! קיבלתי 13!

נׁעה

New member
סקאו XD

זה לא סיני\יפני, זה שילוב של המילה האנגלית Suck והמילה קקאו

Miss Naama

New member
D: תודה!../images/Emo23.gif

אני הולכת לסניף בהרצליה
אני אזמין שוקולה מריר, מריר זה טוב <:
תודה על ההשקעה D: שוקולד

yaeloolik

New member
נעמונת היית אומרת

והייתי גוררת את חברותיי לפיתוח:]. תהני!

yaeloolik

New member
גם לי תמיד יוצא 50 אעע../images/Emo6.gif

הזה עם המרשמלו כ"כ טעיםםםםםםםם
ד"א כשהמלצר בא עם החשבון תגידי לו לבטל את האבטחה. זה לא רק לא חובה זה לא חוקי:]. וזה אפילו לא הולך לאבטחה אז זה מעצבן אותי. חח ד"א את חולת נפש

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמקס D::

הבית השני שלי
ממליצה לך על קרפ מרשמלו שזה קרפ עם שוקולד כמובן ומרשמלו מותך בפנים מגיע עם גלידה ודובי גומי ^^ או קרפ נוגט שזה גם נורא טעים [: אבל אם את מאלא שיותר מידי שוקולד ויותר מידי מתוק זה לא טוב אז אל תזמיני את זה :p יש גם מילקי עוגיות או בננה שזה שוקולד עם עוגיות או בננה למטה ומעל יש המון קצפת. בננה ושוקולד זה ממש טעים ^^ הממ ולשתות אם את רוצה בנוסף אף על פי שהכול מממממש ממלא יש שולקולטה איטלקית מריר\חלב\לבן. אני תמיד מזמינה חלב או סקאו שזה מין משקה שאת מכינה לבד-מתיכה לבד את השוקולד [: ולגבי הכסף. המשקאות שזה לא שייקים ענקיים עולים עד 18 שקל וקרפים עד 38 נראה לי וופל אישי זה בסביבות ה-26 שקל ושייקים זה גם 26 ככה [ממליצה על שייק אוראו] ותמיד את יכולה להכנס לאתר של מקס ברנר באינטרנט יש להם אפילו תפריט שם [: תהני כולכך

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאה ועוד מנה שאני אוהבת

בלאגן של שוקולד. שזה עוגת שוקולד חמה מעליה גלידה קרה. כול זה שוחה בתוך סירופ שוקולד חם עם בננות ומעל יש המון קצפת עם סוכריות צבעוניות [:

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo45.gifמתה,ממליצה על בלאגן של שוקולד!

הייתי ממליצה לך על עוד דברים טעימים, אבל ממש שחכתי את השמות ובכלל את המנות, הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה ב-28 למאי (והייתי שם 4 פעמים כי זה מאד מאד רחוק) וד"א, אם בהודעה שכתבת שאת הולכת על שוקולד מריר התכוונת לאיזה משקה (עצלנית מדי לקרוא למה התכוונת), למרות שאני מאד אוהבת שוקולד מריר אחותי הזמינה איזה שוקו או לא יודעת מה (הזיכרון שלי מדהים) וזה היה די מגעיל. (גם היא לא אהבה)

rotemi22

New member
אעעעהה... יאמייי. ../images/Emo99.gif

התותי פרוטי ממש טעיםםם.
ויש להם לימונענע עם נענע גרוסה... D: [אבל את בטח אחרי, אז נו. XD]

shanchan

New member
../images/Emo2.gif מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif|מזל"ט|

יש לך יום הולדת! לקח לי המון זמן להבין את זה :| שיהיה לך יום הולדת נפלא, כיפי ומלא מתנות ועוגות, ושתזכי לשנה הבאה עד 100 כ20 שנה

shanchan

New member
ואם כבר |OFF|, אז-

דודים שלי הולכים לקנות לי לוח גרפי ליום הולדת!
יש שילוב מושלם יותר בין רישום וציור לבין פיקסל ארט? יאי לי.

למעלה