אחת לא זוכרת אותי, אני אחת מ"ותיקות" הפורוםP: אוריין אומר למישהי משהו? my presious? mia coluchi בתקופה הפרהיסטורית? חזרתי לביקור, ורציתי להגיד לכן שנשארתן מוכשרות כמו תמיד! דוליז אני כבר בקושי עושה, אני חלודה
ואני גם לא מספיק מוכשרת בשביל זה... אבל נראה לי שאני אשאר בפורום החביב לזמן מה:)

o0Invisible0o

New member
.

אני וחברה שלי כאלה הזויות. ממש רבנו עכשיו ועכשיו אנחנו צוחקות על עצמנו..
הזויות, או לא? נו שיהיה..life's a bitch [מרגישה כזאת טינאייג'רית עכשיו!!]

rotemi22

New member
עדיף ככה. ../images/Emo3.gif

ואפשר לחשוב איזו זקנה את, את מדברת על הטינאייג'ריות [XDD] כאילו זה היה לפני שנים רבות.

M o o M o o

New member
וואי../images/Emo2.gif

נתקפתי נוסטלגיה והחלטתי להתחיל לנבור באריכיון ובהודעות ממש ישנות בפורום, ונזכרתי איזה פורום מושלם אנחנו
אני יודעת שזה כזה קיצ' ><, אבל רציני וכל הישנות שחזרו עכשיו זה כזה עע D: XD ונעמה וספיר אני אוהבת אתכן :0 3> (ובכלל את כל הפורום
) וואי, אני ממש מוזרה היום. אבל בכל זאת!XD (אני לא מאמינה שאני באמת שולחת את ההודעה הזאת;; )

Miss Naama

New member
DD: ../images/Emo23.gif 3>

הארכיון שולת
|מבט נוסטלגי ומהורהר| אח, היו ימים.. 3>

חמצמצה

New member
אפשר טובה? ^^" היום היום האחרון.

תצביעו פה בקישור ל Yo-Saff-Bridge by Ziv Gur-Arye http://www.serenitystuff.com/saffron/entries.htm תודה:) זה כזה בצד, למטה, מסמנים בריבוע ולוחצים^^" אין לי מושג מזה אפילו, אבל זה ידיד שלי ביקש שאני אמצא עוד הצבעות, זה בשביל אח שלו משהו.

למעלה